+1 oy
83 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (226 puan) tarafından
Dişimi dolgu yapmıştım 3 sene önce falan. Geçen yemek yerden kenarıdan bı köşesi kırıldı. Bugünde diğer köşesinden bı kenarı kırıldı ama ete yapışık kaldı. Çekiyorum gelmiyor. 5 aylık hamileyim bildiğim kadarıyla hamile iken doktorlar diş'e müdahale etmiyor. Kendim penseyle çeksem mı? Yada hastaneye gitsem müdahale eder mi? Bı kenarı kırılmış ayrı sallanıyor. Birşey yiyemiyorum nasıl yapsam acaba. Şimdi doktor bile müdahale etmiyorken bel kalkıp penseyle sökmeye çalışsam bı zararı olur mu bebeğe. Bilemedim ya ne yapsam 

6 Cevaplar

+2 oy
(692 puan) tarafından

Aboooooo bacım ne oluyor size bir kendinize gelin anam geçen spirali evde çıkarayim diyen kadın geldi aklıma :woot:

(135,425 puan) tarafından
hulyos acsana bi oyun
(692 puan) tarafından
Ben beceremedim ki 1 saattir uğraşıyorum aha şekerliğe sor ☺
sekerlik niye acmiyo bende yapamadim
(692 puan) tarafından
Onun da İnternetinde sıkıntı varmış bende beceremedim haa ☺
-Reklam-
0 oy
(1,532 puan) tarafından
Benimde geçen yemek yerken kırıldı eşim dişçiye gittiğinde sordu hamile eşim bişey yapılabilir mi diye doğumdan sonra anca dolgu olur demiş 

Bide penseyle falan nasıl kendin çekiceksin okurken yazarken bile başım döndü 
hulyos acsana bi oyun
(1,532 puan) tarafından
Kız bu oyun muhabbeti ne bn bayadır yoktum hatırlıyo musun bilmiyorum post açtım gittim dünden beri tekrar aktifim hep oyun aç yazıyorlar
cok eylenceli bi oyun
(226 puan) tarafından
Ya çoktan doldu yapmıştım. Şimdi dolgu yaptığım dişimin kenarları kırılıyor. Bu sabahta kahvaltı yaparken ekmek çiğnedim diye çatladı. Kırıldı bı parçası daha. Sadece etten ayrılmıyor. Nasıl Yapacam bilmiyorum
0 oy
(250 puan) tarafından
Vallahi kadın doğum izin verdiği sürece dolgu yapılıyor ben 29 haftalıkken dişime dolgu yaptırdım doktorumun izniyle 
(226 puan) tarafından
Ya çoktan doldu yapmıştım. Şimdi dolgu yaptığım dişimin kenarları kırılıyor. Bu sabahta kahvaltı yaparken ekmek çiğnedim diye çatladı. Kırıldı bı parçası daha. Sadece etten ayrılmıyor. Nasıl Yapacam bilmiyorum
(250 puan) tarafından
Ne yapacağın belli canm doktoruna söyleyeceksin çok kötü dişim diyeceksn oda sana onay imzalı kağıt veriyor dişçiye gidyrsn bakacaklar yapacaklar doktorumun izni var diyeceksn benmde dolgu dişim kirildi 8 gün acı çektim snra gittim dişçiye kağıdı verdim onlarda dolgu yaptılar bebeğim doğdu bı zarari dahi olmadı çok şükür
0 oy
(817 puan) tarafından
Canim yine de bı git ağrısız islemse onu çeker morfinsiz sana ağrısı acısı olmadığı sürece bekle ya da doğum doktorundan onay alarak yaptir
0 oy
(13,378 puan) tarafından
Pense mi yazıyor orada... enfeksiyon peki ablam? 
0 oy
(301 puan) tarafından
Kendin nasıl çekeceksin penseyle? acısı bir yana sonrasinda enfeksiyon olursa bebeğine de geçebilir. İkinci trimisterde diş çekimi oluyor. Kadın doğum doktoruna danisabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
29 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde izmirli2 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
5 cevap 294 göst.
17 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Monilu (270 puan) tarafından soruldu

411,041 soru

12,372,041 cevap

42,472 kullanıcı

Kategoriler

...