0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Oğlumu dün saat 6 da teslim etmeleri gerekiyordu eski eşim geldi dedi çocuk gelmek istemiyor bende beni görse gelir getir dedim yok getirmediler mahkemeye 1 ay kaldı 1 at sonra dava bitecek çocuğumun velayetini bana verecek hâkim büyük ihtimalle nafaka vermemek için böyle oyunlara başvurdu çocuğu getirmiyor avukata söyledim getirices dediler sonra çocuk çok ağlıyor gelmek istemiyor diyorlar oğlum daha 3 yaşında bugüne kadar geldi de bugün mü gelmek istemiyor onlar getirmek istemiyor asıl ben polis merkezine gidip şikayet etsem alır mıyım acaba kesin dünden beri getirmediler 

9 Cevaplar

+6 oy
(2,732 puan) tarafından
Geçici velayet sizdeyse ve teslim saatinde getirmesiyse gidip şikayet oluşturun. Çocuğu kaçırmaya gidiyor bu durum, hemde davada eliniz güçlenir
(5 puan) tarafından
Geçici velayeti bende 1 ay sonra dava bitecek büyük ihtimalle kalıcı velayeti de bana verilecek ama o velayeti almak için bu tür oyunlara başvuruyor acaba polisi telefonda arasam polis getirir mi yada gidip emniyette şikayet mi etmek lazım
(2,732 puan) tarafından
Bağlı olduğun polis karakoluna gidip eşinin çocuğu teslim etmesi gereken saatte getirmediğini, çocuğunu kaçırdığını söyleyip şikayetçi olman lazım. Sonrasında gidip beraber çocuğu teslim alırsınız. Dava dosyasına da bu belgeyi koyup hakime çocuğun yanında görülmesini istediğini kaçırma ihtimali olduğunu söylersen hakim çocuğu annenin yanında görebilirsiniz diye belirtme ihtimali var. Eşiniz çocuğu getirmeyerek velayeti resmen kaybetti sayılır
(5 puan) tarafından
İnşallah dediğiniz gibi olur yarın polis merkezine giderek şikayetçi olacağım umarım polis le alırız
(2,732 puan) tarafından
Şimdi gidin karakola, sabahı neden bekliyorsunuz
(5 puan) tarafından
Ailem polise söylememi istemiyor o yüzden yarın gitmem en doğrusu
(2,732 puan) tarafından
İyi de gitmediğiniz her saat sizin aleyhinize. Ailenizin ne düşündüğü önemli değil. Velayet babaya giderse siz üzüleceksiniz
(5 puan) tarafından
Daha öncede tam 1 ay çocuğumu alıkoydu getirmedi polise gidecektim ailem izin vermedi bu sefer onlardan gizli gideceğim
(2,732 puan) tarafından
+1
Siz bilirsiniz ama aileniz bence çocuğunuzu istemiyor, ona göre bir yol çizin kendinize
(5 puan) tarafından
Evet benide istemiyor çocuğumuda ama şimdilik birşey yapamıyorum 1 ay sonra dava bitecek oğlumun velayetini alırsam inşallah kendim çalışıp oğlumu da kreşe vermeyi düşünüyorum
(2,732 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
(5 puan) tarafından
Amin Allah' razı olsun
-Reklam-
+1 oy
(4,318 puan) tarafından
3 yaş çocuk annesini ister kesinlikle polise git eğer gitmez sessiz kalırsan bunu koz olarak kullanabilir nafaka vermek istemeyen insan bu fırsatı kacirmaz
(5 puan) tarafından
Aynen haklısın polis merkezine gidip şikayet edeceğim umarım işe yarar
(4,318 puan) tarafından
İşe yarar inşallah canim
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Kesinlikle bekleme her yere başvur şikayet et daha çokta küçükmüş yani
(5 puan) tarafından
Çocuk gelmek istemiyor muş kendini yerden yere atıyormuş avukatıma öyle demişler yarın gidip polis merkezine şikayet edeceğim inşallah işe yarar
(20,616 puan) tarafından
Yalan yaa 3 yaşında çocuk annesine gitmek için öyle yapar sallamasınlar
(5 puan) tarafından
Aynen ki öyle olsa bile yinede getirmek zorundalar geçici velayeti bende
(20,616 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(13,419 puan) tarafından
teslim etmek zorunda. bu karar çocuğa ait bir karar değil. şikayette bulun
(5 puan) tarafından
Kendileri vermek istemiyor diyorlar çocuk gelmek istemiyor aklı getirmez ki 3 yaşındaki çocuğun yarın polis merkezine giderek şikayetçi olacağım inşallah işe yarar
0 oy
(4,324 puan) tarafından
Geçici velayet sende ise durma koş karakola getirirler sen muhatap olma polisle muhatap olsun mahkemede çıksın karşısına 
(5 puan) tarafından
Ben gitmesem polisler alır mı acaba
(4,324 puan) tarafından
Bilgim yok canım
0 oy
(178 puan) tarafından
Şuan bile polisi arasanız, anında müdahale edilir ve o çocuk size teslim edilir. Ancak ailenizin çocuğu ve sizi istemediğini yazmışsınız çok üzüldüm. .
(5 puan) tarafından
Evet benide oğlumda istemiyorlar yarın inşallah polise şikayet edeceğim umarım alırım
0 oy
(264 puan) tarafından
Eline ne kadar büyük bir koz geçti biliyor musun? Muhtemelen dün çocuk teslim yada görüştürme günüdür. Konya'da kreşte çocukları teslim edip teslim alıyoruz sizinde öyleyse ordaki memurlara tutanak tutturdunuz mu? Hemen polise gidip şikayetçi olun zaten velayet sizde şimdi gitseniz bile çocuğu elinizle koymuş gibi alırsınız kanunun bu tür durumlar da yaptırı mı var. Elin ceza bile alabilir çocuğu kacırmaya giriyor. 
(5 puan) tarafından
Evet dün saat 6 da getirmesi gerekiyordu getirmedi çocuk gelmek istemiyormus ama yalan kendisi getirmiyor yarın polis merkezine giderek şikayetçi olacağım tutanak ta tuttururum bakalım inşallah polislerle alırım oğlumu şimdi gidemem ailem istemiyor polise şikayet etmemi onlardan gizli yarın gideceğim
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Önce eski eşinizle tatlı tatlı konuşun  çocuğumuz küçük benim yanımda büyümesi onun sağlığı açısından daha iyi çocuklar babasız yapabilir annesiz yapamazlar bu süreci zorlastirmayalim anne babalık vazifemizi yapamadık bundan sonra onun hayatını güzelleştirmek için cabalayalim yaşadığımız güzel günler hatırına. Polise gitmek istemiyorum şikayet etmek istemiyorum sonuçta babasisin gitsem alırım ben bunu yapmak istemiyorum güzellikle büyütelim çocuğu velayetin sende yada bende olması önemli değil önemli olan çocuğumuzun sağlığı sendede kalsın bendede kalsın iste 1 ay kalsın bendede 1 ay kalsın süre önemli değil de ne kadar zitlasirsan o kadar zor olur senin için bu konuşmadan sonra baktın getirmiyor şikayette bulun 
(5 puan) tarafından
O konuşulacak cinsten Bir insan değil daha öncede 1 ay boyunca oğlumu getirmedi istersen git polise şöyle dedi nafaka vermemek için çocuğu yanında tutuyor
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Polise tutanak tuttur
(5 puan) tarafından
Tutturacağım umarım tutarlar tutanağı ve çocuğumu alırım inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 395 göst.
+2 oy
26 cevap 922 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,048 puan) tarafından soruldu
0 oy