0 oy
47 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Kızlar bu ara stresli ve üzgün bir dönemim ve daha yeni yeni 7 8 kg alabilmiştim ve cok zor kilo alırım bu donemde ne kadar üzülsemde aman bosver ye keyfine bak dedim ama sen yaşadığım sorunlar belimi büktü birşey yiyemiyorum yesemde günde bir öğün o da çocuklarım için ayakta kalmaya çalışıyorum mental olarak napabilirim kendimi nasıl toparlarım bana bir öğüt verir misiniz 

3 Cevaplar

0 oy
(4,382 puan) tarafından
Zaman ayır kendine canım mesela bı kahve bı tatlı molası ver ne bileyim kulaklığı kulağına tak yürü seni motive edecek şeylerle uğraş 
(337 puan) tarafından
Gece herkesi uyuyunca sanki stresim gidiyor sessizlik olunca o zamn bir söyler atıstırıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Bende öyleyim canım sıkkın olursa iştahım kapanır hemen 
(337 puan) tarafından
Çözümün var mı canım
(2,688 puan) tarafından
Yok maalesef kendiliğinden geçene kadar bişey yiyemem
(337 puan) tarafından
Ben sıkıntı gecene kadar mutlu yiyemem annem seyy derdı yese bile insan mutlu olarak yemediği için o insana yedıgı söyler yaramaz ne kadar dogru
(2,688 puan) tarafından
Aynen yaa çok doğru gerçekten
0 oy
(328 puan) tarafından
Bende üzgünken iştahtan kesilenlerdenim. İlaç pek kullanmam ama takviyelerimi eksik etmem . Bir nebze iş görüyor. Yemek yapamıyorsan bile çocuklar için illa birşeylerin pişmesi gerekiyor. İki ondan üç ondan at ağzına . Halsiz hasta insanın kimseye faydası olmuyor. 
(337 puan) tarafından
İnan onların için bile zor yapıyorum o kadar çöküşteyim bazen cocuklar kaldırıyor anne acıktık diye öyle bir silkeleniyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 293 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde angelmelodi (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
41 cevap 633 göst.
24 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu