+1 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından

İyi geceler herkese.

Biz kaynanamla aynı avluda yan yanayız.bugünde işte fırında tavuk yapacakmış benden tepsi ve biber domates istedi fırını ısıt birazdan hazırlar getiririm dedi tamm dedim.annemlede öğlen yemeğini yapmıştık.neyse tavuk piştiktikten sonra bana diyo ki kardeşin yermi tavuktan çocuk yemicem dedi sonra oğlum için yermi dedi dedim biliyorsun yemek yemiyo bana sordu sen yicenmi diye bende yok dedim(hamileyim ve tavuğu sevdiğimi biliyor)şimdi diceksiniz kadın sormuş tek tek ne var diye kaynanamı tanıyorum vermeye niyeti olsa tabak  ver sizede katim der.annem burda diye pek gönlü yok vermeye.geçende kayınbabamın tel konuşmasını duydum kaynanamla adam diyor mangal yakacaktım yok dedin diyor.
Neyse annem akşam eşim geldiğinde şakasına annen tavuk yapmıştı sende git ye kendine oğlusun sonuçta dedi.eşimde yemekten sonra annesine uğramış galiba annemin lafını söylemiş.yılanda eşim markete gidince bize geldi çay filan yaptım içtik hiç ağzını açıp bişey demedi.o gittikten sonrada eşim bana diyor annem tavuk verecekmiş almamışsın diyor.dedim annenin vermeye niyeti olsa çıkarır kendi verir.sonra beni suçlayıp laf söyledi gitti işine.
Bu arada şöyle açiklim annem 2 haftadır yanımda ne zamn güzel yemek yapsa yollar kendisi de boş tabak gönderir.balık pişirdi yemeğe çağırdı annem.kendisi asla annemi davet etmedi.bize gelir prenses gibi hizmet bekler annem yapar yer gider annemde o yüzden eşimin yanında yemek lafını etti.ama sağolsun annesini savunacak bi yol buluyor.gerçekten o kadar yoruldum ki bu insanlardan dua ediyorum Allaha ben kötüysem daha beter bi gelin nasip et de bunların hakkından gelsin.
Eğer okuduysanız Allah razı olsun haksızsın da yazın bi akıl verin

7 Cevaplar

+2 oy
(1,049 puan) tarafından
Böle ilişkiler hiç normal değil sormuş zaten tm da siz hepiniz aile olmuşsunuz anne bende pilav yapayım burda yiyelim de mesela birbirinizden daha almaya vermeye çekiniyor gibisiniz annenin eşine esininde annene laf sokmasına izin verme annen gider eşinle kalırsın Allah göstermesin eşin gider annenle kalırsın orta yol bence kabul etmiyceksen yada lafı olacaksa ne annen hizmet etsin yapsın yada hepsi ortak pişip yenilsin.
(358 puan) tarafından
İşte biz o ailelerden hiç olamadık.benim huyum zaten kimseden bişey  isteyemem.verirse geri çevirmem teşekkür ederim.kaynanamı bildiğim içinde kal demedim.annemden haz etmiyor.annem tabakla yemek götürür kendisi göndermez bile
(1,049 puan) tarafından
Bence zoruna gitmesin de kaynananın vermeye günlü yok yemeğe var vermeye yok Rabbim affetsin
(358 puan) tarafından
Öyle bi insan zaten
-Reklam-
+1 oy
(1,573 puan) tarafından
Annemin kaynanama hizmet etmesine izin vermem 1 kere annem aradiysa 1 kerede kaynanam aramadan annemin aramasına bile müsade etmem ilk hata burada

2. Olarak annemin eşime esimin anneme laf sokmasina izin vermem 
(358 puan) tarafından
Zaten araları limoni ben ağır hamilelik geçiriyorum diye her işi annem yapıyor.bana kalsa o yılana yemek yapıp yedirmem ama kocam sağolsun anasız lokma geçmez boğazından
Annem de benden büyük ben Allahını için yapıyorum der
Annemde laf sokma amacıyla söylemedi
(1,573 puan) tarafından
Yatalak değil felçli değil Allah içinlik bir durum yok yapmasın müsade etmeyin
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Niye senden malzemeleri alıp bir de fırınını kullanıp sen de pişiriyor. O kadar şeyi senden alıp yiyecek misin diye sorulmaz . Ya çağırılır gelin beraber yiyelim diye yada tabak getir vereyim denilir. 
(358 puan) tarafından
Komiğime gideni de bu zaten vermeye gönlü yok ama benden yararlanıyor fırını yok o zaman tavada pişir
Bu arada annem olmasa verir fırını kullanıyor diye
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Akil verecek bi durum yok canim. O yer mi bu yer mi diye sorulmaz verilir bi tabak kim yerse yesin. O ogulcuklar bi ana babasina kör sagirdir zaten. Siz de o kadar itina gostermeyin . Haketmiyo cunku. Valla ikimizi de Allah kurtarsin. Ev almayi planliyoruz bunlarin yuzunden en   uzak neresiyse ordan ev alicam. Kendi akrabalarimdan uzak olmak pahasina. Gurbetteyim bide
(358 puan) tarafından
+1
Bizde öyle büyüyüp yetiştik kimseye yermiain diye sorulmaz niyeti olan insan kendi verir.beni bu duruma düşürende eşim.kaynanam 2 günde bi gelir önüne hizmet gelmeden kalkmaz eşim de evdeyse çay yap da içelim der
İnşallah sen kurtulursun benim kurtulma şansımda yok
0 oy
(1,523 puan) tarafından
Kaynanalar genelde böyje ya bnce bnmki de kasa kasa bedava muz gelir seralardan konu komşuya dağıtır avakadoya varana kadar ama eşim annem için istedi mi vermez 

Yazın damda koca kazan aşure yaptı kaç mahalleye dağıttı bnde ertesi gün annemlere gidicektim annem içib istedim vermek istemedi 

Eşim mesela annemlere gidince elleri dolu dolu giderdi meğer eşimi dolduruyomuş eşimde değişti 

Bu arada kendi annesine ailesine de öyledir eşim

Kıskanıyo hep annemi farkındayım kendi damadındab yer ama oğlu versin istemez ama
(358 puan) tarafından
Aynı b.kun laciverti zaten bunlarda çekirdek ekip biçerler sağa sola verirler ama benim aileme bi poşet bile vermez.annem yiyecek yollar eşim hemen anneme de ver der keşke geldikleri girseler çıkmasalar daha
(1,049 puan) tarafından
Muz avakado felan diyince Antalya limisiniz cnm
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Bunaldım.bu kaynanalardan o yeri bu yer mi diye sündüreceğine versin sende pişirmeseydin keşke domates biber isterken de utansa istemese vermeye gönlü yok ama almaya var eşinde keşke doğruyu savunsa.
(358 puan) tarafından
Vallahi öyle bi kadın ki pişirmesem daha neler yapar.kendi fırını yok nasıl olsa bizimki var diye bize getiriyor
Artık oğlunu nasıl doldurduysa adam konuşmama bile izin vermeden söyledi gitti
0 oy
(276 puan) tarafından
Senin yerinde olsam evet derdim doldurdum bı tabak bağcı insanlar varki evine gelir o çağırması diye gönül koyarain evine gitmedigin için işine gelir kaynannda sen hayır dedin onun işine geldi mazme senin fırın senin keşke alıp yeseydin

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 680 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (12,773 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 1,118 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde linaaras (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 528 göst.