+1 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından

Boşanmaya az kaldı Mayıs'ta son duruşma olur büyük ihtimalle eşim olacak şahıs barışmak istiyordu bugün aradı çocuk hakkında konuştuk falan komşumuz iş dağıtıyor evlere samimi olduğum da bir komşumuz ablam olarak görürüm eltime iş dağıtmaya gitmiş yanında da yardımcı bir kadın var o kadın aşırı dikkat çekici açık kıyafetler giyer zaten komşumuz iş dağıtmaya girerken eski eşim de işten eve geliyormuş öküzün trene baktığı gibi o kadına bakmış gözünü alamamış gerçekten sadece şaşırdığım şu böyle Bir insan ne amaçla barısmayi düşünüyor iyiki kabul etmemişim ona güvenmemekte hakkı çıktım 

10 Cevaplar

+3 oy
(1,340 puan) tarafından

Bu yalnızca verdiğin kararın doğru olduğunu bir kez daha ispatlar, ki bence gerek bile yok. Onun ne yaptığını ne ettiğini umursamayı bırak dinleme bile derim anlatanı kibarca beni ilgilendirmiyor adını duymak istemiyorum diyerek kestirip at bence bitmez bu. 

(38 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın canım birde barışma muhabbetleri ne giriyorlar güvenmiyorum zaten istemiyorum 

(1,340 puan) tarafından

Kangren olan parmağı kesip atmalısın yoksa bütün eline yayılır, biliyorsun 

-Reklam-
+2 oy
(12,932 puan) tarafından

Evini çekip çevirecek yemeğini önüne getircek cinsel isteklerini karşılayacak bı köle istiyor da o yüzden. Sakın barışmak gibi bir hata yapma derim. Hem karnım doysun hem pastam dursun oh ne ala adama bak 

(38 puan) tarafından

Aynen öyle doğru söyledin 

0 oy
(9,452 puan) tarafından

Boşa gec detaya girme boşver 

(38 puan) tarafından

Haklısın 

(9,452 puan) tarafından

Hakında hayirlısı canım

(38 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
(2,894 puan) tarafından

Boşver canım ya kim neye bakıyorsa baksın. Senin boşanmana az kalmış. O laf taşıyana da söyle onunla ilgili bir şey anlatıp ortalığı karıştırmasın 

(38 puan) tarafından

Öyle ama ben 3 senedir ayrıyız diye kalkıp ta kimseye bakmadım gerçekten pişkinliğin böylesi ne diye barışmak istiyor o zaman zaten kabul etmedim ama çocuk için bugün muhatap olmak zorunda kaldım onun olduğunu bile bilmiyordum açtım konuştuk akşam saatlerinde öğrendim kadınlara bakıyormuş herkes kendine yakışanı yapar zaten 

(2,894 puan) tarafından

Bak senin de dediğin gibi herkes kendine yakışanı yapar. O karaktersiz kendini geliştirememiş basit bir varlık demek ki.

0 oy
(3,433 puan) tarafından

Ya yalansa? Sana söyleyen kişiden emin misin

(38 puan) tarafından

Doğru canım çünkü arkasım gibi dir komşumuz daha öncede bir kaç ay önce boşanma sürecinde kimseyle konuşuyormu diye arkadaşım bir akrabasından yardım istemişti bunu işletmistik bir kızla ayarlamisti komşumuz acaba kimseyle konuşurmu diye kız açıktı zaten mesaj atmıştı buna buda hemen cevap verdi boşanma aşamasında olduğundan hiç bahsetmedi çocuğu olduğundan bahsetmedi bekâr olarak tanıtmış kendini kıza kızdan foto istedi kahve içmeye gidelim falan teklifte bulundu arkadaşım mesajların hepsini atmıştı bana o Zaman yani ne kadar sadakatsiz davrandığını gösterdi aslında bana 

0 oy
(20,713 puan) tarafından

Düzgün adam düzgün eş olsaydı Mayıs'ta sonlanacak bir boşanma davanız olmazdı 

(38 puan) tarafından

Aslında Şubat'ta kesin bitecekti nafaka ve oğlumun velayeti için itiraz ettiler o yüzden ertelendi yine evet doğru söyledin iyi bir insan olsaydı böyle olmazdı 

