+1 oy
825 göst.
önce Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından

Ayın 28 inde tam 4 Ay olacak. Normal doğum oldu. İkinci doğum. Afedersiniz makatta hâlâ morluk var. Yine afedersiniz bunu burda söylemek istemezdim ama hafif Bi çıkıntı var orası mor. Bir de vajina kısmı bir garip. Bilmiyorum belki olması gereken böyledir ama garip geldi bana. Doğumların arasında 2 sene var. Buraya googledan fotoğraf koyucam. Rahim sarkması diye baktım. En üstteki fotoğraf var ya aynı o şekilde. Sadece aşağısı biraz daha küçük. Ama böyle belli oluyor. 40 ım çıkınca doktora gitmiştim. 25 kasımda da spiral taktırdım. Vajina doğuma yakın da böyleydi ama o neyse zaten bebek aşağıya iniyor normal de bu kadar zaman geçti. Hep böyle mi kalacak, ne zaman düzelecek veya doktora gitmeme gerek var mı? Şubat 20-25 arası spiral kontrolüm var o zaman göstersem olur mu.?

image

28 Cevaplar

+8 oy
önce (711 puan) tarafından

En İyi Cevap
Nesi müstehcen bunun.? Tutup da ben çekip atmadım ya. Googledan aldım herkesin erişebiliceği bir yerden. Saka gibisiniz
önce (6,102 puan) tarafından
yani. cok garip geldi resim hic boyle resim cikmMis kRsima demekki. niye beklioaun hemen doktora gtsene farkeder farketmez diktora giderdim ben olsm. hicbir problem olmasa bile göruntu kotu normalin disinda bi caresi vardir illaki eski haline dondurmenin .
önce (988 puan) tarafından
:))));))))))))))))
-Reklam-
+3 oy
önce (1,997 puan) tarafından
Millet uzaya çıkıyor o kadr şey oluyor bizim bazı milletimiz mustehcefen içerik deyip ayıp diyor sormuşsun sadece vede fotolu demişsin girme o zmn bakma zatn saufa bilmek öğrenmek için kurulu değil mi yeminle bazen bazı kadınlar sörf konuşmak için boş konuşuyor sabah sabah sinir oldum 

Konuya gelince geçmiş olsun ama git biran önce kendini göster belliki bir sorun birşey var kotrolu bekleme 
önce (849 puan) tarafından
++++++ artilarcaaaa
Yani ben de anlamadım. Burda dhaa ne sorular gördüm. Cinsel içerikli olunca koşa koşa yorum yapıyorlar veya dedikodu olunca. Ama böyle olunca hemen aaa nasıl paylaştın çok ayıp..
önce (1,997 puan) tarafından
İşte bu cahillik oluyor cahil insallar oldukça laf anlatmakta zor gelişmekte sonuçta her kadının başına gelebilecek şey öğrenmek lazım birşeyleri
Vede sayfa da hepsi kadın ve her kadında olan şeyler erkek yok olsada direk admin çıkarıyor siliyor ne diye böyle uzatiyorlar cidden kadın kadının düşmanı
+2 oy
önce (5,514 puan) tarafından
Bu baya baya cerrahi gerektiriyor. Yani burada yaşayan var mı bilmiyorum ama sizin acilen Dr a gitmeniz gerekiyor 
Tamamdır teşekkür ederim
+2 oy
önce (919 puan) tarafından
Canım benim acilen bir doktora gitmelisin ilk defa görüyorum böyle birşey hiç normal değil çok geçmiş olsun
+2 oy
önce (28 puan) tarafından
Tot işlemi ile askı yapıp kaldırıyorlar biran önce git göster canım çok geçmiş olsun 
önce (1,728 puan) tarafından
Sen yaptırdın mı cnm bunu
önce (28 puan) tarafından
Hayır canım ben hemşireyim ondan biliyorum
+2 oy
önce (112 puan) tarafından
Acilen gitmelisin çok riskli 
+2 oy
önce (362 puan) tarafından
Bence Rahim yeniden cikmis sarkmis acil hastaneye gidin ihmal etmeyin 

Bir tanidigim gitmemis zananunda uzerinden zanan gectigi icin rahim alinmasi gerekiyor mus
+1 oy
önce (1,328 puan) tarafından

Bu ney kızx:((haftalardır yoktum girer girmez bismillah korktum yeni fobi yüklendi :woot:

