0 oy
49 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (71 puan) tarafından
Ben normal spiral kullaniyorum ama adetim cok uzun surdugu icin hormonlu spiral dusunuyorum sabahtan beri kacinci postum bu bi kac gune doktora gitmeyi planliyorum lutfen yardimci olun adetimin duzelmesi icin sizce mirenami yoksa adet duzenleyici tedavimi daha iyi?

2 Cevaplar

0 oy
(6,853 puan) tarafından
Normalde de adette kanama fazlaysa bakır daha çok çoğaltıyor. Dün bi video da izlemiştim

O yüzden kanaması fazla olan kadınlara hormonlu iyi geliyormuş. Kanama azalıyormuş.
(71 puan) tarafından
Evet oyleymis tesekkurler canim
(6,853 puan) tarafından
Bende bakır var daha adet görmedim. İki gün önce bir gün aktı durdu. Daha yok. 4 ay olacak takılalı
(71 puan) tarafından
Ya hamilelikden subhelenmiyormusun peki canim.genelde fazla adet goruyor bakir spirali olanlar da
(6,853 puan) tarafından
Geri çekilme de yapıyoruz sadece spiral değil canım
-Reklam-
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Adet düzenleyici kulan bence bende de aynı sorun vardı 1 yıl dur mirena  taktım hiç adet olmuyorum 
(71 puan) tarafından
Iste bende bunu merak ediyordum.lutfen biraz daha aydinlatirmisin mirena hakkinda beni.hic adet olmuyorsan nasil rahat oluyorsun her ay stres yasamiyormusun acaba hamilemiyim diye?
(1,244 puan) tarafından
Yok hamilemiyim diye hiç endişlenmiyorum ama en son Mart'ta adet oldum düşün hormonlarım alt üst oldu karının şişti sivilcelerim oldu hep huzursuzum sinirliyim adet olmadigim için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisaa d (1,713 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 307 göst.
0 oy
7 cevap 151 göst.
0 oy
3 cevap 2,128 göst.
4 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymesira (121 puan) tarafından soruldu

411,014 soru

12,369,285 cevap

42,274 kullanıcı

Kategoriler

...