+2 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,378 puan) tarafından
Dünden bu yana nefesimi kesen kasılmalar var. Kontrole gittim sancı yok bebek iyi ama bu kadar sertleşme normal mi? 36+5  bugün. Anımsayanlar varsa bir yorum yapsa

6 Cevaplar

+2 oy
(313 puan) tarafından
Mümkünse bir kere daha acile gitmeni öneririm 37.haftada hiç beklemedigim anda gelmişti benim ikinci o kasilmalardan sonra 
(13,378 puan) tarafından
Bugün takip edip olmadı bulunduğum ilçede nst ye gireceğim canım. Şehir merkezinde normalde Dr um. Çok saçma sapan bir süreç anlatamayacağım kadar girift her şey dua edin bana
(313 puan) tarafından
Anlıyorum Rabbim kolaylastirsin stres yapmamaya çalıs her şey yolunda gider inşallah.
-Reklam-
+1 oy
(1,058 puan) tarafından
Benim çok olurdu rahim bakıldı kan aldar enfeksiyon çıktı 2 hafta sonra si da acil doğum yaptım cnm top gibi olurdu karnimda sertleşir di acı verir di aniden rahim de bi sancı sanki bıçak soktu biri derdim baktılar açılma yok sancı çıkmıyor kan verdik enfeksiyon dedi ilaç verdi ama 2 hafta sonra doğum oldu 
(686 puan) tarafından
Zaten 37 olmussun canim bi hafta beklese bile yeter ben 32 den beri çekiyorum o sancilari hatta 29 bol bol istirahat etmeye çalış stresten uzak dur bol su iç magnezyum ve progestan desteği al
(13,378 puan) tarafından
Magnezyum alıyorum canım inşallah dayanır bir hafta daha canım
(686 puan) tarafından
Insallah bende şuan agrilarla sancilarla gün ilerletiyorum ayağa bile kalkınca artık aşırı baskı hissediyorum 35+5 teyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
(13,378 puan) tarafından
Amin canım benim yakınmış günümüz benim de ayağa kalkınca baskı ve kasılma oluyor daha çok sağ salim inşallah ikimiz de
(686 puan) tarafından
Amin insallah ❤
+1 oy
tarafından
36+6 da doğurdum olabilir artık farklı doktora gidin isterseniz 
tarafından
İlk bebeğin mi
(13,378 puan) tarafından
İkinci inşallah
tarafından
Yani 2. İse tecrübe edinmissinizdir kasilmalari ayırt edebilirsiniz o zaman Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤️
(13,378 puan) tarafından
Doğum değil canım aniden başlarsa diye endişem sadece böyle olup hani sancısız falan  Amin inşallah Allah razı olsun ❤️
tarafından
Erkek bebek belden sancı giriyor benim öyle oldu fena bir bel ağrısı önce öyle başlıyor dikkat et yinede Rabbim kolay doğum nasip etsin
+1 oy
(2,061 puan) tarafından
Benm kızım 36.haftada doğdu sen yinede git
0 oy
(694 puan) tarafından
Ayyy canım nagişim Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah zamanında vaktinde gelir paşamız 
(13,378 puan) tarafından
İnşallah hülyoşum,endişem araç yok şu an gece aniden başlarsa diye
0 oy
(29,322 puan) tarafından

Devam ediyorsa yinede gidin ihmale gelmez

(13,378 puan) tarafından
Hafifledi canım bugün ayağa kalkınca zorluyor biraz. Sağolasın
(29,322 puan) tarafından
Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
(13,378 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun ❤️

İlgili sorular