0 oy
117 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde tarafından

image

kizlar yetistirme yurtlarinda kalan cocuklar icin vayahut vakti zamaninda orada kalmis yetiskinler icin sinavsiz devlet memuru olma hakki var siz onlardan biriyseniz veyahut yakininizda var ise bilgilendirin kaldiklari kurumdan basvuru yapabilirler 8 sene once bi arkadasimi izmirde boyle bilgilendirip memur olmasini saglamistim siz de sevap islemis olursunuz iyi geceler ❤️

2 Cevaplar

+1 oy
(51,801 puan) tarafından
univ de arkadasim oyle yapmisti 

resit olmama bir ay vardi demez mi sende gel yurda imkanlardan yararlan diye oda o niyetle girdi demek ki
tarafından
kiz biye gitmedin allah seni kac yiliydi
(51,801 puan) tarafından
biye gitmedin ne kiz sevdos nesi mantikli
yetiştirme yurdu cikisli diye burs alıyordu çoğu yerden ogrenim kredisinide ödemyecekti
babamin gururunu para icin harcarmiyimAllah ordaki cocuklara kolaylik versin zor cidden
(135,415 puan) tarafından
haa aile meselesi baska ama su devirde memurlukda iyi meslek kolayda degil memur olmak
tarafından
niye yazacaktim asko be ya evet zor tabi
(51,801 puan) tarafından
kız niye gideyim yetistirme yurduna anam babam basimda 2004-2006 yillarinda
-Reklam-
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Benim oğlumda çok dedi beni 2 ay yurda verin daha çabuk yerleşiyor engelliler diye nasıl kiyayim diye lafını bile ettirmemistim
tarafından
oglunuz engelliyse onlarin ki farkli bi basvuru sanirim izmirde ogrenciyken meb de calismistim orada bir cok engelli vardi sinavsiz gelen
(1,216 puan) tarafından
Yok malesef onlarda sınava giriyor ama onlara ayrı kontenjan aciyorlar biz atamayla yerleşiyoruz onlar direk yerleşiyor 60 puan şartı varmış komşumun oğlu yerleşecek inşallah bu sene biz 85 puanla tercih yapıp bekleyeceğiz
tarafından
insallah atanir oglunuz ❤️
(1,216 puan) tarafından
Ay inşallah dua edin ne olur hayatı birazcık kolaylaşsin kuzumun ❤️
tarafından
icinizi ferah tutun Allah yuzunuze baksin insallah atanir hayirlisiyla ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zebesh (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 283 göst.