0 oy
130 göst.
önce Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Kızlar yüzüm kıllıydı biraz ilk defa ağda yaptırdım seyreltir felan dediler geçermi sizce yoksa cogalır mı çok korkuyorum pişmanda oldum aldırdığıma 

12 Cevaplar

0 oy
önce (3,232 puan) tarafından
Gecermi bilmem sivilce yapicagi kesin ☹️
önce (3,701 puan) tarafından
Ay evet ya kaşlarımı yaparım biyiklarimi bide başka yapmam da şuan kaşlarımın kenarları benek benek elim hiç gitmiyor ordan
önce (76 puan) tarafından
Sivilce yapıyor ya yapmayan ne var öneriniz var mı bendede var neyle alsam bilemiyorum ip yuzumu tahriş ediyo jilet 2 günde cikaritk
-Reklam-
0 oy
önce (17,327 puan) tarafından
Artar canım malesef. 
0 oy
önce (832 puan) tarafından
Benim teyzem ağda yapardı yüzüne çok sık diye Gratis ten kızı jilet aldı 4 5 günde bir yapıyor hem ölü deri gidiyor Muş yüzü dana güzel ağda kesin çözüm değil tabi jilette haftalık müdahale keşke hiç aldirmasaydin cokmu siyahtı rahatsız edecek kadar cokmu
önce (834 puan) tarafından
Jiletle killar kalinlasmadi mi? Ertesi gun daha kalın killarla karsilasmak cok korkutucu olur
0 oy
önce (13,062 puan) tarafından
batık vs yaparsa sivilce olur. lazer yaptırsana 
0 oy
önce (232 puan) tarafından
Daha çok çoğalır diye biliyorum yaa
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Gelinimiz bir kere yüzüne ağda yaptırdı 3 sene oldu hala sivilce sorunu yaşıyor 
0 oy
önce (147 puan) tarafından
Aslında kişiye göre değişir eğer tüylenmeye yatkın iseniz büyük ihtimal artacaktır maalesef tüy sarartma işlemi yaptırabilirsiniz asla cogaltmiyor ve tüyler bembeyaz oluyo gozukmeyecek şekilde siz yapmayın bir uzmana yaptırın sadece tavsiye
0 oy
önce (754 puan) tarafından
Bir kere bulastim 7 senedir mecbur alıyorum keşke hiç yaptırma saydın ince bile olsa siyah ve kalin çıkıyor 
0 oy
önce (296 puan) tarafından
Düzenli yaptırırsan seyrelir
0 oy
önce (4,397 puan) tarafından
Yorumlari okudum sivilce oluyo diyolar 6yildir aldiriyorum hep aynı çoğalma ve azalma olmadı aynı....olurda sivilce olursa soda ile yikiyabilirsin iyi geliyo ilk aldığım zmn kuaför kadın demişti gerçekten iyi gelmişti 
Bende öyle değil sivilce dolar yüzüm
önce (4,397 puan) tarafından
Kalın değil tuyum ama siyah almadigim zmn rengim soluyo aldigimda kendimi bı güzel goruyorum
0 oy
Bende de var çok rahatsız edici yakına gelince biri bakınca falan belli oluyor sarı olsa da ağda sivilce çıkarır yüzü sarkitie  ip sivilce çıkarıp hassaslastiriyor diye ne yapacağımı şaşırmış durumdayım öyle duruyor şuan 
0 oy
önce (922 puan) tarafından
Ben hiç yaptırmam yüzüme ağda 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 125 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzur:) (2,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
+1 oy
6 cevap 64 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,022 puan) tarafından soruldu