İyi geceler herkese.
Biz kaynanamla aynı avluda yan yanayız.bugünde işte fırında tavuk yapacakmış benden tepsi ve biber domates istedi fırını ısıt birazdan hazırlar getiririm dedi tamm dedim.annemlede öğlen yemeğini yapmıştık.neyse tavuk piştiktikten sonra bana diyo ki kardeşin yermi tavuktan çocuk yemicem dedi sonra oğlum için yermi dedi dedim biliyorsun yemek yemiyo bana sordu sen yicenmi diye bende yok dedim(hamileyim ve tavuğu sevdiğimi biliyor)şimdi diceksiniz kadın sormuş tek tek ne var diye kaynanamı tanıyorum vermeye niyeti olsa tabak ver sizede katim der.annem burda diye pek gönlü yok vermeye.geçende kayınbabamın tel konuşmasını duydum kaynanamla adam diyor mangal yakacaktım yok dedin diyor.
Neyse annem akşam eşim geldiğinde şakasına annen tavuk yapmıştı sende git ye kendine oğlusun sonuçta dedi.eşimde yemekten sonra annesine uğramış galiba annemin lafını söylemiş.yılanda eşim markete gidince bize geldi çay filan yaptım içtik hiç ağzını açıp bişey demedi.o gittikten sonrada eşim bana diyor annem tavuk verecekmiş almamışsın diyor.dedim annenin vermeye niyeti olsa çıkarır kendi verir.sonra beni suçlayıp laf söyledi gitti işine.
Bu arada şöyle açiklim annem 2 haftadır yanımda ne zamn güzel yemek yapsa yollar kendisi de boş tabak gönderir.balık pişirdi yemeğe çağırdı annem.kendisi asla annemi davet etmedi.bize gelir prenses gibi hizmet bekler annem yapar yer gider annemde o yüzden eşimin yanında yemek lafını etti.ama sağolsun annesini savunacak bi yol buluyor.gerçekten o kadar yoruldum ki bu insanlardan dua ediyorum Allaha ben kötüysem daha beter bi gelin nasip et de bunların hakkından gelsin.
Eğer okuduysanız Allah razı olsun haksızsın da yazın bi akıl verin