0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (726 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar oğlumu babası varken gerçekten uyutamıyorum babası illaki saklanması gerekiyor yoksa asla deliriyor bağırıyor uyumamak için bunu nasıl yenebilirim napabilirim lütfen tavsiyeler verin bu arada sadece babasinda değil eve herhangibi yatılı biri de gelse böyle yapıyor normal şartlarda zaten misafirin gitmesini bekliyoruz 

13 Cevaplar

+1 oy
(2,626 puan) tarafından
Niye babası varken bağırıp çağırıyor canım  derdi ne babası ile 
(726 puan) tarafından
Babasini görünce simariyor sanırım yüz buluyor
(2,626 puan) tarafından
Bunun çözümü babası onu şımartmıcakk uyku saati geldiği an babası sivri dille söylicek uyku vakti geldi diye
(726 puan) tarafından
Asla anlamıyor
-Reklam-
0 oy
(892 puan) tarafından
Oyun oynamak için mi yapıyor 
(726 puan) tarafından
Sabaha kadar otursa oturur yani hadi kalk yatalımı yok özellikle evde biri varken babası varken bende direniyor ama fazla da yapamıyor
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Daha tam aklı yetmezken benim kızımda öyleydi eşimle ayrı yatıyorduk , bı gün dedim bu böyle olmaz yanımızda olacaksın böyle böyle kızımda alıştı 
(726 puan) tarafından
Kaç yaşında bıraktı bu durumu
(2,633 puan) tarafından
Valla bir yaşındaydı canım dediğim gibi öyle aklı tam etmiyordu ama gerçekten uyumazdi, dediğim gibi eşim odaya gider kapıyı kapatır kızım öyle uyurdu, şimdi iki yaşında çok rahat uyuyor
(726 puan) tarafından
Ay maşallah acaba kardeşiyle nasıl olur bilmiyorum
0 oy
(84 puan) tarafından
Özlüyor olabilirmi kıyamam kuzuya 
(726 puan) tarafından
Özlüyor mu simariyormu bilmiyorum sadece babası olunca değil aslında evde herhangibi biri olsada bunu yapiyor
(84 puan) tarafından
Benm kızımda 9 gün sonra 4 yaşına giricek . 20:00 en geç 20:30 yatma saatidir.  Bizim rutinimiz var odasından uyku tulumunu alıyorm onu görünce anlıyor zaten ben hadi uyku saati diyorm tuvalwte giriyor dişlerini fırçalıyor tulumunu giyiyor direk gidiyor odasına . Evde kim olursa olsun hep uyku saati olduğunu ben tulumu göstererek hatırlatıyorm tabiki ilk zamanlarda çok zorlandım 2 yaşındaydı beraber gşdip yatıyorduk o uyuyunca kalkıyordım yanından yaklaşık 1 senedir kendisi gidiyor odasına
(726 puan) tarafından
Valla ben yanına gidip bı saat oturmaya razıyım ama odaya götüremiyosun ki
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Ay vallahi eşim yanımda ona okudum kime yazdin diyor o derece aynı durumdayız yani 5 buçuk yaşında işe gidiyorum diyor  saklanıyor evden cikiyor gibi kapiyi kapatiyor hele biri olsun evde allaaah yatmam uyumam cingar cikartiyor babasi uyutmaya calissa asla uyumuyor oynayalim diyor susadim diyor kalkmaya calisiyor agliyor hala bi çözüm bulamadık biz katı davranıyor eşim uyuyacagiz hadi vs diye ama asla anlamiyor ciyak ciyak direniyor ikna ederim dusuncesi ile beni ikna edemeyecegini bildiği için benimle kolay uyuyor asla babasina yaptiklarini bana yapamiyor babayi gorunce asiri degisiyor sasiriyorim
(726 puan) tarafından
Ay vallaha bı an kendim yazmış gibi okudum
(10,123 puan) tarafından
Ballikolar
Benim oglumu anlatmış gibisin benimde 5 yaşında aynı şeyleri yazmışım:)
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Babası uyutsa daha iyi olmaz mı belki daha çabuk uykuya geçer 
(726 puan) tarafından
Asla uyutamaz
(1,166 puan) tarafından
Birlikte çok vakit geçiremedigi için doyamiyor aslında alışana kadar devam edicek bu süreç. Misafir konusunda da mutluluktan uyuyamiyordur
(726 puan) tarafından
Misafir konusunda evet biraz şımartılıyorlar o yüzden uyumak istemiyor o konuda fazla ısrar etmiyorum
(1,166 puan) tarafından
Fazla baskı yapma geçici bir süreç uyku vakti geldiğinde hikaye okumayı teklif et yada oyuna çevirerek yatağa gidin hadi yatağa gidelim bakalım koridorda nelerle karsilacagiz de merak duygusunu uyandir yataga girdiği gibi hikaye oku saçını okşayıp mayistir
0 oy
(299 puan) tarafından
Benimkide bana uyutsun diye ağlar eşimde tuvalete girer kızım bakar gelen yok mecbur benimle uyur 
(726 puan) tarafından
Aynı durumda ne kadar çok anne varmış ya sjjsjjss
0 oy
(5,164 puan) tarafından
Ayrınodaya gecınce de mi uyumuyor.?
(726 puan) tarafından
Hayır uyumuyor ayrı odaya geçiremiyosun ki
0 oy
(10,123 puan) tarafından
Aynı benim oğlum benimde 5 yaşında babası varken babaaa diye ağlıyor sanki dövmüşum babası saklaniyo bazen bende baba ise gitti diyorum vardiyalı çalışıyor eşim öyle diyince inanaiyo bazende gitti diye kıyameti kopartiyo. Yani babası varken uyutmak işkence 
(726 puan) tarafından
Gerçekten öyle bazen babasına yapıyor bazen yatılı gelen misafirlere yapıyor yani şöyle evde biri varken hadi oğlum yatalım demek yok
(10,123 puan) tarafından
Brnimde normalde 10 yada 10 buçukta uyuturum ama kız kardeşim 2 gece bende kaldı ikimizin çocukları 1 bucuga kdr uyumadilar
0 oy
(1,550 puan) tarafından

