0 oy
36 göst.
önce Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Kizlar merhaba esimle aramda surekli sorun olusuyor sorun olmamasi icin esimin huyuna suyuna adim atacam dogumda annem geldi ev tasimalarda da ama ve evde birsey eksik olsa sagolsun annem benim yerime aldirir esimin ailesiilk dogumda tek kaynanamin yanima gelmisti onun disinda hep ailem ve esimle ne zaman tartissam kabul etsende etmesende onlar benim ailem der bende derim eee ailense hani nerde diye gecen kiz kardesini cagir dedim neymis kiz kardesi tl girermis surekli minnetini edermis vs vs bu durumlarda annen gelsin ee ev tasima da da cagirdim hersey bizimkileri cahiriyorum dedim ev tasima da cagirmasaydin benmi cagir dedim diyor birde sey diyor annen gelmezse diguma akrabalar gelirse annen rezil olur derler kizinin yanina gitmemis diye falan filan cok yoruldum esimin bu halleriyani sinirlenmekte haksizmiyim gecende bujiterlik urunleri icin kiz kardesine yegenlerine goturdu rengarenk ama bizimkilere gelince sadece lastik tok

1 cevap

0 oy
önce (3,385 puan) tarafından
Neden hep evin içinde senin ailen benim ailem lafı var anlamadım? Haklısınız ama demek ki düşüncesiz bir ailesi var. Sizin ki de düşünceli. Ve evet iyi de olsa kötü de olsa eşinizin ailesi maalesef 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 264 göst.
5 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 649 göst.
0 oy
12 cevap 949 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Bahar58 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 459 göst.