0 oy
222 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (21 puan) tarafından

image

merhaba kızlar oğluma kan ilacı içirirken oğlum elime vurdu kan ilacı koltuğa döküldü hemen sildim ama az bir belirginliği var nasıl çıkar bu ne yaptıysam bu sekılde flaş ile cektım görünsün diye

8 Cevaplar

0 oy
(1,008 puan) tarafından
Benim nevresime denk geldi, makinede bile yıkandı asla çıkmadı 
(21 puan) tarafından
Hadi yaaa bir anlık elime vurdu bosluguma geldı yıkamaya versem acaba cıkar mı
(1,008 puan) tarafından
Bilemiyorum canım benimki asla çıkmadı . Bende zorla içirdim kustu olduğu gibi . Maf oldu öyle lekeli lekeli kullanıyorum:D
-Reklam-
0 oy
(312 puan) tarafından
Kan lekesi çıkar da kan ilacı çıkmıyor. Kızım sandığıma dökmüştü onunda dışı kumaş . Yıllardır o şekil kaldı . 
(21 puan) tarafından
Ay valla içim gitti kan ilacı kuzum koltuk allahtan koyu cok belli olmuyor ama İcim gıttı
0 oy
(63 puan) tarafından

Beyaz sabun kullanın bence bir kaç damla su dökün beyaz sabunla koltuğu çitileyin benim tüm  llekelere çözümüm bu beyaz sabun candır gerisi yalandır :)

0 oy
(9 puan) tarafından
Bir bezle sabunla ovala çıkar sıcak su çıkar inşallah bndede vardı ama çıktı bn direkt sildim kurtmadn
0 oy
(561 puan) tarafından
Beya sabun bulaşık makina kapsulü beyaZ sirke karbanat sıcak su ile karıştır sil kahve lekesi bile çıktı halımdan bu karışımla
0 oy
(341 puan) tarafından
Eylül Öztürk diye bir influencer var ondan gördüm bir leke çıkartıcı deterjan aldım çıkmayan lekelerimi çıkardı bence bunu da çıkarır diye düşünüyorum tozu üstüne dökersiniz Kaynar suyu da biraz dökersiniz çıkar ürünün ismi 

Herbaclean washing powder
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Geçmiş olsun oğlumun yatağına döküldü 1 yıldır yıka yıka çıkmadı em sonu çamaşır suyuna bastım yine çıkmadı leke çıkarıcı vs etki etmedi kaldı 
0 oy
(13,385 puan) tarafından
demir damlası çıkmıyor ya. gene belli değil çok. leke çıkarıcı spreyler var domol un onları al dene bi

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
20 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Guzelanne1 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 58 göst.
9 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kizannesiyim (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 283 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu