0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (3,240 puan) tarafından
Merhabalar dün yeğenim doğdu yoğun bakıma aldılar nefessiz kaldığı için süt istiyorlar ama annenin sütü gelmedi henüz arkadaşımın 6 aylık bebeği var sütünü vermek istedi bebeğe Bir zararı olur mu acaba yeni doğan için 6 aylık anne sütü faydalı olur mu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 ay ömrü var o sütun olmaz.
(3,240 puan) tarafından
Sütü taze sağım yaptı
tarafından
6 aylik anne sütü demissiniz
(3,240 puan) tarafından
Bebek 6 aylık ilk ağız sütü değil onu demek istedim:)
tarafından
Verilir canım sorun olmaz
(3,240 puan) tarafından
İnşallah canım şifası olsun
-Reklam-
0 oy
(1,140 puan) tarafından
Cinsiyetine dikkat edin erkekse erkek kız sa kız 
tarafından
Ne alaka anlamadım?
(1,140 puan) tarafından
Süt kardeşi olacak bebekler
(3,240 puan) tarafından
Biri kız biri erkek
(1,140 puan) tarafından
Kardeş olduklarını bilinçli bir şekilde solenmesi gerekiyor 6 aylık süt içebilirmi doktora onu danışın
(3,240 puan) tarafından
İlerde söylenir inşallah kardeş oldular artık
0 oy
(1,174 puan) tarafından
yoğun bakım doktoruna sormadan hareket etmeyin. anne de düzenli sağım yaparsa süt gelir. bazen geç geliyor hiç endişe etmeyin. benimki 2 günün sonunda gelmişti
(3,240 puan) tarafından
İnşallah canım doktor acil süt istemiş mecbur kaldık aslında
(1,174 puan) tarafından
benden de acil istemişlerdi. o sırada bebek aç olmuyor içerde mama veriyorlar ama yoğun bakımdaki bebeğin tedavisi için anne sütü çok etkili o nedenle acil istiyorlar. biz 2. günün sonunda ancak 1cc verebilmiştik onuda enjektör iğnesinin ucu ile damla damla toplayarak denk getirmiştim.
yine doktorunuza danışın olur derse verin tabi ama bebeğe iyi gelip gelmeyeceğinden emin olmak gerek. yoğun bakımdaki bebekler çok hassas oluyor.
(3,240 puan) tarafından
Sorulmuş balım doktora sorun yok denmiş inşallah gelir annenin sütü de o süt çok değerli şifa olur bebise
(1,174 puan) tarafından
doktor sorun yok dediyse bence verdirin. anne sütü gerçekten çok daha şifalıymış
0 oy
(388 puan) tarafından
Post yukarı cıksın
(3,240 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(320 puan) tarafından

Benim de bebeğim 33 haftalık erken doğdu, kuvöze alındı ve beklenmedik şekilde doğduğu için sütüm hemen gelmedi.

Mama verdiler ki zaten o yaşta bir bebek max 30 cc mama yiyordu.

1 hafta kaldı orada, ben de sütüm gelene kadar sağdım ama damla damla ancak iniyordu. Emzirince de aynı şekildeydi. Mama takviyesi yapmalarına rağmen sarılık oldu. sonra yavaşça sütüm geldi ama mamaya devam mecburiyetimiz vardı.

Süt anne konusu gayet iyi, mama bile veriyorlarken 6 aylık bir annenin sütü de dert olmaz bence ama yine de doktor kontrolünde iş yapmanız daha hayırlı.

Çok geçmiş olsun, Rabbim tez elden hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kazasız belasız oradan sağ salim çıkıp islam üzere ailesiyle sevdikleriyle büyümeyi nasip etsin bebeğinize. :(

(3,240 puan) tarafından
Ay çok teşekkür ederim amin inşallah size de geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 589 göst.
0 oy