0 oy
432 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (789 puan) tarafından
Kızım bugün ateşi çok vardı eşime acile götürelim gece daha kötü olmasın dedim oda tamam sen mi gotureceksin ben mo diye soruyo. Saat dokuz sıra faln varsa geceyi bulacak eve gelmemiz. Sizin esinizde böyle mi gece kadın başınıza çocukla tek gönderir mi. Bide yakinda değil hastane otobüsle gidiliyo. 

37 Cevaplar

0 oy
önce (10,057 puan) tarafından
Gece bizde şehir içleri yok anca taksi tutsam gitsem eşim givenmez taksiciye tek bineyim ondan izin vermez 
-Reklam-
0 oy
önce (961 puan) tarafından
Eşimle 2,5 senedir evliyiz 7 yıldır birbirimizi tanıyoruz 7 yıldır sanırım akşam düğün harici hiç eşimsiz çıkmadım dışarı gelemeyeceği bi yerse arabayla bırakır bekler işim bitince alır gelebileceği bi yerse bende geleyim der kendi de öyle götürebileceği her yere benle gider arada kahveye gidecek olduğunda da 1 saat demez koşa koşa geri gelir evimin rahatı yok bi yerde der. Çocuk hastaykende öyle doğuma kadar tek bir muayene bile kaçırmadı en ufak hastalıkta izin alır evde kalır ihtiyacımız olur diye hastaneye de asla yalnız göndermez. İmkanlar nasıl bulunduğunuz yerde bilmiyorum ama bazen kendinizi geri çekin üzerine düşen erkekliği de babalığı da yapsın eşiniz yoksa ilerleyen zamanda hepten bişey yapmaz oluyorlar 
0 oy
önce (13,049 puan) tarafından
bu hastalık bu durum başka. valla eşek gibi kendi götürecek, benim çocuğum hasta kendi gelmeyecek yok yaa. 

ha gezme vs olur o başka
0 oy
önce (4,222 puan) tarafından

Asla karışmaz gece çocuk hastaneye gidecekse binerim taksiye giderim evde büyük çocukla kalır eşim eğer büyük hastaysa kendi götürür 

Bu ev sahile Uzak ama diğer evimizde o gece fırında çalışırken alırdım çocukları sahile inerdim sahile yakındı çalıştığı yer arardım çay yap geliyorum diye hiç demezdi bu saatte hayırdır ne işin var diye ben ona karışmıyorsam oda bana karışmaz :) tabiki gece 3-4 çıkmam hastane harici 

0 oy
önce (4,179 puan) tarafından
Birlikte gideriz asla tek göndermez 
0 oy
önce (26 puan) tarafından
Genelde eşim goturur getirir geceleri
0 oy
önce (75 puan) tarafından
Eşim evde değilse ben götürüyorum evdeyse hep beraber gidiyorz 
0 oy
önce (24 puan) tarafından
Ayyy aslaaaa göndermez. Gündüz bile tek başıma göndermez. Çok kıskanç biri benim eşim yaa. 
0 oy
önce (3,503 puan) tarafından
Senin kocanın acil tedavi olmasi gerekiyor bence 

Tam bi dengesizlik

Vitrine koy süs diye dursun
0 oy
önce (95 puan) tarafından
Sen tek başına nasıl gidecekmişsin canım çocukla bir de otobüsle yaa öyle şey mi olur ben eşim olmadan asla çıkamam bir yere akşam vakti bile dışarıda kalamam tek başıma
0 oy
önce (4,228 puan) tarafından
Bende giderim her yere gece gündüz sabaha karşı hiç fark etmez.Oldu bitti de giderdim.

Daha geçen hafta 2 gece acile gittim serum vs sabaha karşı geldim 3. Gece hastahneye yatısim yapıldı eşim kızla ilgilendi ben hastahanedeydim.Ama sadece hastahane vs değil yani annemlere vs gideceksemde gece 3-4 de çok basar giderim İstanbul Trafiği zaten gündüz çekilmiyor birde çocukla gece uyuyor zaten arabada 45-50 dk annemlerde oluyoruz gündüz 3 saatten önce annemlere gidemiyoruz.
0 oy
önce (675 puan) tarafından
Evdeyse o gelir değilse ayarlar birilerini yada erken gidip işim geçe kaldıysa tek dönerim değişiyor az gec saatlerde tek başına hastaneden eve gelmedim ben söz konusı çocuklarımsa yer mekan saat farketmez
0 oy
önce (3,117 puan) tarafından
Gündüz bile tek salmaz ki hastaneye.kaldıki gece göndercek. Bende diğer çocuklarımın yanında beklerken eşim götürüyor hasta olanı . 
0 oy
önce (861 puan) tarafından
geceee habersiz karsı komşuma gidemem  geceyi gectim gündüz bile hastaneye tek basıma gidemem yani öyle yobaz değildir ama ekmeğe bile gitsek beraber gideriz
0 oy
önce (15 puan) tarafından
Arkadaşlarımla filan cikacaksam ses etmez ama böyle ortak sorumluluğumuz da olan işler için bni tek göndermez. Şok olurdum herhalde sen mi götürsun dese. 
0 oy
önce (3,608 puan) tarafından
Öyle bir durumda ararım eşimi der ki çok kötüyse ambulansı ara bende burdan hastaneye geliyorum eğer çok koyu değilse evde düşürmeyi dene 
0 oy
önce (171 puan) tarafından
13 yıllık evliyim gitmem göndermezde kendide gelsin dışarda çalışırsa birini alıyorum gidiyorum ailesinden biriyle yani

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 476 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 319 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bir_dost_ (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bir_dost_ (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 692 göst.