+1 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,945 puan) tarafından
Kızlar anlayamıyorum kendimi oğlumun en ufak ateşi çıkınca telaş yapıyorum ellerm ayaklarıma dolanıyor korkudan aglıyorum kucağımda bir ara havale geçirdi ondan sonra iyice mahvoldum ben suanda bile hafif ateşi var doktora götürdüm boğazları şiş dedi antibiyotik verdi ama ben ondan daha kötüyüm nasıl geçer bu hallerim düzeltmek istiyorum ama olmuyor

7 Cevaplar

+1 oy
(20,185 puan) tarafından
Havale geçirdiği için travma olmuş sende. Normal yani. Ama aglama çocuğu da üzme. Çok geçmiş olsun. Allah'ım şifa versin. 

Havaleyi kaç derecede geçirdi peki. Çok mu yüksekti . 
(1,945 puan) tarafından
Yok 38 bucukla evde dus aldırdık doktora gittik doktorun yanında kucağımda geçirdi o korkudan kurtulamadım eşim kızıyor kendine gel ama elimde degil ki
(20,185 puan) tarafından
Allah Allah. Allah'ım şifalar versin yavrucuga bı daha olmaz Allah'ın izniyle
(1,945 puan) tarafından
+1
Amin inşallah ya evlatlarımız hastalanmasın
-Reklam-
+1 oy
(10,486 puan) tarafından
Herşeyden önce sen sakın olacak ve sakin kalacaksın ki çocuğana faydan olsun. Benim oğlum da 3 gündür ateşli ve aynı şeklide bende ikimizinde ateşi dün 39.8 40 dereceyi gördü dusâ girdik soğuk uygulama yaptık baktım düşüyor 1 saat geçmeden yükseliyor acile gittik tedavimizi ilacimizo aldık geldik 
(1,945 puan) tarafından
Ya ben onu anlamadım gecen sene kısın infulenza oldu ateşi 39 oldu 39 bucuk oldu 3 gün sürdü birşey olmadı ama 38 38 bucukla havale geçirdi sakin kalayım diye kendini sıkıyorum bu sefer midem3 vuruyor ben kötü oluyorum keşke düzelsem sizede geçmiş olsun nasıl durumu simdi
(10,486 puan) tarafından
Sanırım bizde İnfulanza olduk ama test yapmadılar. Boğaz enfeksiyonu diyip geçiştirdiler bugün ateş yok ama halsizlik var.. antibiyotik igne tedavisi verdi doktor şurup kusuyo diye babası şimdi iğneye götürdü. Havaleden bende korkuyorum kalıcı etki bırakır diye Rabb'im korktuğumuz yerlere ugratmasin inşallah. Ama şuda bir gerçek anne ve babanın stresini hissediyor bebekler çocuklar o yüzden elimizden geldiğince sakin olmaz zorundayız kolay değil biliyorum
(1,945 puan) tarafından
Ben ağlayınca gelip gözyaşımı öpüo iyice kahroluyorum çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi onlar hastalanmasın ya
+1 oy
(7,794 puan) tarafından
Benim oğlumda havale geçirdi bende çocuklar ateşlensin bildiğim herşeyi unutuyorum bi kal geliyor ya birdaha havale geçirirse diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi maalesef 
(1,945 puan) tarafından
Bende öyle normalde dus aldırırım ilaç veririm ama o havaleden sonra ben korkmaya basladım gecen kıs 39 a çıktı ateşi soğuk uyguladım dus aldırdım neler yaptım 3 gece ama yazın havale geçirdi ondan sonra sanki donuyorum
(760 puan) tarafından
Cnm soğuk degil ılık yapmalısın duşu yada alnına yüzüne bez uygulasan bile soguk degil ılık olmalı. Düşük derecelerde de havale olabiliyormuş dr videosunda dinlemiştim. Sen öyle bi durum yaşadıgın için travma gibi olmuş rabbim bida yaşatmasın.
(1,945 puan) tarafından
Soğuk havale hepsinden kötüymüş öyle duydum bende amin teşekkür ederim
+1 oy
(40 puan) tarafından
