+2 oy
215 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (77 puan) tarafından
İki defa dusuk yaşadım biri boş gebelik ikincisi kromozom fazlalığından 69 kromozumli kalbi durdu ve düştü Rabbime sıgındım asla isyan etmedim çok şükür genetik test pıhtılaşma temiz çıktı 3 yıldır evliyim bir yıldır korunuyorum nerdeyse şimdi tekrar dusnuyoruz doktor kontrolünde benim durumumda olup hamile kalıp doğuran arkdslarimjz vardır umarım Rabbimden umut kesilmez ben artık Rabbime bıraktım dua edicem biraz burda içimi dökmek istedim insan en yakınlarına bile anlatamiyo bazı şeyleri böyle yani siz de anlatmak isterseniz yazın lütfen

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende bos gebelikten dolayı kürtaj oldum.4 yil Sonra hamile kaldım sağlıklı bebeğim oldu . 2 çocuğum var şuan 

(77 puan) tarafından
Ya rabbim analı babalı büyütsün inşallah
-Reklam-
0 oy
(529 puan) tarafından
Bende 5 ay korundum evlendikten sonra. Eşim korundu yani. Sonra tek 1 defada yanlışlıkla hamile kaldım.1 aylık falan düşük yaptım. Tekrar korunmaya başladık. 1 sene daha korunduk. Sonra çocuk istedik. İlk ay olmadı. 2.. ay olmadı adet oldum. Ama çok şükür 3. Ay hamile olduğumu öğrendim. Asla moralini bozma üzülme. Demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş Rabbim nasip etmemiş. İnşAllah en kısa sürede güzel Haberler alırsın canım benim 
(77 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
(2,614 puan) tarafından
İlk gebeligim 8 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum bir sebebi yok dediler8 ay sonra 2.si kimyasal gebelik oldu 4 ay sonra hacamat yaptırdım 1 ay sonra hamile kaldim su an kucağımda elhamdülillah 7 aylik olduk. 
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Ben varım 

15 mart 2021 de 8+5 de kürtaj oldum 

15 şubat 2022 de 7+5 de kürtaj oldum 

05 Nisan 2023 de kızım doğdu

03 Aralık 2024 de 7+4 de boş gebelikten dolayı düşük yaşadım 

Pıhtılaşma sorunum varmış benim iğne haplarla çok şükür doğum yaptım 
0 oy
(3,080 puan) tarafından
İnşallah tez vakitte alırsın müjdeli haberi 

Canım nerde oturuyorsun 
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Evet bende yeni oldum 2 ay sonra eski hayatına devam edebilirsin dedi doktor 
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Uc düşük yaptım doktor kontroluyle hamile kaldım 9 ay iğne kullandım sağsalim oğlumu doğurdum sonrası 3 tane doğurdum toplam 4 cocugum vat darısı başına 
0 oy
(104 puan) tarafından
Canım rabbim büyüktür nasip ederse elbet olur ben 1.çocugumu 2.5 aylıkken kalbi durdu 2.çocugum kordon dolanmasindan dolayı karnınmdayken vefat etti 3.olarak kızım dünyaya geldi ve şu an tam 4 yaşında dünyalar tatlısı bir kız Haa bitti mi bitmedi şu anda 4.ye 19 haftalık hamileyim
0 oy
tarafından
1 kimyasal 1 kalp durması sebebi ile düşük yaşadım ve 1 ay sonra gebe kaldım şuan 3 yaşa doğru koşuyor oğlum içini ferah tut Rabbim kucagini doldursun tavsiyem pıhtılaşma testide yaptır 
0 oy
(71 puan) tarafından
10 haftalik kalbi durduktan sonra kürtaj oldum. 3 adet gördüm 4.adetim olmadı çünkü hamile kalmıştımm
0 oy
(456 puan) tarafından
En.azindan hamile kalıyorsun o yönden iyi düşün. Ben iki kere düşük yaptım .bebeğin kalbi duruyodu test yaptırdım bende pihtilasma olduğu ortaya çıktı.3 hamileligimde kan sulandirici kullandım şükür bir kızım oldu.senin de olur inşaAllah 
0 oy
tarafından
Benim halam 8 düşükten sonra 4 evlat sahibi oldu rabbim seni de gönlüne göre versin inşallah canım ❤️ ☺️ 
0 oy
(768 puan) tarafından
Bı akrabamız boş gebelik yaşadı. Sonrasında ikiz dusukleri oldu. Ve sonrasında tekrar hamile kaldı. Bı oğlu oldu. Allah'a sığın, nasibin ne zamansa o vakit kucağına yavrun gelir. Sabret ve ümitsizliğe düşme...

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
+1 oy
0 cevap 21 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Esra2012 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
0 oy
9 cevap 204 göst.

Kategoriler

1,438,703 soru