Valla ben de korktum. O yüzden buraya sordum. 2 çocuğum var hemen ha deyince doktora gidemiyorum normal mi diye buraya sordum hemen uyarı vermişler
önce (1,328 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun:((
+1 oy
önce (234 puan) tarafından
Doktora gidin cünkü normal görünmüyor anlattıklarınız g.olsun
Teşekkür ederim
+1 oy
önce (112 puan) tarafından
Muhtemelen ağır kaldırdın bekletme inşallah düzelir 
Evet kaldırmıştım ama bu doğumdan beridir böyle. Teşekkür ederim bu arada
+1 oy
önce (2,094 puan) tarafından
Bence o kadar bekleme biran önce git geçmiş olsun..Ama ne kadar Google den bulup böyle bir fotoğraf yüklesende başkasına ait bir görsel olduğu için uygun değil 
Biliyorum canım ama mecbur koydum anlatamam diye kullandım. Kaldırırım ama yine de
+1 oy
önce (1,391 puan) tarafından
Yani hiçbir doktor bunu farketmedi mi süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama doğum yaptın sprial taktırdın hiç farketmediler aniden olan birşey mi
Valla ben de anlamadım. Hep aynı doktora gittim zaten doğumu da onlar yaptı, muayeneyi de spirali de
önce (1,391 puan) tarafından
İllaki farketmeleri lazım ya bir anda sarkmadı ya bu Rahim biran önce git canım düzgün bir hastaneye geçmiş olsun
+1 oy
önce (770 puan) tarafından
Hemoroidten farklı bişey mi görseli tam anlayamadım ben basur değil demi bahsettiğin bu görseldeki vajina da mı yoksa makatta mı onu da anlamadım 
Görseldeki vajina. Bahsettiğim basur gibi değil. Doğum sırasında oluşan morluktu ama asıl sorun vajinayla ilgili
önce (770 puan) tarafından
İlk defa görüyorum canım bende iki normal doğum yaptım ilk hamileliğimde afedersin çok kabız olduğum için hemoroid oluştu ama asla böyle bişey olmadı
+1 oy
önce (543 puan) tarafından
Rahim sarkması gibi, idrar tutamama kaçırma sorunun var mı
Başlarda vardı şu an yok
+1 oy
önce (61 puan) tarafından
Bende normal doğum sonrası oluştu fakat bu kadar fazla aşağıda değil görünüyor du sadece 

Doktor ameliyatla düzeltiyor çocuk getirmemeye karar veridiginde yap bu ameliyatı dedi 

Çünkü her doğumda tekrar böyle olur ameliyat etsek bile ama senin ki ilerlemiş bence git doktora 
önce (1,728 puan) tarafından
Ameliyat oldunuz mu
+1 oy
önce (54 puan) tarafından
Fobilerim halay çekiyor 
+1 oy
önce (133,675 puan) tarafından
bence goster bi an once cerrahi islem gerekebilir  bacim
0 oy
önce (4,532 puan) tarafından
Bacım kusura bakma internette olsa böyle fotoğraflar atman çok yanlış kimse burada doktor yada cerrah değil madem öyle şüphen korkun varsa hastaneye git ve şikâyetlerini anlat burada kim nereden bilsin bunu 
Yaşayan vardır belki diye attım.. Belki normali budur diye
önce (4,532 puan) tarafından
İşte herkesin bedeni bir değil bence geç kalmadan doktora gözük
0 oy
önce (802 puan) tarafından
Canım zorlanmadan olmuş  kaynanam da öyle ondan biliyorum aynımı durum tam emin değilim ama Gecmiş olsun Allahım şifa versin inşAllah doktora git ama :)) 
0 oy
önce (6,006 puan) tarafından
Benim iki ay oldu digum yapalı ama benim bu şekil.sarkma.degl ödem.di çok ikndim aynı bu şekil.afetdesin erkeklerin şeyi gbi yana kaymisti bide top gbi bacağıma.carpip acıyordu bir hfta hastanedeydik kızımın kaninda enfeksiyon cikti kuvezde kaldı o sürede bana buz verdiler buz uygulaması yptim bir hftada geçti küçüldü doktor bna odemdir çok ikinmisin geçer dye ama aynı bu sekildi top gbi 
Valla bilmiyorum 4 Ay geçmeyen ödem mi olur ya. En iyisi doktora gideyim. Ben normaldir belki demiştim ama değilmiş
önce (6,006 puan) tarafından
Seni sarkmiş benim burdan iki arkadsim da.da sarkma.oldu. Birisinin geçti dyeri daha duruyor aynı zamanlarda doğum yaptık ben 2 aylık oldum dyerleri iki buçuk aylık oldular bir arkadsim geçti dyeride daha gecmemis

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 260 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
5 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
0 oy
7 cevap 504 göst.

409,739 soru

12,317,735 cevap

38,878 kullanıcı

Kategoriler

...