0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (765 puan) tarafından
Var mı uyumayan ben bebişi uyutmaya çalışıyorum saatlerdir direniyor sizde durumlar nedir

11 Cevaplar

+1 oy
(618 puan) tarafından

Aynı şekildedir canım 

image

(765 puan) tarafından
Kız bebenin yüzü nerde görünce bi gülümsetti fotoğraf :D kaç aylık
(618 puan) tarafından
2 buçuk aylık yüzü açık asla uyumuyor saatlerce bakışmak istiyor
(765 puan) tarafından
Ya kıyamam ışık kapalı olarak sallasanız da mi aynı yapıyor
(618 puan) tarafından
Aynı canım beşikte de uyumuyor artık ayağa alisti
(765 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ya bende ayağa alıştırmamak için çok çaba gösterdim neyseki kendisi de gıcık kaptığı için alışmamıştı 11 aylık olacak 6 gün sonra
(618 puan) tarafından
Beşiği koydum gözler fıldır fıldır açıldı hemen amin canım
(424 puan) tarafından
Ay bu sekil nasil nefes aliyor bebek
(765 puan) tarafından
Gaz sorunu var mı ondan mı uyumuyor
(618 puan) tarafından
Maalesef evet canım biraz rahatlamistik 2 gündür yine ayni
(765 puan) tarafından
Damla kullanıyo musun kullanıyosan işe yarıyor mu benim oğlumda çok gazlıydı 5.aya kadar sonraki aylarda da bir kaç kez yaşadık aynısını damla falan hiç birşey fayda etmemişti bizimkine
(618 puan) tarafından
2 tane canın kullanıyoruz ama dediğin gibi fayda etmiyor karnının yanına sıcak su torbası ne bileyim acı elma yağı sürüyorum ayaklarına yok hiç bor şey kar etmiyor
(765 puan) tarafından
Bebek spa merkezlerine götürsen faydası olur aslında biraz ben oğlumu götürmüştüm karnı yumuşacık olmuştu bir nebze de olsa uykusuna faydası oluyor
(618 puan) tarafından
Olduğumuz yerde öyle şeyler yok canim çok büyük bir ilçe değil burasi
(765 puan) tarafından
Ilık duşla falan bir şekilde idare etmek gerek öyleyse 2 ay ı geçmis zaten bazı bebeklerde 3 4 ayda geçiyor gaz inşallah bu minnosda aynı şekilde atlatır
-Reklam-
+1 oy
(618 puan) tarafından

image

yeni daliyor
(765 puan) tarafından
Oyyy minnoş yaa Maşallah barekallah Allah nazarlardan saklasın inşallah güzelce uyur sende dinlenirsin
(618 puan) tarafından
Amin canım cumlemizinkini
(618 puan) tarafından
Şükür ki uyuduk
(765 puan) tarafından
Hemen sende yatt dinlen yorulma Allah rahatlık versin bebise de sana da ^_^
(618 puan) tarafından
İyi geceler vanim sanada
0 oy
(306 puan) tarafından
Hafif dış ağrım var bı şeye canım sıkıldı uykum kaçtı psikolojikmen iyi olmadığım bir donemdeyim benim minikte zor uyudu yine 
(765 puan) tarafından
Geçmiş olsunn hepimizin illaki oluyordur öyle dönemleri Allah bütün sıkıntılarımızı gidersin gönlümüzü ferahlatsın inşallah
(306 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
(251 puan) tarafından
Benimki az önce uyudu bende akşam kanepede uyumuşum uykum yok az var umarım uyurum eşim 6 da kahvaltı hazırlamaya kakkicm inşallah:))
(765 puan) tarafından
Yoğurt ye belki biraz uykun gelir ben öyle yapıyordum biraz da olsa geliyodu uykum
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Ben ev halkı horluyor ben uyuyamıyorum küçük çocuk yok 6 yaşında en küçüğü rahatlık batıyor herhalde yada alıştım saat 3 olmadan uyuyamıyorum sabahta namaza kalkıyorum uyku beni terk etti galiba müsait oda olsa elişi yaparım ama Yok 
(765 puan) tarafından
Yaa bayağı büyükmüşsünüz benden benim annemde 46 falan o da çok az uyuyor uyuyamıyorum diyor sürekli
(1,217 puan) tarafından
Demekki yaş gittikçe uykuda gidiyor benim oğlumda 23 yaşında nerdeyse seninle yasittir kesin:))
(765 puan) tarafından
Evet bende 24 yaşındayım mayısta 25 olacağım inşallah
(1,217 puan) tarafından
Maşallah hayırlı yaşların olsun canım Rabbim yuvana huzur bereket versin bebişini öp benim icin seni meşgul etmeyim yatta uyu hayırlı geceler
(765 puan) tarafından
+1
Allahümme amin ablacımm teşekkürler konuşma için hayırlı geceler Allah rahatlık versin sana da ^_^
0 oy
(122 puan) tarafından
Kocamla küsüm aldattı uyuyamıyorum kafamın içi dolu
(765 puan) tarafından
Yaa Allah sabır versin yardımcın olsun çok kötü bir durum :(
(122 puan) tarafından
Amin kuzum hemde çok kötü bir his
(765 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlık versin nasıl anladın aldattığını
0 oy
(37 puan) tarafından
Dişim çok ağrıyor uyuyamıyorum
(765 puan) tarafından
Geçmiş olsun yirmilik falan mı
(37 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bilmiyorum kanal tedavi yapılması lazım ama randevuma daha 1 hafta var sabah diyorum gidip doktora ricamı etsem diye ama pek kabul ediceklerini sanmıyorum
(765 puan) tarafından
Evet öyle bir durum varsa kabul etmeyebilirler acil bir durum olduğunda bile bakmıyorlar ilaç yazıp gönderiyorlar diş hastaneleri
(37 puan) tarafından
Allah Yardımcımız olsun ya sağlık bile parayla bu zamanda
(765 puan) tarafından
Evet kesinlikle doğru söylüyorsun paran varsa iyilesebiliyosun bi nebze de olsa hemen bakılma ihtimalin oluyo en azından
0 oy
(92 puan) tarafından

