0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar merhaba aranızda elektirikli beşik kullanan var mı memnun musunuz bebeğiniz içinde duruyor mu bende aldım ama daha kulanmadm gece koysam olurmu bebeğim salanmadan asla uyumuyor

6 Cevaplar

0 oy
(50 puan) tarafından

En İyi Cevap
Cvp verin lütfen 
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
Ben sürekli kullandım şu an 8 aylık hâlâ da kullanıyorum 
(50 puan) tarafından
İçinde duruyor mu peki benim bebeğim daha 19 günlük ve asla durmuyor inşallah benimde durur içinde ya
(184 puan) tarafından
Duruyo canım normal büyük beşik benimki anne kucağı gibi degil
(50 puan) tarafından
Benimde büyük içinde rahat eder yani
0 oy
(3,822 puan) tarafından

image

Benimki bundandı gece bir kere mecbur koydum rahat olmaz gibi geliyor bana. Gündüz uyuyordu ama gece daha uzun uyuduğu için içim rahat etmemişti. Kaç aylık bence sallanmayı bıraktırsan daha iyi olur 
(1,273 puan) tarafından
Her çocgumda heves edip sallanan birşeyler alıyordum ama çocuklarım sallanmadı hiç bu kez de bunu alacaktım vazgeçtim 3. Çocugumda tesdüfen sallanmayı seviyo:(
tarafından
Bunu nasıl yaptım bilmiyorum ama iki bebeğimde saklanmaktan nefret ediyor
(3,822 puan) tarafından
Benimki ilk aylarında binmedi ama sonra çok şükür aylarca gündüz kurtardı beni. Saklamadın mı eski aldıklarını canım. Biz kaldırdık bunu inşallah bozulmazsa.
Ay inşallah kendi kendilerine uyumaya da çabuk alışırlar. Sallanmaya bağımlı olmasından iyidir :)
(1,273 puan) tarafından
2. Çocuktan sonra bi daha yapmam diye 1 tane çöp bile bırakmadım bebek eşyası olarak ama bil bakalım noldu 1 sene dolmadan hamile kaldım :D
(1,273 puan) tarafından
Benimkiler de s.polat kızım battaniyesinş verince uyuyordu oglum da kafasını kaşıtarak uyuyo
0 oy
(135,419 puan) tarafından
4moms diyosan bizde bi halta yaramadi
(50 puan) tarafından
Hayır markasını bilmiyorum ama inşallah içinde durur önemli olan o
0 oy
(83 puan) tarafından
Ben kullanmıştım. Otomatik sallanir besikti. 3-4 ay anca kullanmisizdir maalesef bozuldu. Çalıştığı dönemde memnundum ama ise yariyordu.
(50 puan) tarafından
İşe yarasın canm bozulduysa yenisini alırız inşallah benim bebeğim de içinde durur
0 oy
(14,721 puan) tarafından
Oğlum durmuyordu biz koymuştuk uyusun diye em hafif ayarda yapıyorduk sallanmayı 
(50 puan) tarafından
Peki duruyor muydu gece falan koyuyor muydunuz
(14,721 puan) tarafından
Saatlerce uyumuyordu ona koyunda en azından bir yarım saat 1 saat uyuyordu
Genel de ilk 5 ay 3 4 gibi uyandık olurdu o saatlere kouyorduk
(50 puan) tarafından
Benim de öyle hiç uyumuyor sürekli sallanmak istiyor gazı çok var daha 20 günlük

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 229 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 898 göst.
8 Eylül 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur8 (2,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine_Ertunc (255 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 606 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asel124 (138 puan) tarafından soruldu

411,069 soru

12,373,326 cevap

42,600 kullanıcı

Kategoriler

...