+3 oy
376 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,461 puan) tarafından
Benim 4 yasindayken bende bir yada 2 yaş kucuk kuzenimle karsidan karsiya gecerken araba carpması ve 5 yasındayken annemin hamileyken ayagina dolanmam sonucu annemi karninin ustune düsürmustum o gece kardesim dogdu sizin hatirlayabildiginiz en eski anınız ne

25 Cevaplar

0 oy
önce (2,213 puan) tarafından
Alttaki şeker kızin yorumunu görünce benimde aklıma geldi bisikletle olan anım.

Mahallede çocuklar bisiklet sürüyordu büyük bisiklet, bende bindim birinin bisikletine ne güzel öğreniyorum diye sevinirken bisikletten düştüm yan yatti.

Bana çok değişik bi his geldi o an bişey hissetmiştim hemen eve gittim tuvalete ve kan gördüm hemen korkudan anneme dedim ben adet olmuşum dedim oda olmadığımı anladı tabi ona dedim bisikletten düştüm diye sonra hemen babamı aradi babam isteydi unutmam müsaitmsn diye hemen ona söyledi böyle böyle olmuş diye çocuk aklımla nasıl korkuyorum sanki dünyanın sonu gibi.

Sonra hep beni doktora götürmeye calistiklar meraklari için kızlık gitmiş mi gitmemis mi hep fıs fis evde konuşmalarını duyuyordum bunları hep konuşurken duyunca içim huzursuzlaniyordu gitmek istemiyordum çünkü.

Sonra bi gün bunlar pes etmedi beni mahalledeki bi kadın doğum doktoru vardı ona götürüyorlar ve ben giderken içimden ne dualar ediyorum Allah'ım nolur gitmeyelim nolur gitmeyelim istemiyorum diye endişeli ve korkuluyum sonra doktorun kapısına kadar gittik yazı vardi denizdemi ne ölmüş kadın yoktu.

Allah'ım dedim sağol

Uzun oldu:)
-Reklam-
0 oy
önce (54 puan) tarafından
6 yaşında cami avlusunda arkadaşımla kumda oynuyorduk birden kafama tuğla attı ve kafam yarıldı koşarak ablama gittim ablamlarda kafama şeker döktüler saclarım yapış yapış olmuştu ve saçlarımı dibinden kestiler ilk ve son kafa yarılışımdı. 

11 yaşındayken tarladan aşaa sek sek atlayarak geliyodum bizim tarla kenarında da bı beton yer var kücük bı alana atmıslar  atlarken ayaklarım bulaştı ve ayak bileğimin üzerine otururmuş gibi düstüm ve bilekten kırıldı ve ben beni dövecekler korkusuna annemlere babamlara söylemiyordum saklıyordum halbuki dövmezler ama ben neden sakladm bilmiyorum karnım ağryo bahanesiyle okula gitmiyordum halbuki ayağım kırık morardı şisti ama ben saklamaya devam ettim ve başka yere kaynadı ayağım yaklaşık 1 sene sonra iyileştikten sonra söyledim iş işten geçti ama ben zaten iyi oldum halaa başka yere kaynamış duruyor bir ayağımda 2 bilek varmış gibi duruyo bana da bı engeli yok şuan doktorlar kırılıp tekrar düzelmesi lazm dedi ama ben korkuyorum halaa
0 oy
önce (639 puan) tarafından
Bende de hiç anı yok maalesef çocukluğumda gençliğimde önce abim sonra babam dışarı çıkmama izin vermezdi hep evin içinde ne anısı olsun
0 oy
önce (1,441 puan) tarafından
İlkokul öğretmenimin doverken o yüzündeki hıncı gözlerimin önünde, asla unutamam. Allah onun belasını versin or..pu karı acılar içinde gebersin inşallah.
0 oy
önce (144 puan) tarafından
Çok anım var ama en unutulmadigim şey köpeğim vardi kangal ben 5 6 yaşlarındaydım ve çok iri bir köpekti Zeus evimizin önü anayol yukarı doğru yokuşu vardı oradan gelen araçlara bakıp o gelene kadar yolun karşısına kaç tür geçerim diye salakça bir şey deniyordum bitanesini hesap edemedim ve çok hızlı geliyordu ben tam yola adım attım köpeğimin yolun karşısından avina giden aslan gibi öyle bir koşusunu gördüm ki hiç unutmuyorum arabanın önüne atladı ****** öyle kurtuldum 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 112 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.
0 oy
30 cevap 525 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde BURSALI& (1,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 341 göst.

410,437 soru