0 oy
369 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (114 puan) tarafından
Kızlar kafayı yemek üzereyim aldattı ama hiç bir şekilde söylemiyor nedeni ni her konuda görevimi yaptım çok çok ilgiliydim vicdanım rahat ama içim içimi yiyor neden sebep ne söylemiyor eksik neydi kafayı yicem benim sadece insan istediğim sadakat sevgiyi ben sevilmek istiyordum bu ruhen hiç bitmesin aşkımız sevgimiz çok istiyordum bu normal değil mi yoksa ben mi anormalim 5 senem çöp oldu 2 tane çocuk var ilk hayatıma giren insandı çok üzülüyorum bitti herşey 

22 Cevaplar

+9 oy
önce (2,154 puan) tarafından
Sebep derken hangi erkek ben serefsi.zim der. Sen hâlâ eksik neydi diye kendinde suç arıyorsun çok acı. Kocan ahlak yoksunu karaktersiz biri sebep bu işte 
-Reklam-
0 oy
önce (114 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi
Post yukarı 
0 oy
önce (631 puan) tarafından
Neden aldatır diye birsey yok aldatmanın nedeni olamaz.
0 oy
önce (2,840 puan) tarafından
Senin bildiğini bilmiyormu
Biliyor ailer duydu
+2
Aldatmanın nedeni olmaz,helali dururken haram daha zevkli gelmiştir,bildiğin ş.erefsizlik n.amusuzluk
Bide pişmanlık yok 2 tane çocuğum var çok çaresizim
Allah onu bildiği gibi yapsın,Allah yardımcın olsun canım
0 oy
önce (13,695 puan) tarafından
Adam olmadığı için aldatır.!
0 oy
önce (247 puan) tarafından
Adrenalin arıyorlar heyecan evlilikten bıkıyolar aldatıyor lar sevgi saygı bitmiş olan evlilikler genelde bu sekılde sonuçlanıyor Allah yardımcınız olsun
Ailesi yüzünden saygı bitmiş diyebilirim çok sorun yaşadım asla arkamda durmadı
Arkanda durmadıysa BİR kere bu devam eder değişen birsey olmaz seven sahip cıkar toz kondurmaz esıne
Demek ki hiç sevmemiş demi bende onu anlıyorum ama kabul etmiyor
Etmiyorsa kabul ıcraat gösterecek değer vardığını sevdıgını
0 oy
önce (7,793 puan) tarafından
Erkekler midesizdir farklı bir tat bir heyecan olsun derler başka sebebi olamaz. Karaktersiz insan doyumsuzdur yapar hele bir de affedilirse yüz bulur yine yapar. 
2 tane çocuğum var ayrılmak çare değil ailem istemiyo çocukları  bende onlarsız  yapamam çok üzülüyorum çok
Konudan bağımsız mi merak ettim eşinin arkadaşı karısını aldatıyordu yoksa yapan eşin miydi o ara
Arkadaşı Buda  meğerse kendine yol açıyor
Çok üzüldüm yani ailenle konuş arkanda duruyorlar gibi düşünsun bari bi göz dağı versinler kızımı boşatacağım benim kızım böyle bir hakareti kabul edemez falan desin ne bileyim hemen yanı bosanamiyorsan bile boşanacakmissin gibi göster bakalım pişman olacak mı korkacak mi. Bu şekilde gidecek yerin olmadığını, ona muhtaç olduğunu düşünüp rahat hareket edebiliyor olabilir.
Evet biz doğuluyuz kütürümüz çok değişik asla savunmuyorum Allah hayırlı bir kapı açar inşallah
0 oy
önce (5,117 puan) tarafından
Cok begemıştır. Karakter eksikliği de olunca..... Yanı ne gıbı sebeo beklıyosn kı sebebı mı olur
Konustugu kadın 40 yaşında meymenet yok suratında
önce (5,117 puan) tarafından
İğrenç
önce (3,236 puan) tarafından
Ay gercekten igrenc
Bu kadar mı sapıktı çok zoruma gidiyor
0 oy
önce (50 puan) tarafından
Buna yanıt aramak ve hala kendinde eksik bir şey mi var diye düşünmek. Ciddi şekilde manipülasyona maruz kalmışsınız. Bosanin gitsin. Böyle bir saygısızlığı asla kabul etmeyin
2 tane çocuğum var ne yapıcam çok çaresizim ama sinelere çekemem
0 oy
önce (3,519 puan) tarafından
Senin kocan çok özür diliyorum da demek ki *** ******** ******** canım 

