+1 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (530 puan) tarafından
Kızlar ikinci gebeliğim geçen salı tetenoz aşısı oldum bugün hala kolumda ağrı var ilk günkü gibi değil hafif bir ağrı ama bu normalmi ilk gebeliğimde yaptirdigimda bukadar ağrımadı bide ilk vurulurken yandı ama ağrı bukadar degildi kadın igneyi batirirken ağrıdı yapanlada ilgili bir durummu acaba ya bide 1 ay sonra ikinci dozu varmış ikinci gebelikte ben tek doz diye biliyordum

5 Cevaplar

+2 oy
(5,738 puan) tarafından

Tetanoz aşısıni  bazı doktorlar 

önermiyor  bir yerde okudum doğan sma çocuklarının yarısını sebebi  hamile iken anneye vurulan bu tetanoz asilariymis ben  iki kez yaptım bide doğum yapınca sağlık ocağı yaptı üç kez yapmış oldum ikinci hamilelikte yapmiyacam
-Reklam-
+1 oy
(738 puan) tarafından
Bende ikinci gebeliğimde gecen ay ilk dozu oldum biray sonra gel ikinci dozu vuralım dedi ama ben vurdurmiyicam eger ilk gebelikte iki doz yapıldıysa ve üzerinden 5 sene gecmeden iki doz tatanoz asısı yapılırsa erken dogum oluyor malesef ablam iğneden 3 saat sonra 27 haftalık erken dogum etti
(530 puan) tarafından
Bende öyle duydum ya erken doğumu bilmiyorum ama tek doz yeterli diye duymuştum daha 3 sene geçmedi aradan
0 oy
(3,941 puan) tarafından
Bazı bünyelerde çok ağrı yapabiliyor ağrı bir hafta sürüyor normal bir durum
(530 puan) tarafından
İlkinde böyle bir ağrım olmamıştı ya
0 oy
(20,516 puan) tarafından
Benim de aynı senin gibi.oldu. ilkinde ağrı olmadı ikincide oldu. Geçiyor sonra 
0 oy
(438 puan) tarafından
Bilmiyorum ben hiç yaptırmadım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
12 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,722 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
30 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu

413,164 soru

12,439,591 cevap

45,932 kullanıcı