Farklı açıdan biseyler söylemek istiyorum erkek çocuğu annesiyim ben evet çok fena bi cocuk . Hareketli ama aslında bütün çocuklar cinsiyet ayrımı olmaksızın fırsatı bulsa aynı harfleri yapar kızda olsa yüz bulsun düz duvara tırmanır kaldiki benim çocukluğum öyleydi yara elimden kolumdan dizimden eksik olmazdı. Haklısın direk erkek demek saçma ama doğru cümle bence çocuklar ilk 7,8 yıl genel olarak fırsatı bulunca kuduruyorlar. Olması gerekn bu zaten çünkü coxuk onlar cocuk keşfediyor merak ediyor deniyor öğreniyor. Ergenliğe doğru özellikle 9 ,10 gibi utanma duyguları kızlarda başlıyor sanki hatta daha anaç olgun oluyorlar buda bizde doğuştan gelen bu duygu yüzünden bence . Biraz ocgudwsl sanki . Oyuzden çabuk sessizleşiyor sanki . Erkek çocuğu daha korumacı daha lider takılıyor rahat kafada evdeki baba figurunden kapiyor birazda baba anne nasılsa aslında kız ve erkek çocukları da benzer oluyor. Şımarmak kırmak dökmek her iki cinsiyete has özellik çocukluk yaşıyor normal de. Haa suda var sen kızını engeller şımarma sessiz ol otur der erkek çocuğunu sokağa salarsan tabi senin kız melek oğlan canavar görünür. Sen derken post sahibi seni kastetmiyorum bu yaftayi yapıştıran a lafım