0 oy
261 göst.
önce Diğer kategorisinde (197 puan) tarafından
İnanılmaz bir salgın var anında etkiliyor dikkat edin doktor domuz gribi yada kovid gibi salgın var dedi önce kizmda terleme öksürükle başladı 3 gündur ateşi biz dusurdukce o çıkıyor ikacanragmen 3 tane ilacimiz var dünde fenalaştı gotrduk iğne yaptılar ateşi 38.5 ungecmisti hastnedede  kzimin kaptığı gnun aynı gecesi ben kaptım titreme mide bulantısı kusma ateş öksürük vs bir sürü ilaç ve igne verdiler banada tam bunlarla uğraşırken bebektede  bugün başladı daha 2 aylık ateşi 38 e yaklastiki fitil verdim yarım rahatladi ama o da hapsiriyor kusuyor düzgün emmiyor ve de öksürüyor onuda ikinci kez doktora goturucz ve kzlar eşim 3 gün rapor alabildi sadece o hiç uyumadan büyük kıza bakiyornbende bebeğe ve kendime yetmeye çalışıyorum çok kotu haldeyiz yani aman dikkat mümkünse evden çıkmayın maskeli günlere geçin biz perişan olduk sizde olmayin

14 Cevaplar

0 oy
önce (157 puan) tarafından
Kızımdada dün başladı genzinde balgam oluştu İstanbul'a ailemin yanına geldim çoluk çocuk derken hasta oldu İnşallah ilerlemez sizede çok geçmiş olsun 
önce (197 puan) tarafından
Çok sağol sizede geçmiş olsun  bari ben hasta olmasaydm daha iyi olurdu hep beraber hastalanınca zor
-Reklam-
0 oy
önce (3,626 puan) tarafından
Bizim de ilk oğlum oldu ondan 4 aylık bebeğime geçti ve çok hızlı ilerledi 1 günde farklı 3 doktora gittik en sonunda yatış verildi 4 gece hastanede tedavi gördük. O bitti eve geldik 2 gün sonra eşim oldu 3 gün rapor aldı çocuklara bulaşmasın diye resmen karantina da gibi davrandık. Umarım bana da geçmez. Ben olursam herşey sarpa sarıyor çünkü. Size de çok geçmiş olsun bebek için tekrardan doktora görünün. Çünkü doktor rsv salgını var 2 yaş altını hele ki bebekleri çok etkiliyor hızlı ilerliyor ve emmeyince tıparlayamıyorlar yoğun bakımlık oluyorlar dedi 
0 oy
önce (1,368 puan) tarafından

Bnde şuan hastayım bugünle beraber üç gündür çok kötü öksürüyorum afedersiniz balgamda var yataktan çıkınca üşüyorum titriyorum resmen ilk gün baş ağrısından perişan oldum zaten acaba bana da mı bulaştı yaa:(Bütün gece adam akıllı uyuyamadım bile 

0 oy
önce (558 puan) tarafından
Benim'de küçükte başladu şuan ablasında var çocuğumun gözleri çıktı akmaktan bir yandan gözü akıyor bir yandan burnu öksürükte var Allah şifa versin antibiyotik de vermiyolar soğuk algınlığı verip gönderdiler 
0 oy
önce (832 puan) tarafından
Ay canım Allah korusun küçücük bebeğim bide Gecmiş olsun sizlerede geçer inşAllah :) 
0 oy
önce (45 puan) tarafından
1 haftadır duzelemedık çocukların üçüde hasta onlarla uğraşırken bende kaptım oturup ağlıyorum bazen cok pıs bir hastalık, gecmıs olsun sizede
0 oy
önce (2,103 puan) tarafından
Geçmiş olsun geçen hafta önce eşim sonra ben sonra kızım hasta oldu annemde bize gelmişti oda oldu iki üç gündür etlerim ağrıyor diyor çok kötü bu salgın insanın kolunu kanadını kırıyor ülkenin %98 i hasta Allah sonumuzu hayır etsin vallaha nasıl oluyorsa evden çıkmasakta gelip buluyor yiyeceklerden mı çözemedim yani ama eğer ki öyle birşey varsa kendilerine dönsün yapanların.. Geçen hafta o çocukları acilde gördüm hepsi baygın vaziyette gözlerini açamıyor bı öksürüyorlar sanki ciğerleri çıkacak yaa
0 oy
önce (3,644 puan) tarafından
Bizdede ilk eşimde başladı eklem ağrısı ateş öksürük hapşırık ondan bana ve kızıma geçti bende çok fena oldum bütün vucudum ağrıyordu ayağa bile kalkamadım baş dönmesi yapıyordu hastaneye gitmedik daha beter salgın var diye sağlık ocağı ilaç verdi onları kullandık hayla hastayız daha iyilesemdik ne yapacaz bilmiyoruz çok kötü bir salgın var 
0 oy
önce (3,327 puan) tarafından
Hastaneye hergun korkarak geliyorum inşallah bulaşmaz diye diye valla 2 ay kadar önce geçirdik çok kötüydü Allah hastalara şifa versin 
0 oy
önce (144 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş Olsun Bizde ailecek hastayız İlk küçük oğlum dan başladı sonra büyük oğlum ve eşim en son ben oldum Ve küçük oğlum prematüre bebek cok ağır geçirdi 2 kere doktora götürdük ilaçlar verdi iyileşti ama şöyle iyileşti Öksürük devam ediyor ve büyük oğlumda Öksürük ve Gözleri çapaklanma devam ediyor onlar az az iyileşmeye çalışıyorlar diyelim ben ise 20 gündür böyleyim hiç değişen bişi yok Öksürük affedersin Balgam çok fazla var bende Eklem ağrısı bacak ağrılarım daha hayla Aynı 20 gündür iyilesemedim cidden ilk defa böyle bişi olduk Eşim 2 gün ağır geçirdi kendine geldi ama ben gelemedim çok zor hastalık mahvetti bizi çocuklar hasta oldukça zor ama kendimiz hasta olursak cocukara bakamıyoruz yediremiyoruz cidden zor :(( bide bu hastalık Nerden bulaşıyor diyorum evden dışarıya çıkan biri değilim eşim çalışıyor ve ilk oglumdan başladı hastalık sonra sıra sıra geldi ://
0 oy
önce (5,435 puan) tarafından
Gecen hafta salı oglum kusma ishal gecesine ates oldu ertesi gun burun akintisi oldu istah kaybi halsizligi vardi sonra bana bulasti  mide bulantisi halsizlik bas agrisi eklem agrisi daha yeni toparladim birde biz evden sık cıkmayiz nerden geldi bilmiyorum
0 oy
önce (707 puan) tarafından
Kardeşim İstanbuldan ağrıya yolcu almaya gitti dönüşte her ilde durup acile gitmiş o kadar kötü
0 oy
önce (13,122 puan) tarafından
biz iki hafta önce atlattık. geçmiyor da hemen. daha dirençli artık hastalıklar 
0 oy
önce (47 puan) tarafından
Acayip bir salgın Bir haftadır hastayız iyileştik ama kesinlikle öksürük geçmiyor ve geceleri daha çok artıyor aşırı Balgam var bende

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
29 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 395 göst.
16 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 99 göst.
17 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 426 göst.
18 Eylül 2020 Diğer kategorisinde medvey (1,252 puan) tarafından soruldu

410,029 soru

12,327,862 cevap

39,149 kullanıcı

Kategoriler

...