0 oy
463 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (12,731 puan) tarafından

Kızlar gördünüz mü ya varmıydı yakınınız falan giden. Ah çok üzüldüm ya. Allahım insanlar ne heveslerle çocuklarını tatile götürdüler kimbilir. Okulda tatil birsürü çocuk vardı kesin :(

15 Cevaplar

+2 oy
önce (50 puan) tarafından
Liyakatsiz becereksiz metodolojisi eksik ülkede maden gocugunde, deprem enkazında, sel de bir bungalov da, sel sonrası karşıya geçerken elektrik akımına kapilirken, yolda yürürken terör saldirisinda öluyoruz

ABD yangınına sevinen rabbin gazabı diyen reziller bu ne yin gazabı? Cehaletin mi
Yanarak hayatını kaybetmiş insanların cenazesini taşımak için üzerinde kızarmış piliç reklamı olan tır in gelmesi kara mizah mi? ABD de bunu yapmıyorlar mesela. Koskoca ülkede cenaze taşımak için bu tır mi kaldı. Yazıklar olsun bütün kurumların içi boşaltıldı ama hala "rabbin gazabı, Filistin in intikamı"
önce (631 puan) tarafından
+1
abd'nin Filistin yanarken mizacı neydi ? Ki bu konuyla ne alakası var ? Yansın Filistin diyen adamın villaların yanmasın evet Allah 'in gazabıydi, keşke o adam yansaydi.
Los Angeles ta 10.36 km2 lık alan yanmış 27 kişi hayatını kaybetmiş. Bizde yayın yasağı gelmezden evvel otel yangınında vefat sayısı 66 ydi. Ülkede denetim bir tek sosyal medya da yapiliyor
önce (920 puan) tarafından
+1
Her ne olursa olsun bizim dünyamız yanıyor arkadaşlar o ormanlarda yanan masum canlıların ne günahı var tek suçu ABD ormanlarında yaşamak mı ister bolu da olsun ister afrika da isterse de dünyanın öbür ucunda yanan bir yere oh iyi oldu intikam diyen varsa cahillik eder gerçekten...
+1
Kimse orda yanan canlara oh iyi olsun demedi. Biden'in evlere adete bomba atılmış yorumuna Allah 'in gazabı denildi ve bu konuyla zerre ilgisi yok sapla samanı karistiyorsunuz.
-Reklam-
+1 oy
önce (7,243 puan) tarafından
Ay içim kötü oldu ya ölü sayısı 66 olmuş yaralı da çok durumları da ciddiymiş. Rabb'im ölümün de hayırlısını versin yanarak can vermek, Allah'ım esirgesin:(( Rabb'im büyük sabırlar versin geride kalanlara.
0 oy
önce (879 puan) tarafından
Ne olmuş ki görmedim ben
Tövbe estağfurullah ya ay ne kadar kötü bir durum Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah çok üzüldüm
önce (5,575 puan) tarafından
Twiterde ve eksi sozlukte paylasmislar canim. Orada ki insanlar paylasmis. O otelde veya yakin otellerde konaklayanlar.
Bugün Twitter'a girmedim hiç, bir bakayım
önce (15,707 puan) tarafından
66 ölü yaziyor  mynette.
Evet maalesef cogalmis sayi :( cok uzucu.
0 oy
önce (232 puan) tarafından

Offff sabahtan beri izliyorum çok üzüldüm bee Rabbım sabır versin ailelerine :(

önce (12,731 puan) tarafından
Aynen ya direk diyorum Allahım çocuklar orda olsak. Çarşaf sarkıtmışlar eşim diyoki ben alır inerdim kucağımda çocukla çarşaftan. Aklıma direk çocuklar geldi :(
önce (232 puan) tarafından
Aman Allah korusun kimseye yaşatmasın gördüm o çarşaf sarkitanlari da bir de can havliyle 2 tanesi camdan atlamış öyle vefat etmişler ☹
0 oy
önce (1,010 puan) tarafından
yangından 3 saat sonra sadece 3 itfaiye aracı söndürme çalışması yapıyormuş, helikopter saatler sonra gelmiş diyorlar doğru mu ki
0 oy
Yaa cok uzuldum. Kayak okulundan 60 ogrenci goturmusler 40 tanesi kayipmis.
0 oy
önce (5,414 puan) tarafından
Fena olmus sabahtanda sivasta otelde patlama olmus o da yaziyordu
0 oy
Ahşap kaplama , yangın merdiveni yok , yangın alarmı uok, şu fışkıracaksistemi yok insanlar nasıl otelleri arasitrmadan gider bu kadar ihmal nasıl  olur anlamıyorum. Can bu kadar mı ucuz 
önce (109 puan) tarafından
Diva yorgun ecel var ölüm saati var Hepsinin mekanı cennet olsun
2 adet yangın merdiveni de varmış bu arada
Ölümün saati değişmez şekli degisir dilekcim
Tabiki ama nereden bileceklerdi ölüme gideceklerini
Orası amenna bilseler giderler miydi
0 oy
önce (1,023 puan) tarafından
Çok üzüldüm bende o haberlere bakıyordum … 
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Ay evet gördüm çok çok üzüldüm vefat edenlere Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yaralılara da allahtan şifa diliyorum çok kötü olmuş  
0 oy
önce (2,557 puan) tarafından
Çok üzüldüm insanlar tatil olsun diye gittiler nerden bilecekler al, en çok üzüldüğüm arka odalar uçurum kenarında olduğu için oraya ulaşılamıyormus :(
0 oy
önce (746 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin 66kisi vefat etmis
0 oy
önce (5,292 puan) tarafından
Eşim aradı geceliği  50 bin vazgeçtik Rabbim   sabır versin
0 oy
önce (2,089 puan) tarafından
Ne ben nede çevremde geceliği 30 bin lira olan otele kayak yapmaya pardon ölmeye gidecek paramız ve gücümüz yok !!!
0 oy
önce (851 puan) tarafından

Aynen  canım ya ben de az önce öğrendim Rabbim  vefat edenlerin  mekanı cennet yakınlarına sabır versin inşallah Çok acı bir durum ne denilir hiç bilmiyorum kurban olduğum Allah'ım tek bir gün güzel bir haber almıyoruz içimiz yanıyor :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 626 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 802 göst.
20 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sekerportakali (2,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 862 göst.
2 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Iyiniyetli (707 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,123 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,906 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...