+1 oy
323 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (964 puan) tarafından
Merhabalar temizlik düzeni sıralamanız nasıldır ilk ne yaparsınız doğru sıralama nasıl olmalı ben bir türlü o düzeni oluşturamıyorum o yüzden de işlerim hiç bitmiyor. 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Önce bi kapıyı camı açarım sonra dağınıklığı toplarım mutfagın bulaşıgını toplarım sonra çamaşır varsa atarım evi süpürrüm silerim çamaşırları asarım bitti
(964 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(13,163 puan) tarafından

Ben şöyle yapıyorum çamaşır varda yıkanacak kalkar kalkmaz önce makinayı açıyorum. Sonra kahvaltı edip mutfağı toplarım hemen makınaya. O arada çamaşır bitiyo kurutmaya atıyorum hemen. Sonra hemen salonu toplarım dağınıksa sonra çocuk odası yatak odası. Evim 89m2 zaten. Topladım mı hemen bi süpürge silme hop bitiyo :) sonra yemek yaparım kapanış :woot:

0 oy
(1,238 puan) tarafından
Derin temizlikten bahsediyorsan önce mutfaktan başlarım .  Mutfak dolapları buzdolabı vs hallettikten sonra Camları silip perdeleri makineye atarım perdeler yıkanırken evi süpürürüm , toz alırım ,yerleri silerim. En son tuvalet banyo
0 oy
(20,717 puan) tarafından
İlk sıram kahve içmektir 

Sonrası bulaşıkları yıkayıp toz almak ev süpürmek wc banyo yıkamak ve paspas yapmak 
0 oy
tarafından
Benim de öyle canim ev biraz büyük biraz kalabalığız isim bitmeden akşam oluyor mecbur yemek yapıyoruz isim hep kalıyor cok zor yaa
(964 puan) tarafından
Aynı anlattığın durumdayım
0 oy
(1,157 puan) tarafından
küçük çocukls olmuyo malesef çamsşır kurutma sil süpür bulaşık gece yıkıyorum bulaşıyo 
0 oy
(14,178 puan) tarafından
Sabah kalkar hemen cayi koyarım o kaynayana kadar hemen yatak odasına girerim yatağı toplar eğer katlanmamis çamaşırlar varsa onları hallederim. Salon zaten toplu olur.

Yatak odasında isim bitince cayi demler sofrayı hazırlarım.

Kızım uyandiysa onun da yatağını toplarım isim biter. Saat 10 da kahvaltı biter. Sofrayı toplayıp mutfağa girerim. Makinede bulaşık varsa onu boşaltır kahvaltiliklari koyarım en son supurup silerim 12 de isim biter.
0 oy
(941 puan) tarafından
geceden çamaşır bulaşık.ne varsa yerleştirir yatarım sabah da kahvaltidan sonra mutfaği toplar sonra işe başlarım balkon banyo tuvalet yıkarim sonra tüm evi süpürürüm toz al sil bu kadar 
0 oy
(23 puan) tarafından
Sabah uyaninca ilk yattigim yatağı odayı topluyorum. Sonra oturma odası sonra mutfağa geçiyorum muftagida çoğunluk akşamdan topluyorun tek tük seyler oluyor kahvaltı yapıyoruz sonra mutfağı topluyorum. Heryeri süpürüyorum 2 günde bir de siliyorum ve toz alıyorum . 2  3 hafta da bir koltuk halı silerim çocuklu ev çabuk kirleniyor. Eğer aksarsa daha çok kirli dağınık oluyor öyle temizlik daha da zor oluyor.
0 oy
(643 puan) tarafından
Çocuğuma bağlı sıralamam :D sabah bırlıkte uyandıysak evi toparlar çamaşır işi varsa onu hallederım yatagımı toplarım. Sonra kahvaltı yapar bulaşık ve mutfak işini de bitirdikten sonra çocuğu emzırıyorum uyursa wc banyo balkon yıkarım. Uyumazsa süpürge çekerim eve sonra toz alır en son yerleri paspaslarım. 
0 oy
(5,820 puan) tarafından
İlk yapilmasi gereken evde ki fazlaliklardan kurtulmak. Sonra herseyin derli toplu yerinde olmasi. Duzen onemli yani. Bi de evde cok esya olmayacak. 

Ben aksamdan evi toplarim ,duzenlerim. Sabah ilk isim supurmek olur sonra sileceksem silerim toz falan alirim. Ev derli toplu olunca is cabuk bitiyo. Diger turlu surekli daginiklik topluyoruz. Camasir isini de genelde aksamdan hallederim. Katlayip yerlerine koyarim. Yikanmasi gerekenleri makinaya atarim. Makinayi sabah calistiririm sonra kurutmaya. Aksam yine katlar yerlestiririm. 
(964 puan) tarafından
Tamam teşekkürler bende şimdi kalktım atılıcakları atıyorum çamaşır yerleştiriyorm
(5,820 puan) tarafından
Rica ederim canim. Bende ortaligi topladim ,camasirlari katladim. Makinaya camasir attim. Uyucam insallah :)
(964 puan) tarafından
İyi geceler
0 oy
(690 puan) tarafından
Önce mutfağı toplarım sonra evdeki dağınıklığı düzeltirim çamaşır varsa atarım süpürür silerim bunları kucağımda bebekle yapıyorum o yüzden 40dk falan sürüyor
(964 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(979 puan) tarafından
Geceden çamaşırı makineye atarım.sabah ilk iş o çamaşırı kurutmak.sonra kahvaltı çocuklar aç beklemez.kahvalti bulaşığı mutfak sil temizle.en önemli mesele tuvalet banyo fircala.evi sil.supur.cocuklari oynat gezdir.cocukalra ara öğün.aksam yemegi hazırlığı.ye iç mutfak topla.cay Faslı.ye iç mutfak topla.ortaligi toparla.aralwrda daha bi sürü iş cikiyo
0 oy
(8,364 puan) tarafından
Geceden her yeri toplayıp yatacan. Sabahta hemen yatağı toplayıp makinaya çamaşırı atıp kahvaltı yapacan. Sonra mutfağı toplayıp süpür sil tuvalet banyo. Çamaşır çıkar onlarida asarsin bitti. Erken kalkmak önemli erken kalkarsan öğlen olmadan işler biter. 

(Ben yapıyor muyum bunları tabiki hayır. Dediğimi yap yaptığımı yapma jsjsjsjjs)

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 224 göst.
+1 oy
14 cevap 529 göst.
0 oy
13 cevap 241 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.

Kategoriler

1,436,699 soru

23,624,628 cevap