0 oy
32 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (192 puan) tarafından
Oğlum doğduğundan beri sadece memede uyuyan bir bebek şu an 2 yaşında kesicem ama nasıl uyutucam bilmiyorum asla sallatmiyo kendini yatmiyo bile yastığa hemen atiyo kendini yere ne yapabilirim nasıl uyuyacak ve gcee uyandığında da meme ile uyuyor 

4 Cevaplar

0 oy
önce (915 puan) tarafından
Ben 1 ay önce memeden kestim.iki hafta boyunca gece uyumadı çok hircindi öyle sinirleniyordu ki meme vermiyorum diye 1 hafta boyunca meme diye ağladı artık siyaha boyadım tiksindi ama sınırı geçmedi. kendini televizyona verdi gözünü ayirmadi o iki hafta.parmagim kırılmıştı emzirecek durumda değildim çok ağrım vardı.yoksa kesin verirdim memeyi.ustune gitmedim gece 3 lere kadar oturdu TV izledi.hatta bigun TV izlerken önüne bı bardak su koydum kraker koydum uyuyakalmisim yatak odasında beklerken.yanima geldi basucumdaki suyu almaya o zaman uyandım baktim saat 3 şok oldum ben uyuyali 1 saat olmuş. elinde minnacık kan vardı odaya gittim bardağı firlatmis sinirinden kırılmış bardak her yer cam olmuş allah korumuş köşeye doğru firlatmis ortalarda değildi Allah'tan.o günden sonra gece biraz geç de olsa ağlaya ağlaya bı yandan konuşarak götürdüm yatak odasına kapiyi kilitledim.biraz ağladı aç gitcem diye umudu kesilince kitaplar okudum uyuyana kadar şarkılar söyledim bı hafta boyunca böyle oldu.bir de biberon verdim iki hafta onu da alıp firlatiyordu.zamanla gece biberonu kendi ister oldu içti yattı yanıma uyumayı bekledi besigine koydum.simdi uyku saati gelince abisiyle beraber gidiyoruz yatak odasına kitap okuyup uyuyoruz.hala uyumamış olursa üstümü ört diyo uyumayı bekliyor kendj kendine.ben çok üzüldüm durumuna memeyi geri verirdim annem tutmasa bir de ağrım çoktu meme verecek halde değildim.yoksa kesin geri verirdim ergen aşk acisi çeken oğlanlar gibiydi kararlı ol konuş hep guzellikle anlat.kucagima alıp dışarıyı gösterdim bak karanlık olmuş gece olmuş güneş gitmiş herkes uyumuş biz de uyuyalım dedim.ben biberona pekmez şerbeti yapıp veriyorum.simdi gece bı iki sefer uyanır biberon ister içip uyur.ilk oğlumda böyle olmamıştı emzik emiyordu zaten hemen birakmisti.her çocuk farklıdır.kucagima gelmedi sallamayi kabul etmedi evde salincagimiz var ona binip uyumayı çok severdi ona binmedi.her uyuyup uyandığında bağıra çağıra ağlıyordu evde .simdi herşey normale bindi.gun içinde uyandiginda o da kalmadı her meme aklına geldiğinde kucagima geliyor yatıyor.allah kolaylık versin
-Reklam-
0 oy
önce (4,249 puan) tarafından
10 gün oldu keseli ayakta sallıyorum ama onu da acilen bırakmak lazım yeri geliyor sabaha kadar ayakta durmak istiyor ayakta sallanmak istememesi bu yönden iyi yanına uzanıp kitap okuyarak falan uykuya dalmasını sağlayabilirsin biraz zor olur ama alışınca kolay olur
0 oy
önce (936 puan) tarafından
Benimki daha 19 aylık ama bana da şimdiden düştü tasası. Bütün gece bildiğin üstümde uyuyor çocuk n'apıcam bilmiyorum. Burada bekleyeyim ben de 
0 oy
önce (13,282 puan) tarafından
Pış pış açıp yanına yatıyordum ben başta biraz su koyveriyor ama alışıyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 137 göst.
+1 oy
18 cevap 470 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu

410,093 soru

12,330,573 cevap

39,205 kullanıcı