Alttaki şeker kızin yorumunu görünce benimde aklıma geldi bisikletle olan anım.
Mahallede çocuklar bisiklet sürüyordu büyük bisiklet, bende bindim birinin bisikletine ne güzel öğreniyorum diye sevinirken bisikletten düştüm yan yatti.
Bana çok değişik bi his geldi o an bişey hissetmiştim hemen eve gittim tuvalete ve kan gördüm hemen korkudan anneme dedim ben adet olmuşum dedim oda olmadığımı anladı tabi ona dedim bisikletten düştüm diye sonra hemen babamı aradi babam isteydi unutmam müsaitmsn diye hemen ona söyledi böyle böyle olmuş diye çocuk aklımla nasıl korkuyorum sanki dünyanın sonu gibi.
Sonra hep beni doktora götürmeye calistiklar meraklari için kızlık gitmiş mi gitmemis mi hep fıs fis evde konuşmalarını duyuyordum bunları hep konuşurken duyunca içim huzursuzlaniyordu gitmek istemiyordum çünkü.
Sonra bi gün bunlar pes etmedi beni mahalledeki bi kadın doğum doktoru vardı ona götürüyorlar ve ben giderken içimden ne dualar ediyorum Allah'ım nolur gitmeyelim nolur gitmeyelim istemiyorum diye endişeli ve korkuluyum sonra doktorun kapısına kadar gittik yazı vardi denizdemi ne ölmüş kadın yoktu.
Allah'ım dedim sağol
Uzun oldu:)