Pupg oynamaktan :)

(765 puan) tarafından
Oyy bağımlı mısın bacım bu saatte :D
(92 puan) tarafından
Ahahah :) valla canım gün içinde ev çocuklar temizlik yemek derken anca bu vakitler bana kalıyor . Pupg seviyorum yaa kaptırdım kendimi bugün :)
(765 puan) tarafından
Uykusuz kalmiyo musun yaa ben pubg oynasam stres sahibi olurum çok heyecanlanıyorum birisi beni vuracak diye :D :D
(92 puan) tarafından
Valla canım alıştım uykuyu aramıyorum sadece kafa dinlemek istiyorum:) ben güzel oynarım yaa :))) ama o heyecan zaten oyuna itiyor:))
(765 puan) tarafından
Bende tam tersi oynayamıyorum öyle oyunları bi korku oluyor oynarken stresli oyunlar benlik değil galiba daha sakin şeyler beni çekiyor genelde kendime göre oyun bulmakta zorlanıyorum :D
0 oy
(213 puan) tarafından
Dertten sıkıntıdan düşünmekten gözüme uyku girmiyor 
(765 puan) tarafından
Allah gönlüne ferahlık versin dertlerini sıkıntılarını gidersin gece vakti bastırıyor hep bu düşünceler galiba
0 oy
(208 puan) tarafından
Valla Ev iş güç yaptım hem büyük oğlum uyudu küçük uyumadı onu başındayım şuan ve oynuyor konusuyo gülüyor ya uykusu var ama uyumuyor ayağıma salayayim diyorum yok kaçıyor şimdi onu zar zor uyutmaya calisicam ve sabah 7 de ayakta olmam lazım eşime ise gönderdikten sonra çamaşır katlarım atılacaklari atarim Ondan sonra az daha yatarım çocuklar 11 ve 12 gibi kalkıyorlar 
(765 puan) tarafından
İnşallah çabucak yatar uyur sende dinlenirsin Allah rahatlık versin şimdiden
(208 puan) tarafından
Sağol ablam :)
0 oy
(5,056 puan) tarafından
Bende hastayım iki saatte bir  çok afedersiniz kusuyorum eklem ağrıları var bunlardan dolayı uyumak zor oluyor :(
(765 puan) tarafından
Allah şifa versin o eklem ağrıları perişan ediyor insanı hastaneye gittiniz mi
(5,056 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim benim evet gittim serum verdiler zofran ve arveles eklediler beş saat tuttu ama gece yine iki defa kustum :( eşim nöbetten çıktı birazdan gelir serum takacak yine
(765 puan) tarafından
Yaa serumdan sonra ben toparlamıştım seninki benden daha ağır geçiyor öyleyse inşallah bir an önce toparlarsın
(5,056 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim vallahi bedenimde su kalmadı artık

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 351 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nur.06 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 216 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (5,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 298 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (5,056 puan) tarafından soruldu