0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (113 puan) tarafından
Kızlar normalde de çok sakin biri değilim 3.gebeliğim 6 haftalık gebeyim çok çabuk sinirleniyorum ve hemen bağırmaya başlıyorum nasıl aşabilirim bunu napabilirim içimden zikir çekmeye çalışıyorum biraz sakin olayım diye ayyy resmen eziyet çekiyorum hem sinirliyim hem negatifim hem de sıkılıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(1,109 puan) tarafından

anneler genelde nu duygu da canım 

biraz değişiklik belki yii gelir bende öyleyim bazen 

(113 puan) tarafından
Yaaa ne kadar bahtsızız erkekler ne güzel çekmiyor bir şey
-Reklam-
0 oy
(10,758 puan) tarafından
Canım dikkat et gebelikte sıkıntı stres  iyi değil
(113 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım keşke kendime mukayet olabilsem
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım. Gel sarılıp ağlayalım :( sabırsız tahammülsüz birine dönüştüm. Oto kontrolümü nasıl sağlayacağımı bilmiyorum çoğu zaman. Çözümü nedir ne yapmal gerekir bilmiyorum. Duygu dalgalanmaları yaşıyorum sık sık
(113 puan) tarafından
Vallahi ağlarım :( zikir çekince biraz iyi geliyor sanki
(1,097 puan) tarafından
Bende duaya sarılıyorum sakinlik için. Ama aslında hiç sinirlenmemek istiyorum. Bide bi sinirlenince bütün günüm öyle geçiyor atamıyorum o siniri. Ne bana ne çevremdekilere asla iyi gelmiyor. Çoğu zaman elimde değil. Eşim diyor ki hamileyken terörist moduna geçiyorsun
(113 puan) tarafından
Off ben de aynı öyleyim bütün günüm zehir oluyor:( Allah yardımcımız olsun ya valla her hamilelikte böyleyim boş yere ağlayasım geliyor normalde de böyle biriyim ama bu kadar değil
0 oy
(967 puan) tarafından
Gün içinde ara ara kendinize bir 5-10 dk her şeyi Kenara bırakıp dinlenme molaları verseniz? Nefes egzersizleri de belki rahatlatabilir. 
(113 puan) tarafından
Ben o molaları çok veriyorum yine de sakinleşemiyorum
0 oy
(2,239 puan) tarafından

Kocama patlıyorum hshjjdsjjs:D

Öncelerde alınırdı şimdi senin hormanlar yine tavan olmuş diyip susuyor az kaldı doğuma benimde 3. Gbebelik

(113 puan) tarafından
Eşim evde de durmuyor ki ona patlayayım
0 oy
(992 puan) tarafından
Bende duygusal  herseye ağlayan bir hamileliğin hayalini kurarken    yürüyen sinir bombasiydim :  geçer canım ama zaten yani 2 çocuğun var hamilesin sinir çok normal sabrının zorlandığı anlar çok normal  ³
(113 puan) tarafından
2 çocuğum yok 1 çocuğum var o garibana da kızıyorum bazen iştahsız bir çocuk sonra çok pişman oluyorum
(992 puan) tarafından
Pardon canım 3. Gebeliğin diyince 3.cocukolarak anlamışım tek değilsin bunu unutma benim oğlumda iştahsızlık bende sinirli bi insanım bende pişmanlık yaşıyorum tekdrgiliz emin ol şartlar..  hatta 2.gebelik dusunuyorumkprkuyorum sırf bu sebepten
(113 puan) tarafından
Öyle düşünmekte haklısınız ilk bebeğimi kaybettim
Benim kızım da 3 yaşında çok iştahsız valla ağlıyorum çoğu zmana
(992 puan) tarafından
:(
Anladim canım
 Benim.oglumda yemek yeme  faslı bir işkence zorlamicam diyorum olmuyo zorluyorum olmuyo bende şaşırdım yemeyen cocuk çok zor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
23 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
0 oy
6 cevap 213 göst.
0 oy
5 cevap 151 göst.

411,193 soru

12,377,104 cevap

42,922 kullanıcı

Kategoriler

...