0 oy
50 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,900 puan) tarafından
6 buçuk aylık 2 haftadır diş sancısı çekiyor gece gözler kapalı çığlık çığlığa ağlıyor sert oyuncakları ağzına koyup bastırıyor şiş baya ama patlamıyor dişi patlaması için şunu sür bunu yap dediğiniz bişey varmı emziği dişleği döndürüp veriyorum o anlık rahatlatıyor tedagil sürüyorum ateşi çıkınca ağrı kesici veriyorum başka ne yapabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
önce (13,080 puan) tarafından
sütünü sağıp meyve emzikleri var ya onun içine koy dondurup, onunla dişlerini kaşısın. soğuk soğuk iyi geliyor. 

doktorlar pek önermiyor. diş jeli deneyebilirsin. calgel jel veya nurse harveyi kullanıyorum ben
önce (1,900 puan) tarafından
Emzirmiyorum maalesef

Tedagil önerdi herkes tedagil aldım ama pek işe yaramıyor
-Reklam-
0 oy
önce (343 puan) tarafından
9 aya girmek üzere geceleri çıglık çıglıga aglıyor bende senin gibi tetagil kullanıyorum ama işr yaramadugını düşünüyorum yeşil sogan pırasa veriyorum mryve süzgecinin içine havç koyuyorum calgel aldım oda bi işe yaramıyor
Soğanı verdimde koparıyor damağıyla yutar boğazında falan kalır diye korkuyorum meyve süzceçi almadım ama işe yarıyorsa alıyım
Soğanı benimki de koparıyor iki dişiyle kopanı alıyorum süzgeç çok işine yarar bi yere gidince muz elma armut falan koyuyorum içine
0 oy
önce (3,294 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Canim bir oyuncak var bende . Onu simdiden aldim daha dis donemine 1 ay var ama evde dursun diye. Simdide oynuyor onla. Fotosunu atiyorum belki yardimci olur 

image

Çok iyi olur cnm
Attim canim
Afı ne diye geçiyor cnm
Rusca canim ismi:). Rusyada yasadigim icin.
Bunu trendyol lens ile arata bilirsin fotosunu
Tm cnm çok sağol inşallah işe yarar
Bulman daha kolay olsun diye internetteki ismini attim canim . Bu fotoyla bulursun inşallah
Gelistirme fidget oyuncak duyusal yaziyor turkce
Fotoğrafı aratarak trendyoldan buldum cnm teşekkür ederim
Rica ederim☺️
Bunu mu kemiriyor canım
Ebet canim

İlgili sorular

+1 oy