0 oy
445 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (789 puan) tarafından
Kızım bugün ateşi çok vardı eşime acile götürelim gece daha kötü olmasın dedim oda tamam sen mi gotureceksin ben mo diye soruyo. Saat dokuz sıra faln varsa geceyi bulacak eve gelmemiz. Sizin esinizde böyle mi gece kadın başınıza çocukla tek gönderir mi. Bide yakinda değil hastane otobüsle gidiliyo. 

37 Cevaplar

+1 oy
önce (133,756 puan) tarafından
ben gece tek basima doguma gittim ☺️
önce (789 puan) tarafından
Eşim nerdeydi calişiyomuydu
evde baby boyumun yaninda kaldi
önce (1,539 puan) tarafından
Karne postuna benim azmanı attim sevooom hele git bak bana benzemiş miii büyüdükçeğğ
önce (6,743 puan) tarafından
Ama sevda sen kendi arabanı sürüp gitmişsin. Arkadaş otobüsle gidecek
hee o tr sartlarinda sıkıntı iti var kopugu var toplu tasimada gece bende binmem özgecan gekiyo aklima hep
-Reklam-
0 oy
önce (7,891 puan) tarafından

Kendi arabamiz olduğu için eşim götürür bizi . Ben kullanamıyorum arabayi

Bizde araba yok küçük bebegimde olduğu için birimizden birmizi gidebiliyoruz
0 oy
önce (832 puan) tarafından
Oda baba ama bazen demekki vurdum duymaz olabiliyor 
Çocuk hastan olunca vurdurduymaz değilde ben yada o götürmüş fark etmez gözüyle bakiyo. Ama o götürdü cocugu
0 oy
önce (922 puan) tarafından
Gece bide hasta çocukla olur mu yle sey
Aynen ben gitmedim eşim götürdü ama tamam desem yok gece gece nasıl tek gideceksiniz demez. Beni erkek gibi goruyo. Bı yere yemeğe gitsek sipariş sen ver diyo bana. O bile beni sinirlendiriyo
önce (5,116 puan) tarafından
Çekingen mi?
Yok cekingenlikten degil ben hep söylüyorum sen söyle bazende diyo.
0 oy
önce (997 puan) tarafından
Asla beraber gideriz 
0 oy
önce (4,397 puan) tarafından
Asla tek göndermez tekte götürmez 
0 oy
önce (5,003 puan) tarafından
Dolmuşa otobüse binmeyen beni gece. Gece asla hastaneye bırak çöp atmaya salmaz 
0 oy
önce (545 puan) tarafından
Evdeyse beraber gideriz evde değilse zaten hastanededir taksiyle giderim yanına
Bizde eskiden oyleydik ama şimdi küçük oğlum var onunla gitmek zor oluyo. Taksiye değil otobüse binersin diyodu hangi otobüs geciyo onu soyluyodu
0 oy
önce (7,904 puan) tarafından
Hastaneye hep eşim götürür. Gerçi heryere o götürüyorda.jsjsj
0 oy
önce (55 puan) tarafından
Mümkünü yok çocuğumuz yok ama gondermezdi gündüz vakti annemlere yürüyerek gitmemi bile istemiyor yürüdügm sadece 20 dakika eminim çocuğumuz olunca off bile demeyecek kadar iyi bir olacak 
0 oy
önce (5,116 puan) tarafından
Yok canm arabamz var ama gerekırse hep beraber gıderız  iki çocukla ama. gene de bırakmaz beni ttek
Eşim rahat o konularda.hic tek gitmedim ama bugün tamam ben goturuyum desem tamam derdi.
0 oy
önce (2,557 puan) tarafından
Neden eşin ya da sen anlamadım canım, tek göndermez belki ama çocuğu da öyle bırakmaz beraber gideriz 
Nbi çocuğum daha var onuda hastaneye sokmayalim salgın var zaten dedik. Zaten çocuğu öyle bırakmadı götürdü. Ben biraz laf sokunca o götürdü sesin çıkarmadan
önce (2,557 puan) tarafından
Anladım canım iyi götürmüş ya önemli olan o
Valla götürmüyor diye okuyacam sandım bı an
0 oy
önce (108 puan) tarafından
Gündüz bile bı markete gitmek için eşimden zar zor izin alan benn
0 oy
önce (20,548 puan) tarafından
Asla yollamaz benim eşim küçük yerde olmamıza rağmen kendi götürür getirir 
0 oy
önce (2,840 puan) tarafından
Oğlum alerji olmuştu, eşim evde iki çocuğa  baktı bende, saat akşam dokuzda  hastaneye gittim, saat onbir di hastaneden çıktım ama bizimki yürüme mesafesindeydi
0 oy
önce (2,662 puan) tarafından
Gece gündüz farketmez kızım hastaysa beraber gideriz. İşteyse bile izin alır gelir. Eşim hastanede çalışıyor, sen gel demez. 2 senedir aşı yaptırmaya bile beraber gittik, hiç yalnız gitmedim
0 oy
önce (631 puan) tarafından
Akşamları bazen çalışıyor oluyor. Araba bende olduğu için o işteyse ben götürüyorum ama genelde ya annesiyle beraber git der ya kayinbabama götür der mecbur kalırsak ben götürürüm tek. Ama o evdeyse beni tek hayatta salmaz. İkinci çocuk olsa da çocuğu annesine bırakıp ikimiz götürürüz büyük ihtimalle çünkü orda tek başına basedemez çocukla 
0 oy
önce (54 puan) tarafından
Gece bide araba yok otubusle gidecen asla olmaz eşimde asla böyle bı şeyi bana teklif etmez ne münasebet , beraber gideriz evde kalıp ne yapacak beyefendi
0 oy
önce (1,919 puan) tarafından
Benim oğlum 2 yaşinda bir de 3 aylık var. Bana da bir şey olsa çocuklardan birine de bir şey olsa eşimin izinli gününe randevu alıp cümbür cemaat gidiyoruz  canım 
0 oy
önce (624 puan) tarafından
Karışmaz karışamaz. Çocuk değilim en nihayetinde gece 2de de 3de de dışarıda olabilirim. Ama asla hastaneye tek göndermez. Bence buna takıl. 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 476 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 319 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bir_dost_ (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bir_dost_ (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 692 göst.