Aaaa sen ben misin yoksa babasından çok yüz alıyor ve baba varken yatağa götüremem iki çocuğumu da benim eşim Hergün anasına gider uyuttun mu diye sorar uyuturum gelir bazen odanın kapısını kapatırım sessizce girer içeri bekler uyumalarını :( 

(726 puan) tarafından
Valla bence sen bensin jsjsjjsj
0 oy
(8,818 puan) tarafından
Aynı biz saklanıyo esim benimde yada gitme numarası yapıyoz hep evde bağırır deli gibi ne her yaramazlıği yapar
(726 puan) tarafından
Ay çok kötü bı durum
0 oy
(13,606 puan) tarafından
Babası uyutabilir canım 
(726 puan) tarafından
Babasinda uyumuyor
0 oy
(1,005 puan) tarafından
1 sene önce oğlumda öyleydi :D Saklancak yer arardı adam evde sjsjs Çekyat arkalarımı dersin kapı arkaları mı. Yazın balkona çıkıyordu artık oğlum uyuyasiya, saklandığı yerleri de öğrendi artk çocuğum, şimdide uyku saatimiz aksıyor ama o kadarına da razıyım özlüyor babasını 
(726 puan) tarafından
Babasıyla yeterince vakit geçirdiğini düşünüyorum aslında benimki birada uyku aşamasına geçmek istemiyor eğer sabaha kadar uyutmasam gerçekten uyumaz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 128 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
25 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ogluşumm❤ (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 271 göst.
0 oy
6 cevap 141 göst.
1 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alectemovik (41 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,618 cevap

40,946 kullanıcı

Kategoriler

...