0 oy
(656 puan) tarafından

Hangi erkek bakmıyor söyler mısın bana  benim eşim bakmıyor dıyen bile yalan söyler karısı yanında olmayınca illaki bakıyordur ben bile bakıyorum hatta eşime de derim bak bak ne gıymiş veya bak g.tü ne kadar büyük yada bunlar hiç üşümüyor mu ben donuyorum dıye. (Bu arada açık giymeye karşı değilim ) yani anlayacağınız bu verdiğiniz kararın doğruluğunu göstermez 3 yıl olmuş umursamayın bu kadar yolun sonuna gelmiş biri için önemsiz detaylar olmalı

(656 puan) tarafından

Hiçte talihsiz bir yorum değil bazı kişiler o kadar hat belli edecek kıyafetler giyıyor ki dönüp bakıyorsun açıkcası dikkat çekiyor ve ben görüklede yaşiyorum üniversıteye en yakın yerleşke diyeyim çeşit çeşit insan var gençler var giyim kuşamı farklı olan kişilerle çokca karşılaşıyorsunuz hatta şöyle söyleyeyım kaynanam geldi bize Karadenizli kendisi yolda giderken 1 kızın arkasından bakakaldı şiveli bir şekılde (amamamaa ya bu gızın giydiğine bak heryeri meydanda vuuu diye) konuştu şimdi gerçekleri söylemeyip evcilik mi oynayalım

(38 puan) tarafından

Ben umursamıyorum zatende barışmak istiyor bu aralar dünde aradı çocuk için konuştuk ben güvenmedigim için istemiyorum şaşırdığım dün akşam bunları öğrendim hem bu şekil yapması hem barışmak istemesi çok saçma geldi 

(4,276 puan) tarafından

İçinizin böyle olması sorun zaten. İçinizi dışınıza vurmanız değil. Size ne insanların vücudundan. Onu da kaba saba g*t diye yazmışsın. Sen böyle giymezsin ama gün gelir kızın gelinin giyer. Allah insana kınadığını yaşatmadan canını almaz. 

(656 puan) tarafından

Hayırdır sen bana hakaret ediyorsun yukarıdakı yorumda da ettin birşey demedim yok kaliteli arkadaşlarim var bilmem ne ben neyse onu yazdım g. T demeyeyim popo diyeyim o zaman ben giyime kuşama laf etmedim hatlarını bellı edıp bazen absürt giyen kişiler için konuştum bende açik bır bayanım elbıse etek giyerim ama dikkat ederım bu kınamak da değil içimde dışımda seni ilgilendirmez yapma yapma hayatlar yaşamauın sokakta neler neler var hiçmi görüp duymuyorsun bir daha hakaret vari yazarsan konuşma seklim değişir haberın olsun

(4,276 puan) tarafından

Hakaret etmedim. Etmem. Bu üsluba hakaret bile etmem. Güle güle. 

0 oy
(235 puan) tarafından

Peki size nafaka vs ödemesi ve nasıl bir süreçe girdiniz. İlk avukat gidip dilekçemi veriyoruz ücret  ne kadar oluyor 

(38 puan) tarafından

İlk avukat tutuyoruz dilekçe veriyoruz İlk duruşmada nafaka bağlandı ama çok az miktar avukat ücreti ben 3 yıl önce tutmuştum avukatı dava 3 senedir devam ediyor şu anki avukat ücretiyle o Zaman ki bir değil tabiki 

0 oy
(3,164 puan) tarafından

Bosanacaksan ilgilenme bosver ne yaparsa yapsin  

(38 puan) tarafından

Aynen öyle ilgilenmiyorum da sürekli arıyor barışmak istiyor sonradan duyduğum şeyler beni haklı çıkardı güvenmiyorum 

0 oy
(1,116 puan) tarafından

asla barışma asla asla asla 

(38 puan) tarafından

Aynen bende öyle düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 46 göst.
+1 oy
3 cevap 72 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,044 puan) tarafından soruldu
+2 oy