Yoksa niye aldatsin 

Böyle erkeklerin organını kesip köpeklere atacaksin
Çok canım yanıyor çocuklarım perişan halde sürekli ağlıyorum
önce (3,519 puan) tarafından
Haklısın canım
Rab'bim büyük
Ortalık iyice kotulesti
Burda biri bisey sorunca hemen yok kardeş gibi yok ne var yok olabilir diyorlar
Ama artık eskisi gibi değil şimdi bazılarında ar namus yok erkeklerde uckuruna düşkün tabi
Huzurlarina börtüyorlar
0 oy
önce (498 puan) tarafından
Kendini suçlama bisey eksik oldugundan degil kimin evliligi 4 4luk herkesin eksikleri var ama esler birbirini oldugu gibi sever ve kabul eder bir taraf yanlis yaptığında digeri suclu olmaz tek bir suclu tek bir eksik var esinde sadakat eksikligi.
0 oy
önce (4,858 puan) tarafından
Sen dünya guzeli de olsan yanjnda ki adam aldatmaya meyilli ise aldatır yani çok güzelde olsan dört dörtlük ev hanımı da olsan çok iyi bir anne de olsan eşine çok iyi arkadaş eşte olsan aldatır sorun sende değil ki eşinde sevmiyorsan sevmiyorum bosanalim de neden aldatirsin da karşında ki kadının gururunu incitirsin üzülme şimdi daha güçlü olmalısın 
0 oy
önce (138 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım 
0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Eksik olan şey sende değil kuzum eşinde karakter eksik, sadakat eksik, ahlak eksik bunlar eksikken sana ben haysiyetsiz şer,efsiz kpek biriyim der mi 
0 oy
önce (324 puan) tarafından
Nasıl ogrenidiz cnm bjrde tek yazışmaları yâda telefon konuşmaları var birde yakinlasmis mi nasıl beli etmemiş Allah yardımcın olsn cnm çok kötü çok kötü Allah kimsenin başına vermesin sevdiğin insanın bunu yapması insan sırtından ilk darbeyi ondn yiyor sen daha iyi bilirsn cnm ne yapacağını düşün taşın sessizce düşün ne istyrsn devam mı etmek yoksa ayrılmak bu hayat senin kararlar senin kimsenin seni mapilasyon etmesine izin verme
Telefon üzerinden ama herşey açık saçık nefret ediyorum görmeseydim belki iletisi de olacaktı
0 oy
önce (19,865 puan) tarafından
Heyecan aradıkları için aldatıyor bence bı çok insan. Yeni maceralar hoşlarına gidiyo. Allah ıslah etsin. Senin hakkına girdi. Evlatlarının. Yazık günah. Çok üzücü 
0 oy
önce (8,370 puan) tarafından
Peki ailen sahip çıkıyormu sana? Hala o evde misin peki? Eşin ne diyor bu duruma? 
Hala o evdeyim eşim pişman değil
40 yasındaki kadınla yazısmıs dediniz. Evli mi karşı taraf
Evet evliymis
Ah canım ah çok zor ne desem bilemiyorum. Bosanmazsan çocuklarını büyüt sonra bir ise gir çalış en azından maddi gücün olursa ayakta durur bosanırsın.
0 oy
önce (1,001 puan) tarafından
Yetiştirilme tarzı ile alakalı ahlaksız yetiştirirseniz ahlâksız insan olur
0 oy
önce (546 puan) tarafından
Kendinde eksik arama, aldatması onun şeref eksikliğinden kaynaklı. Aldatmayacak insan karısını sevmese bile aldatmaz karakterine terstir
0 oy
önce (265 puan) tarafından
Böyle bir konuda benim neyim eksik lafı çok yanlış . Sen dünyanın en iyisi olsan kendisine verilmiş bir ödül olsan şeref.siz yine yapar . Senlik bir durum değil karakter meselesi. Bozukmuş işte . Hatayı kendinde aramak gibi bir yanlış yapma . Geri kalan herşey için Allah yardımcın olsun. Sürecin ne olursa olsun dik dur. 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,024 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,024 göst.
13 Aralık 2019 Diğer kategorisinde İÜBüşraa1 (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 318 göst.
25 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 418 göst.
29 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde bugsem (4 puan) tarafından soruldu

409,794 soru

12,320,074 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...