0 oy
81 göst.
önce Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar hepinize. Migrenim üç buçuk atarken kendimi yine burda buldum :D Kızlar benim çocuklar çok kavga ediyor. İki dakika oyun sonra saç baş. Biri 3digeri4 sürekli kavga etmeleri normal mi? Kavga esnasında nasıl tutum sergilemek gerekiyor. Sizin çocuklarda çok kavga eder mi ve siz bu durumda sinirleniyor msnz? 

6 Cevaplar

0 oy
önce (2,928 puan) tarafından
6,4,2 yaşında çocuklarım var, her gün evde kavga dövüş var yapmayın diyorum ama dinleyen kim,eni sonu bağırıyorum duruyorlar 
önce (254 puan) tarafından
Benim kızlar da sağolsun biraz oyun sonra kavga. Ben mi çok tahammülsüzüm acaba?
-Reklam-
0 oy
önce (35 puan) tarafından
Aynı durumdayım yaşları hemen hemen sizinkilerle aynı sürekli kavga asla beraber oyun oynamiyorlar oynasalar bile 5 dakika sürmez 
0 oy
önce (953 puan) tarafından
Beş buçuk ve 3 yaşlarında iki erkek . Her günümüz böyle valla kızıyorum da bazen de iki tane de ben yapıştırıyorum maalesef çünkü aşırı tehlikeli davranışlar sergiliyor büyüğü itekliyor yada rast gele çocuğu fırlatıyor Allah'tan kaynannamlar yakında hafta içi bazen onlarda kalıyor 
0 oy
önce (161 puan) tarafından
Benim kızlarda aynı yaşları da  kavgalarına bazen hiç karışmıyorum bazen ikisinde kızıyorum ayırıyorum bazen uyarıyorum çok zorda olmadıkça bağırıyorum hiç vurmadım vuran bir insan değilim 
0 oy
önce (20 puan) tarafından
Bnmkiker çok nadir kavga ediyor maşallah deyim. O da oğlumun uykusu gelince çok huysuz oluyor. Kızıma baya kötü vuruyor ama o durumda da hemen gidip özür diliyor. Onun dışında güzel oynuyorlar . Hatta kızım okula gitmek istemiyor karfediyle oynamak icin
0 oy
önce (792 puan) tarafından
Benim kızım 4 oğlum 1bucuk yaşında. Ve sürekli kavga ediyolar. Kızım çok kıskanç eline hangi oyuncağı alsa elinden alır. Oğlumda çok yaramaz kızımın oturdugunu görse gidip saçlarını yolar. Bende büyük kızıma daha çok kızıyorum küçüğü anlamiyo diye ama zorlanıyorum. Bu sefer kızım beni sevmiyomusun diyo. Valla bende ne yapacağımı şaşırıyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 105 göst.
0 oy
11 cevap 334 göst.
0 oy
13 cevap 222 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde iiiinciiii (1,465 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 281 göst.

410,339 soru

12,340,422 cevap