Bende öyleyim en ufak ateşte hastalıkta kendimden geçiyorum çok panik oluyorum. 
(1,945 puan) tarafından
Ben yazın havale geçirdi ondan sonra öyle oldum herkes kızıyor bana ama elimde değil korkuyorum cok
0 oy
(51,916 puan) tarafından
travma korku normal ama o an bebegi düşün agladiginda ona faydan olmuyor
(1,945 puan) tarafından
Evet kendimi frenlemem lazım
0 oy
(399 puan) tarafından
Çok normal canım çocuğun havale geçirmiş bende çok korkarım ateşten ne hastalık olursa korkmam gereğini yaparım ama ateş olunca hastanenin yolunu tutuyorum bir ara oğlumun ateşi 38 oldu dolven verdim 38.5 oldu duşa soktum ona rağmen yükseliyordu en son 39 görünce hemen hastaneye koştuk doktorumuz bekletmeden aldı havalenin kıyısından döndü dedi çok kötüydüm ağlaya ağlaya bittim resmen o günden beri en ufak ateşte hastaneye giderim hemen sabaha kadarda nöbet tutuyorum resmen aklında olsun canım ben limon sıkıp çoraplarını limon suyuna batırıp giydiriyorum çok geçmeden ateşi iniyor çok geçmiş olsun size
(1,945 puan) tarafından
Havale gecirene kadar böyle olmazdım ondan sonra mahvoldum o limon lu çorap yaptım bende teşekkür ederim
(399 puan) tarafından
Allah korktuğuna uğratmasın canım çok geçmiş olsun
(1,945 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Benimde oğlum 1.5 yaşında havale geçirdi eşimle ömrümüzden ömür gitti şuan 27 aylık hala aklımıza gelince boğazımız düğümlenir rabbim yaşatmasın kimseye çocuğa birşey oluyor sandık Allah korusun :(( bende o gün bugündür ateşi çıksa sabaha kadar uyuyamam eşim vardiyalı çalışıyor ateşi varsa bin kere tembihlerim ben uyumam olduda uyudum şu saate alarm kurdum ara beni diye o yüzden çok stresli olurum ateşi olan çocuğun yanında yaşamayan bilmez bacım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 
(1,945 puan) tarafından
Ah canım işte bende aynıyım doktor 6 yasına kadar olur böyle dedi bir çocuk doktoru vardı korkma 20 dk dan uzun sürerse zararı var sizinki 1 2 dk sürdü dedi dgee doktor ben 5 6 kere geçirdim korkmayın dedi
(1,627 puan) tarafından
Evet maalesef insan korkuyor bizimkide 2 3 dk sürdü şükür. Bugün ateşli başladık bizde dün hiçbir şeyi olmayan çocuk bugün hasta gece 2 de uyandı ama ateşi yoktu erken uyumuştu dedim norml telefonu istedi bende uyuyorum diye açtım su içip durdu şimdide su kustu hep ateşi var
(1,945 puan) tarafından
Gecmiş olsun canım nasıl durumu simdi
(1,627 puan) tarafından
Bacağıma koydu kafasını kaldırmıyor biraz poğaça verdim geceden beri su içiyor sadece midesine bişi girsin dedim gülüyor ama hali yok 38 olmuş ateşi zıbınla bıraktım altında da ince pijaması var siz nasıl oldunuz
(1,945 puan) tarafından
Durumu iyi oyun yaramazlık dedim dus aldırdım rahatladı yemek derdimizi yok şükür yer hasta olsun olmasın iştah var ilaçla iyi kaldı belkide
(1,627 puan) tarafından
Benimde birkaç saatir hiç birşeyi yok anlamadım gayet normal inşallah iyileşirler hemem
(1,945 puan) tarafından
Evlatlarımız hastalanmasın ya
(1,627 puan) tarafından
Aminn inşallah :(

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 418 göst.
5 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 132 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (291 puan) tarafından soruldu
0 oy