+1 oy
284 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Eşim Facebook'ta daha şöyle söyleyeyim eşim teyzesinin kızıyla evlenmek istiyormuş ama kız onu istemediği için evlenmemiş sonra biz evlendik  ben bunu bilmiyorum biri oğlumuz varken eşim zaten o kıza Messenger'da konuşmuştu Ben bunu ona söyledim sana inkar ett tabi zaten çok zaman geçti bugün de arama kısmında tekrar eski sevgilisinin adıı yazdığını gördüm duvarına girip bakmış şu an şok yaşadım yani tepki verim mi  öyle de çok kararsızım sizce yaptığı doğru bir şey mi 

14 Cevaplar

+7 oy
önce (51,593 puan) tarafından
o Facebooku sokarim bir tarafına ama al nikahı git evlen onunla derim akli kalmis madem
önce (103 puan) tarafından
Bende aynısını yapacam bu gece
önce (761 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim
önce (51,593 puan) tarafından
ne diye evlenip baskasinin canini yakar ki bir insan madem unutamadın git onunla evlen ha merak eder bakar dicem de erkek bakamaz kadinlar daha didikler eder bakar meraktan bakar erkekler kafaya koyduysa bakar gaz vermek istemem ama ver ayarini
-Reklam-
0 oy
önce (900 puan) tarafından
Neyine bakıyor ki şeytan dürtüyor tövbe yarabbim çocuğun da var a mübarek ağzına terlikle vurcan şu adamların 
Kadına bakıyorum kendime bakıyorum eşimin tipini görsen bakasın gelmez Kadın ztn ona bir lafım yok tırnağım etmez ama bilmiyorum anlamadım
önce (900 puan) tarafından
Aklına mi geliyor taş düşesi ce
0 oy
önce (928 puan) tarafından
bezen aklına gelip bakıyo olabilir
Aklına gelmesin kimse kimseyle zorla evlenmedi onu ben. Yapsam adımız çıkardı
önce (928 puan) tarafından
bunu eşinin anlaması lazım
0 oy
önce (4,044 puan) tarafından

Bazen meraktan bakıyor insanlar. Yani sizi sevmeyip, aklı onda olduğu için değildir. Öyle merak işte ;)

Bu da bi ihanet ama
0 oy
önce (143 puan) tarafından

Yaptığı doğru bsey degl tabi illaki onlarda edecek kesin susma tepkini göster tabiki ki öyle bı saçmalık olamaz neyini merak edip de bakıyor acaba yaa

0 oy
önce (4,418 puan) tarafından

Büyük konuşmayı sevmem ama o telefonu onun g... Sokarım 

0 oy
önce (1,026 puan) tarafından
Hâlâ merak ettiği içinde bakmış olabilir unutamadığı içinde bunu sadece sen anlarsın senin yanında pişman gibi mi duruyor mesela bu önemli tabii bakmasi hoş olmamış 
0 oy
önce (913 puan) tarafından
Senin sevgilin olsa bakmaz mısın şöyle bı bakar geçersin bence çok normal sonuçta seninle evlenmiş seni secmis seni istemiş ama insan aklı karisir takip etmesini istemem silerim 
0 oy
önce (892 puan) tarafından
Ben daha önce burada yorumlarda okumuştum , bayanlar bile bakıyormuş . Aklının onda kaldığından değilmiş sadece neler yapıyor evlendi mi vs gibisinden bakıyorlarmış
0 oy
önce (1,993 puan) tarafından
Unutamamış galiba hiç normal değil,ben olsam o telefonu kırarım bir tanede tokat yapıştırırım.
0 oy
önce (346 puan) tarafından
Valla o kadar agresif yorumlar var ki. Yaptığı her ne kadar yanlış olsa da insan hali bazen akla geliyor bazı şeyler. Kimse sadece bugünüyle yaşamıyor. Geçmiş, anılar, yaşanmışlıklar, yaşayamadıklarımız da bizi biz yapıyor. Ama bu demek değil ki seni sevmiyor. Sevmese zaten evlenmez, evlilik birliğini sürdürmez. 
0 oy
önce (1,368 puan) tarafından
Benim eşim de benim teyzemin kızıyla evlenecekmiş anlaşamamışlar olmamış aynı zamanda eşimin de dayısının kızı oluyo zamanında sevi*mişler bu arada 

Benim dayımın kızı da onun hala kızı oluyo bekarlerken onla da sevi*tiklerini biliyorum kızla bayram da yan yana geldim hatta o da bnm bı diğer teyzemin gelini

Instagram kullanmıyoruz ama arada lazım olup indirip giriş yaptığımız bi hesap var bikaç kere bnde gördüm arama yerlerinde isimleri ama meraktan olduğunu biliyorum
0 oy
önce (154 puan) tarafından
Bu erkeklerin heosimi s..lk yaa
0 oy
önce (207 puan) tarafından
Direk konunun cvbi eşimin ağzına sicarm 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,636 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,101 göst.