0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (344 puan) tarafından
Kızlar yüzüm kıllıydı biraz ilk defa ağda yaptırdım seyreltir felan dediler geçermi sizce yoksa cogalır mı çok korkuyorum pişmanda oldum aldırdığıma 

12 Cevaplar

0 oy
(4,099 puan) tarafından
Gecermi bilmem sivilce yapicagi kesin ☹️
(4,183 puan) tarafından
Ay evet ya kaşlarımı yaparım biyiklarimi bide başka yapmam da şuan kaşlarımın kenarları benek benek elim hiç gitmiyor ordan
(134 puan) tarafından
Sivilce yapıyor ya yapmayan ne var öneriniz var mı bendede var neyle alsam bilemiyorum ip yuzumu tahriş ediyo jilet 2 günde cikaritk
-Reklam-
0 oy
(17,423 puan) tarafından
Artar canım malesef. 
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Benim teyzem ağda yapardı yüzüne çok sık diye Gratis ten kızı jilet aldı 4 5 günde bir yapıyor hem ölü deri gidiyor Muş yüzü dana güzel ağda kesin çözüm değil tabi jilette haftalık müdahale keşke hiç aldirmasaydin cokmu siyahtı rahatsız edecek kadar cokmu
tarafından
Jiletle killar kalinlasmadi mi? Ertesi gun daha kalın killarla karsilasmak cok korkutucu olur
0 oy
(13,419 puan) tarafından
batık vs yaparsa sivilce olur. lazer yaptırsana 
0 oy
(660 puan) tarafından
Daha çok çoğalır diye biliyorum yaa
0 oy
(1,638 puan) tarafından
Gelinimiz bir kere yüzüne ağda yaptırdı 3 sene oldu hala sivilce sorunu yaşıyor 
0 oy
(148 puan) tarafından
Aslında kişiye göre değişir eğer tüylenmeye yatkın iseniz büyük ihtimal artacaktır maalesef tüy sarartma işlemi yaptırabilirsiniz asla cogaltmiyor ve tüyler bembeyaz oluyo gozukmeyecek şekilde siz yapmayın bir uzmana yaptırın sadece tavsiye
0 oy
(900 puan) tarafından
Bir kere bulastim 7 senedir mecbur alıyorum keşke hiç yaptırma saydın ince bile olsa siyah ve kalin çıkıyor 
0 oy
(346 puan) tarafından
Düzenli yaptırırsan seyrelir
0 oy
(5,093 puan) tarafından
Yorumlari okudum sivilce oluyo diyolar 6yildir aldiriyorum hep aynı çoğalma ve azalma olmadı aynı....olurda sivilce olursa soda ile yikiyabilirsin iyi geliyo ilk aldığım zmn kuaför kadın demişti gerçekten iyi gelmişti 
(134 puan) tarafından
Bende öyle değil sivilce dolar yüzüm
(5,093 puan) tarafından
Kalın değil tuyum ama siyah almadigim zmn rengim soluyo aldigimda kendimi bı güzel goruyorum
(134 puan) tarafından
Benimki de kalın değil dikkatli bakıldığında belli oluyr ama o sivilcelerin görüntüsündense o tüyleri tercih ediyorum çok kötü alerji yapıyor ya
0 oy
(134 puan) tarafından
Bende de var çok rahatsız edici yakına gelince biri bakınca falan belli oluyor sarı olsa da ağda sivilce çıkarır yüzü sarkitie  ip sivilce çıkarıp hassaslastiriyor diye ne yapacağımı şaşırmış durumdayım öyle duruyor şuan 
0 oy
(995 puan) tarafından
Ben hiç yaptırmam yüzüme ağda 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 139 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzur:) (2,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
+1 oy
2 cevap 56 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Anne.adayii (942 puan) tarafından soruldu