0 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Emzirse ayrı dert emzirmese birkaç şeyden bahsedicem birde çocuk kıyaslaması var komşularla falan oturuyoruz markette süt aldığımı falan gördü neden aldın sütun yetmiyor mu falan dedi benim oğlum 1 buçuk yaşında ki maşallah hep yetti şu an ihtiyacına göre üretiyor vücut bunu da siz bilirsiniz zaten böyle olsun birinin çocuğu varmış bak bu cümle kuruyor seninki daha konuşamiyor falan normal mi bu söylemler benim çocuğuma sutumun yetip yetmediği neden sorulur ki veya elin çocuğu ile benim oğlan neden kiyaslanir ben kardeşimle bile cok farklıyım eminim bu durumu sizlerde yasamissinizdir ben şahsen kimseye sütun yetiyor mu gibi saçma hadsiz soru sormam vardır herkesin buna benzer hikayesi marketten aldığımız süte bile mudahale ediliyoruz ya ben kahve içiyorum ondan aldım açıklamam mi lazım 

7 Cevaplar

0 oy
önce (11,486 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benimkine de mamayla büyüdü diye laf ediyorlardı mama kiloymuş bilmem neymiş mamayı kestim çok güzel yemek yiyor hala mama kilosu. Büyük kızımda mamayla büyüdü hiç kilo almadı o zamanda zayıf diye lafını ediyorlardı bu milletin ağzı susmaz sizene diyeceksin 
önce (49 puan) tarafından
Ha dünde noodle aldım birde bunu diyen öğretmen aa sen emziriyorsun noodle mi yiyorsun dedi çocuğu bugün araba demeyi öğrenmiş güya ima ediyor bak benimki araba bile dedi seninki konuşmuyor diye acelesi ne ben arkadan itmiyorum çocuğumu özgür o isterse konuşuyor zaten
önce (11,486 puan) tarafından
Araba demek marifet miymiş :) komik gerçekten iki kardeş bile birbirini tutmuyor kaldı ki el çocuğu kıyaslanması komik
Cahil cok memlekette
-Reklam-
+1 oy
önce (1,696 puan) tarafından
Sanane deyip ağzının ortasına iki tane yapıştıracan ama işte olmuyor 
0 oy
önce (832 puan) tarafından
Ağzınla kuş tut dil li konuşan yiyen bı çocuk olsun o zaman pis boğaz olur susmuyor olur hiç insan lar kulp takmaya üşenmez 
Nazar ederler kız sus
0 oy
önce (103 puan) tarafından

Benimde ilk doğum yaptığım zamanlar milletin çenesi hiç durmuyordu sözde hayırlı olsun diye arıyor dediği şey sütün geldi mi yetiyor mu sütün gelmemiştir daha falan yav sanane yani geldiyse geldi gelmediyse gelmedi mama vermeye başladım yetmediği için bu sefer de ona laf ettiler kısacası bacım herkes herşeyin çok bilmişi oluveriyor yeter ki karşısında laf edeceği birini bulsun bende yaşadım her halta yorum yapıyorlar asla susmuyolar kendileri bir defa anne olunca prof oluyorlar çünkü :)

önce (920 puan) tarafından
Ayy bunu okuyunca aklıma bişey geldi bi tane kadın uzaktan tanıdık benim oglum 1 yaşındaydı kendinin de 2 yaşında 1 tane çocuğu  var ama benim ondan büyük 4 yaşında bi tane daha var gelmiş bana diyorki meyve püresi yap şunı yap şöyle giydir böyle giydir ama sürekli bende en son saadetcim canım bu benim ilk çocugum degil biliyorum bende bişeyler dedim şok oldu djdkkdkd
önce (103 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın bi de akıl veriyor yaa sanki kendisi 10 çocuk doğurdu kdjxkd
0 oy
önce (920 puan) tarafından
Çok biliyorlar dogumda kaynanam bana baktı 1 hafta bebegim 2900 zayıf dogdu o günden beri falanın çocugu 4 kilo dogmuş kucak dolusu bunu tutmaya korkuyoruz senin sütün yok emziriyorsun ama bide şey diyo benim sütüm 7 mahalleye yeterdi fışkırırdı senin hiç yok lan el kadar bebek için ne kadar süt üretecek zaten vucüt çocuk büyüyecek ki süt üretimi artacak sala.k sala.k şeyler işte
Ah canım boşver Allah'tan kaynanam boş konuşmaz
0 oy
önce (13,062 puan) tarafından
bunları söylediklerinde ağızlarına lafı yıkaman lazım. sözde iyiliğin için diyorlar, yersen... 

ülkemiz insanları genel olarak hadsiz. bu şekilde karışmayı, kıyaslamayı doğru zannediyor. bizlerde ayıp olmasın diye susuyoruz onlar da bundan yüz buluyor. 

açıklama yapmak yerine, Süleyman edasıyla "ben öyle uygun gördüm" sizene mesajı vermek gerekiyor. 
Kız birde öğretmen bu dediğim arkadaş kafası geriden geliyorsa
okumuş hadsiz desene:)
Birde sürekli mesleğini öne sürüyor öğretmenim falan
en kral sensin de geç, boşver :)
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Kızım küçüklüğünden beri kıyaslanmaya uğruyordu şusn 15 aylık ama 8 ayına kadar sürekli bir kıyas eşimin ailesi tarafından bir iki üç derken sabrım taştı madem o kadar iyi çocuk doğuruyor ve büyütüyorsun bir tane daha doğur konuşma bana dedim her çocuk ayrı seninkileri sen benimkini ben doğurdum o öyleydi bu böyleydi diye eleştiri yapacaksan evime torun sevmeye gelmeyin bende size gelmeyeyim dedim susturdum sokaktan geçen herhangi biri de laf diyecek olsa işine bak asabımı bozma laflarını ağızına tıkarım görürsün diyorum mis gibi kafam rahat 
Eem guzeli simdi demiyordur sonra
önce (1,617 puan) tarafından
Arada bri demeye kalkıyor bu seferde şey diyorum al bak bakalım kimlikte anne adı ne yazıyor diyorum oku ondan sonra tekrar oku bir daha da laf etme diyorum He en iyi ana sensin diyor senden iyi olduğum ve olacağım kesinleşti bile diyorum geçiyorum misss

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
31 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bilmemmi (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
23 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 279 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (164 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,906 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...