Bu düşünceyle zaten sağlıklı bir Birliktelik götüremezssin kendinide karşı tarafıda üzersin.
Ama geçmişe takılıp kalarak geleceginide heba ediyorsun sonuçta bitmiş gitmiş birşey dün dünde kaldı bugüne bakman lazim yarının nasip olup olmayacağı ne belli.
Kendince oturup düşünüp sağlıklı bir karar alman en doğrusu geleceğine adım atman için önce geçmişine sünger çekmen gerekli.
Rabbime sığın en güzel nasibi yazar kalbine insAllah
Valla bu hayatın gerçeği şu canım seni istemeyeni istemeyeceksin , bak burda çoğumuz evliyiz ama eşlerinden ilgi saygı görmeyen o kadar arkadaşımız var ki
Ben de ilk görüştüğüm çocuğa karşı öyleydim. Kendim ayrıldım sonra pişman olmadım ama unutamadım bir türlü çünkü onu kendim bırakmıştım oturup konuşup bitirmedik mesela. Ben konuştum o da tamam dedi konu kapandı ama ben asla unutamadım. Aramadım sormadim ama kimseyle konuşamadım sevemedim önüme bakamadım. Kimseyle arkadaşlık kuramadım çünkü o konu kapanmamisti, bitmemişti. Sadece yarım kalmıştı aklımda. O başka sehirdeydi Ankara'da yaşıyordu. Sırf onunla aynı şehirde olmak,aynı havayı solumak için Ankara'da üniversite tutturmak için gece gündüz çalıştım. Sonra Bolu tuttu. Sadece Ankara çevresini yazdım ona yakın olabilmek için. Bolu'da da 1 yıl okudum ama aramaya cesaret edemedim hiç. En son 2.yil aradım. Ben geldim görüşmek istiyorum dedim. O da kabul etti buluştuk ve bana seni çok özlemişim. Sönen küller yeniden canlandı vs vs. Dedi ve tekrar başladık görüşmeye. Ailesiyle tanıştırdı beni. Bazı sorunlar oldu aramızda falan derken baktım ki ben aslında o adamı istemiyormuşum. Sadece yarım kalmışlık varmış. Birseyler Yarım kaldığı için ben ileri gidememisim. Ha onu ararken de amacım tekrar barışmak değildi. İçimde yarım kalan işi tamamlamakti. Onunla konuşup herşeyin bittiğine kendimi ikna etmeyi tek amacım. Çünkü önüme bakamiyordum. Kimseyi sevemiyor, 1 adım ilerleyemiyordum. Buna son vermek için görüşmek istedim. Tekrar barıştık. Ama yarım kalan şey bitince benim için de o kişi bitti. Ha o ayrıldığımızda da çok acı çektim üzüldüm ağladım ama ilki gibi olmadı. Çünkü bu sefer bitmişti. yani demek o ki senin içinde de bazı şeyler yarım kalmis. O adamla bunu konuşup bittiğine kalbini ikna etmedigin sürece arkana bakacaksın. Evlensen de arkana bakacaksın. Ben evlendim ama konu kapandığı için aklıma bile gelmiyor çok şükür. O meseleyi başka yerden biliyorum :))
Hoşgeldin oncelikle kadinlar kervanina. Umarim burdakileri okuyup evlenmekten tamamen vazgecmezsin
Simdi benim duduncem sen o adami değil onun sana gösterdiği değeri ozlemissin. Ve ailenin seni yetistirme tarzindan dolayi kendini rahat hissetmiyorsun. Sadece onun yaninda rahat olmussun.
Bence sen henüz beyaz atlı prensini bulmamissin. Cunki bulunca ondan da ayni degeri goruceksin ve eskisi unutulcak . Cunki aslinda senin eskisine degill deger gormeye sevilmeye yaninda cocuk olabilcegin. Birine ihtiyacın var .
1,490,883 soru
24,364,794 cevap
347,437 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın