0 oy
228 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar merhaba 2 senelik evliyim 14 aylık kızım var.Esimle severek evlendim.evlendikten sonra psikolojim.bozuldu ciddi anlamda dertlesmek istedim. Eşim iyi bir insan ama romantik değil soğuk kanlı birisi. Balayı bile zorla goturmüsum birisiyim.ufak seyleri pek takmadım ama sonradan birikti birikti. Evlendikten sonra ailesi annesi görümcem durmadan arayıp durdular evimiz yakında bende ozgurluhume duskun birisiyim hayallerim altustu oldu bekledigim gibi çıkmadı evlilik kızım var şükrediyorum ama eşimle çok gezemwden hamilelik geçirdim hamilelik doneminde eve kapandım eşim de gezmeyi çok swvmeyen birisi şimdi düzeldi evet ama hayla eksikleri var cinselliğe düşkün değil oysaki ben düşkünüm 8 güne bir.evlenmeden önce oysaki ben annemle çok gezen bir insabdim balayini da annem gönderdi şöyle cikipda bi sinema bile gidemedik konsere 24 yaşındayım ozel gunlerde hediye almaz hatta dile getirir ben ozel gunleri onemsemem.icimden gelirse alirim oysaki ben cicwkleri çok seven bir kadınım şimdide dusundukce pişmanlık duyuyorum kafama göre birisi değil diye bazen çok tartışıyoruz sizce ne yapmalıyım pskolojim hiç iyi degil

7 Cevaplar

0 oy
önce (41 puan) tarafından
Henüz 2 senelik evlisin ve evliliğin en zor yılları ilk 3 senedir eşin iyi bir insansa geri kalanı zamanla düzelir merak etme zamanla sende takmayacaksin bu durumları emin ol evlilik zor bir imtihan hayırla kolaylıkla geçsin inşallah 
-Reklam-
0 oy
önce (770 puan) tarafından
Psikiyatri ye git bide bazen insanları olduğun gibi kabul edersen mutlu olursun cnm
önce (1,810 puan) tarafından
Ne münasebet kadının düşüncelerinde bir problem yok ki sadece yoluna girmemiş bir evlilik var aile danışmanı olsa daha iyi bir orta yol bulunur. Burda ilgi göstermeyen sorumlulukları yerine getirmeyen bir eş var kadın da daha duygusal
Cnm bazen sorumluluk binince insanın üzerine birşeyler bir tık sonradan oluyor
önce (1 puan) tarafından
Bebekde plunca başbaşa zor kaliyorsun ve kendime inanın vakit ayirayamiyorum yemek,ev işleri bebegimde yaramaz
Kuzum valla benim 14 yaş ergen kızım var 8 yaş aşırı derece hiperaktif oğlum var 5 aylık bebeğim var 35 yaşında kocam var çocuktan beter ev iş yemek i çocuğun dersi diğerinin ağlaması ergenimin hırçınlığı ya herkes yaşıyor bence sorun
önce (1 puan) tarafından

Zorlanmiyormusun canim ben bazen oturup ağlıyorum çünkü bazen kollarımda derman olmuyor benim eşimde yardım etmez snindwmi

0 oy
önce (2,609 puan) tarafından
Eşinin çoğu özelliği benimkinde de var ama niyeyse ben hiç takmadım ya :) misal yemek yaparım yapmam hiç sorun etmez, temizliğime hiç karışmaz, dışarda işim olur götürür, market pazar alışverişini çoğunlukla benimle yapar , çocuğumla çok iyi ilgilenir bana muhakkak dinlenme fırsatı sunar ben bu yönlerini daha ağır görüyorum mesela 
önce (2,609 puan) tarafından
Yani demişsin ya işte soğuk kanlı özel günleri düşünmüyor filan benimki de öyle
önce (1 puan) tarafından
İnsan simartilmak istiyo bazen iste
0 oy
önce (929 puan) tarafından
seni cok iyi anliyorum ya o kadar zor bi durum ki bu bi de pismanlik dustuyse icine cok zor gece gunduz neden evlendim der durursun allah gonlune ferahlik versin insallah 
önce (1 puan) tarafından
İnşallah bide bebegime bakiyorum hiç vakit ayiramiyorum yanıma :/
0 oy
önce (2,929 puan) tarafından
Aynı durumdayız, vallahi bıktım odun gibi oturur koltukta, hiç demez evdeyken çocuklarımı eşimi alıp dışarda gezelim,vallahi gençliğim dört duvar arasında çürüdü birazda cimrilik var benim eşimde,yoruldum artık gerçekten çok yoruldum 
0 oy
önce (373 puan) tarafından
Ben de evlendiğimde balayına gitmedim hiç sorunda etmedim 

Ha diğerleri için bir şey diyemem her kadın arada sırada şımartılmak ister tabi
0 oy
önce (161 puan) tarafından
Eşlerin birbirine ve ailelerine alışması için yedi bayram geçmesi lazım der bizde eskiler daha çok yenisiniz bunları yaşamayan yoktur merak etme biraz sabret zamanla olacak şeyler bunlar.ha sunuda söyleyeyim. Pandemi dönemi sade gelin alma yaptık.hemen hamile kaldım görücü usulü wvlendik tam birbirimizde tanimiyorduk çok şükür Rabbım tek yastıkta kocatsın biraz zaman sonra sende o kadar takmazsan hatta niye üzülmüştüm dersin iyi yönlerine ağırlık ver sağlığınız yerindeyse bunlara çok takılmamak çalış 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 105 göst.
0 oy
5 cevap 596 göst.
30 Ekim 2018 Diğer kategorisinde Ayşesena (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 237 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (106 puan) tarafından soruldu

410,373 soru

12,341,772 cevap

39,728 kullanıcı