0 oy
77 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Arkadaslar oglum 4 bucuk yasinda, kizim 3 yasinda.

Oglum bez kulanmiyor,ama kzim yeni yeni ögrenior.

Sabah sabah kardesi bez takti die banada tak ,bende bez istiyom durmuyor, surekli agliyor, kreşe gitmek istemiyor surekli agliyor.

Surekli kardesi ne yapsa istiyor aglior, eskiden blylr deildi,bu son 10 gundur böyle.kucagima aliom,konusiyom olmuor.

Ne yapim sirf onun gibi olamaz.sınır koyuyorum hayir  diyorum canim oglum sen artik kendin zaten tuvalete gidiyorsun,sirf kardesin takiyor die sana takmicaz bezi. Ama aglior uzuluyor yani böyle durumlarda aglasin mi Durana kadar ,yoksa neyapim bazen mantigimi kulanamiyorum ve strese giriyorum. Sanki hicbisey fayda etmiyor ve ne yapacagimi saşiriyorum

4 Cevaplar

+1 oy
(2,643 puan) tarafından
4yas sendromu diye bisi yok canim.her yasin bi sendromu yoktur belli kiskanclik  bazi cocuklar inatci olabiliyor fazlasiyla.yani kendi kisisel ozelligidir bi cozum yollari deneyebilirsn.anlatsanda anlamiyor olabilir daha fazla konusmaya calisip daha fazla temasta bulunabilirsnz.belki kardesi daha fazla ilgi goruyordur ve farkindadir birsuru sebebi olabilir kiskanmasi icin.oncelikle onla daha cok ilgilenin kardesinden cok.kardeside mahrum etmeyin ama abiyede biraz fazla zaman ayirabilirsnz.
(1,058 puan) tarafından
Sana kocaman gelbi sarılayım 4 tane oğlum var doğumları 4 er yıl ara ile planlı en büyüğü 16 en küçüğü 4 aylık sendrom felan olmadı küçük doğunca büyüğe biraz fazla ilgi gösterdim oyun yemek ders felan kıskançlık olmadı sendrom yaşamadık yani
-Reklam-
+1 oy
(1,101 puan) tarafından
bezi bırakmaya çalışırken kızla daha çok ilgilendiyseniz bu durumu farkedip kıskanmıştır ve "ben de bez takarsam benimlede ilgilenirler" diye düşünmüş olabilir. bence çözümü abiyle daha çok ilgilenmek ama konunun uzmanı değilim tabi 
0 oy
(270 puan) tarafından
4 yaas sendromu
(31 puan) tarafından
Ne yapim canim aglayinca cözum bulamiyorum,beynim calismior artik
0 oy
(591 puan) tarafından
Benim oğlum 6 yaşına girecek iki aya dün gece tutturdu beni ayağında salla öyle uyut kardeşim keyfine bakıyor beni hiç sallamıyorsun diye ağlamaya hadi ben salladım azcık ama sen bez takamazsın tabii ki. Daha önce yorum yapan arkadaşa katılıyorum belki bez bırakma döneminde küçük olana biraz daha fazla ilgi kaymış olabilir. Ağlamaya başlayınca siz sakin kalmaya çalışın sarılın sakinleştirin. Maalesef her zaman sakin kalmak mümkün olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
3 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aslsmyr (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 57 göst.