+1 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (474 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar regl dönemlerim düzenlidir normalde bekarkende öyleydi evlendikten sonra da aynen devam etti 5 yıllık evliyim ilk kez regl dönemim yarın 6 gün geçmiş olacak çok korktum eşimde bende korunuyoruz normalinde kendimden emindim ama her ihtimale karşı erken gebelik testi yaptım test negatif dünde kan verdim değerim 2 çıkmış gebelik yok hastaneye gidemem şuan kadın doğum için sağlık ocağına gitsem kan değerlerine göre söktürücü ilaç verirler mi daha önce hiç kullanmadım bilgi verebilir misiniz resim yüklemeye çalıştım değerim 2 

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(2,525 puan) tarafından
Değer 2 den küçüktür çıkmış kadın doğuma gidin muayene edip söktürücü yazar hamile olduğunuzu düşünmüyorum
(474 puan) tarafından
Çocuğum hasta şuan kendini toparlar toparlamax gidecem sağlık ocağı yazarsa yakın enazından diye düşündüm çocuğu bırakmak istemiyorum bu durumda
-Reklam-
0 oy
(1,773 puan) tarafından
Kadın Doğum doktoruna gitmelisin bende bu sorunu yaşadım benim 33 gün gecikti idrar yolları enfeksiyonu ve kalınlık çıktı rahimde. Yani git muayene ol söktürücü verdi regl oldum. 
(474 puan) tarafından
Anladım canım çocuğum hasta diye gidemedim en kısa sürede gideyim o halde çünkü kanda gebelik yok testte yok ilk kez yaşadım gecikme problemini
(1,013 puan) tarafından
Enfeksiyon adeti geciktiriyormuymuss
(1,773 puan) tarafından
Evet enfeksiyon değerler bunlar da regl dönemini geciktirebiliyormuş
(474 puan) tarafından
Tüm değerlerine baktırdım sedimentasyon dediğiniz mi idrarda bişi çıkmadı çünkü beta hcg altında sedimentasyon yazıyor oda 22 çıkmış

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
+1 oy
3 cevap 98 göst.
+1 oy
6 cevap 220 göst.
0 oy
18 cevap 584 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (287 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,026 soru