0 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından
Kızım 1 buçuk yaşında hasta olduğu için günde çam kozalak pekmezi verdim sürekli her gün çevremdeki insanlarda çok zararlı bebeğe verilmemesi gereken hatta yetişkinler bile çok içmemeli falan diye biliyoruz dediler sizce zararı olur mu onun sayesinde kaç ay öncesi kızım hasta olduğunda onu içirmiştim ve fayda etmişti şimdi bir daha öksürüyor fayda etsin diye vermiştim arkadaşlarım da öyle dedi sizce bir yan etkisi ya da bir başına gelen oldu mu içiriyor musunuz sizler ya da öksürük için ne vermeliyim

3 Cevaplar

+1 oy
(2,579 puan) tarafından

1 buçuk yaş çok erken ben 4 yaşta başlanır diye biliyorum 

(135,552 puan) tarafından

kalabaaak suuu nırı nırııı nııı cok ozledim bee

(2,579 puan) tarafından

Gel gel sabah gozunu 8de bı aç bakalım ne kadar özlemişsin anlarsin

-Reklam-
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Kozalak alerjik reaksiyon yapabiliyor bir çay kaşığı verebilirsin demişti doktor 3 yaşında. Biz bisolnatur veya grintuss kullanıyoruz içerikleri bitkisel 
(104 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için bebegime 2 aydir kullanıyordum alerji bı durum olmadı yinede sorun olurmuyki bilmiyodum yani ama baya faydası olmuştu sevdiklerinize bı bakacagimm
(1,249 puan) tarafından
İşte yapmıyor yapmıyor bir an da patlıyor eşim kullanıyordu aralıklı bir şekilde  ama sonra bir gün döküntü oldu her yerinde meğersem onun yüzünden olmuş tabi az olduğu için miktar çok etki etmemiş ama daha ciddi şeylerde yapabilir demişti doktor. Kullan eğer istersen ama ama dikkatli az ve sık olmadan
0 oy
(300 puan) tarafından

Bebegin zaturre olmuştu nasil atlattı.benim kızımda zaturre oldu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
16 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 505 göst.