+3 oy
476 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,444 puan) tarafından
Hanımlar  çocuk mevzusunda kadın mı en son kararı verir erkek mi ortak nokta da buluşulmuyorsa nolur:):).

Ha bide kaynanayıda unutmamak lazım çocuk büyütürken her bku eleştirip de destek olmaya gelince geri çekilen ama 3. Çocuk olmayıncada niye yapmıyonuz neyi bekliyoruz falan filan seyirci gibi eleştirip yargılamayı bilen kaynana  seçeneğimiz de var. 

---Ha ben cevabımı önceden vereyim bence eşler fikirlerini söyler karşılıklı ama en son karar kadınındır.  Çünkü 9 ay o taşıcak çocuğu o sağlığından olacak o yeni bir bel fıtığı edinecek kendine.  O tekrar doğum sonrası stresli günlerine dönecek eş yardım etse dahi olmuyo.. Kadın hazır değilse helede Gurbetteyse bu gariban. 

27 Cevaplar

0 oy
önce (50 puan) tarafından
Ortak karar alınır. Çocuk hem anne hem babadan kromozom taşır hukuksal ebeveynlik hakkı eşittir.

Konu dışı ama paylaşmak isterim; evlilik kurtarcisi olarak bir çocuğa gebe kalmak mevcut sorunlu toksik ilişki içinde onu da eklemek en olmaması gereken durumdur. 
önce (1,444 puan) tarafından
Yok canım bizimki kurtarıcı olarak değil sadece zamanlama ile alakalı sıkıntı
önce (50 puan) tarafından
Yoo sizin için yazmadım yanlış anlaşılmak istemem, ikinci paragraf genel bir yorumdu.
-Reklam-
0 oy
önce (2,662 puan) tarafından
℅51 anne, ℅49 baba bana göre. Geride kalan hiç kimsenin fikir bile belirtmeye hakkı yok. Kaynanama kalsa hemen doğurmam lazım, her lafı ev hanımısın işin çocuk bakmak. Boğazlayasım geliyor, yersiz bir baskı hakkı buluyorlar kendinde. Kendi annemde asla ikinciyi doğurma, doğurursan salaksın tarafında. Ortası benim hayatımda yok sanırım
Mesele sadece ev hanımı mı olmak çalışanlara da çok diyorlar canım sen bakma öyle dediğine
0 oy
önce (540 puan) tarafından
Tabiki kadın erkek napıyo ki iki çocuğum var ikisine de ben karar verdım şimdi  eşim istemesine rağmen yeter dedim tamam dedi 
0 oy
önce (27 puan) tarafından
Anne baba yazanları görüyorum şaşırıyorum ya  tabikide karari BABANNE verir(!) Hatta adını da o koyar
☺️☺️☺️☺️☺️☺️ayyy kusura bakma ama istemsizce güldüm. İsim koyma hakkı oluyor tabi. O kanun. Bakalım biz napcaz evlatlar büyünce ben çok karışmam diye düşünüyorum
önce (27 puan) tarafından
Gul yavru gul:)) benimde oglum var bende karismam diye düşünüyorum ztn o zaman gelinde karistirmaz :) şimdi bisey demedigim icin karisma firsati buluyorlar kendi adıma söylüyorum tabi.  Kayinvalidem bide kiz istiyorum diye basimjn etini yedii cinsiyetini bile seciyor yaniii ;)
0 oy
önce (7,904 puan) tarafından
Ortak karar verilmeli. Mesela erkek istemediği halde kadın hamile kalmaya çalışıyor oda çok garip tam tersi durumda aynı şekilde 
Ayyy ni kaç kişiden duydum öyle ya o da kötü
0 oy
önce (1,001 puan) tarafından
Kaynanaya canım oğlunu ne zaman isterse o zaman yaprım 3. De  
Oğlunu derken
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Sürpriz olduğu için henüz bı karar vermedik :))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 460 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cimbom283828 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 817 göst.
0 oy
2 cevap 248 göst.
11 Ocak 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Esraalya (1,175 puan) tarafından soruldu

409,790 soru

12,319,945 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...