+1 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (944 puan) tarafından
İyi akşamlar gece sürekli uyananlar bebeği emzirenlere sorucaktım , oğlum 11 aylık tüm gece uyanıyor emmeye uykum çok bölünüyor , kızımda 28 aylık gün içerisinde çok fazla enerji sarfediyorum dolayısıyla yoruluyorum. Bu sebeptenmi bilmiyorum uyuduğum zamanda hep karışık rüyalar görüyorum ve her sabah huzursuz uyanıyorum. Bebeği emen anneler sizlerde böyle durumlar yaşıyormusunuz 

10 Cevaplar

+1 oy
(265 puan) tarafından
Malesf bende öyleyim çok karışık beni huzursuz eden rüyalar görüyorum bu aralar çok fazla
(944 puan) tarafından
Seninde emiyormu bebeğin
(265 puan) tarafından
Evet canm emiyor benmkide
-Reklam-
+1 oy
(1,249 puan) tarafından
Gece emmesini çoktan bırakması lazımdı. Bence yavaş yavaş kesmelisin artık. 
(944 puan) tarafından
Yatmadan sütmü versem acaba , nasılsa yaşına gidiyor artık
(1,249 puan) tarafından
Acıktığım için değil alışkanlıktan uyanıyordur muhtemelen. Gece uyanınca meme yerine su vermeyi dene. Öyle yöntemlerle gece beslenmesini bırakan vardı sanırım. Yanlış yönlendirmek istemem.
+1 oy
(2,249 puan) tarafından

Bende öyleyim ya valla kafam uyuşmuş artık uykusuzluktan :(

(944 puan) tarafından
Aynıyız Canım
+1 oy
(1,219 puan) tarafından
21 aylik hala ayni gece 40 kere emmeye uyaniyor delimsiz max 2 saat uyuyorum sabah sinirli ve her yerim tutulmus kalkiyorum.Nasil duzelecek bilmiyorum.
(944 puan) tarafından
Demekki o aylarda bile oluyor sanırım memeden kesince deliksiz uyuyabileceğiz
0 oy
(12,905 puan) tarafından
Ay geceyi kes valla tam zamanı
(944 puan) tarafından
Daha 11 aylık ama ufak degilmi
(12,905 puan) tarafından
+1
Ufak değil valla canım tam zamanı. Aklı dahada ermeden keski kolay olsun
(944 puan) tarafından
Peki yatmadan önce süt versem olurmu acaba belki uyanmaz nasılsa yaşına gidiyor büyüdü . Diğer türlü yemeklerden yediriyorum.
(12,905 puan) tarafından
Sürün hiçbir faydası yok canım bide onu verip boşa ona alıştırma
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Kızım 14 aylik hala gece bikac kez uyanir emmek ister. Bu aslinda aclik değil anneyi hissetme ihtiyaci. Belki dis sancısı veya baska bi sanci cekiyodur.geceleri stres seviyesi düştüğü icin agri siziyi daha cok hissediyolar. Yani kendimden ornek verecek olursam bunlari dusunup kesmiyorum gece emmesini. Senin bi yavrun daha var tabi ona gore kesmek istersen kesebilirsin. Tabi bu nasil basarilir ben bilmiyorum bilen varsa aydinlatsin :)
(944 puan) tarafından
Evet şuan tamda diş çıkarıyor,  acaba yatmadan önce süt mü versem belki o zaman daha az uyanır, nasıl yaşına doğru gidiyor, dokunmaz süt .
(4,431 puan) tarafından
Canim süt değil de ben mesela ari mamasinin hero babynin filan kaşık mamalari var ya yatmadan onlardan veriyorum oyle ver bence daha tok tutar bide yatmadan tetagil ver dis sancisi olursa hafifletir ama yine de careyi senin gogsunde sakinlesmekte bulabilir. Cunku senin sutunde ona gore agri kesici uretimi olur
0 oy
(2,694 puan) tarafından
Uyuyabilirsan iyi yine canım ben o aylarda hep zombi gibi sabahlardim gözüme gram uyku girmezdi:)) şaka bı yana evet onun etkisi olabilir zihin karmaşık tam dinlenmiyor uyku kalitesini bozabilir bu da 
(944 puan) tarafından
Yarım saat yarım saat uykulara dalabiliyorum anca , doğru zihnim karışık ve bazen birşey yapıcaktım diyorum sonra bir bakmışım ne yaocaktım diye dolanıyorum.
(2,694 puan) tarafından
Çok zor vallahi ben bilirim o zamanları
0 oy
(977 puan) tarafından
Benim oğlum da yapıyor böyle arada, ama belli yani dişlerden ötürü. Dişi patladıktan sonra normale dönüyor. Başka diş gelince hooop aynı. 
0 oy
(480 puan) tarafından
Canım gece emzirmeyi sonlandir artık gündüz emsin aksam yemeğini yesin öyle yatsın gece aciktigu için değil alışkanlıktan kalkıyorlar. 2 3 gece zorlanırsin ama alışır hemen onun çünkü artık uyumaya ihtiyacı var gece uykusu önemli. Birde nasıl uyutuyorsun emerek uyuyorsa da her uyku döngüsünde emmek ister 
0 oy
(2,239 puan) tarafından
Bazen takıntı yapıyoruz aslinda bilmeden hayatı kendimize zehir ediyoruz çok sık uyanmasının sebebi acıkması olabilir gece yatmadan önce mama verebilirsin benim kızım 12 aylık bir defa uyanıyor normalde mama veriyorum dalıyor şu aralar daha sık uyanıyor diş çıkarıyor ondan mahvoldu yavrum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 89 göst.
0 oy
5 cevap 102 göst.
1 Ekim 2024 Moda kategorisinde Neyla (458 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 439 göst.
15 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Oğlumu Beklerken❤️ (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.

411,410 soru

12,384,507 cevap

43,426 kullanıcı

Kategoriler

...