+1 oy
80 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (355 puan) tarafından

Sabah eşini işe uğurladıktan sonra bebişini yatağa alıp uyuyanlar burdalar mı <3:)

5 Cevaplar

+2 oy
(4,619 puan) tarafından

Ben çok korkuyorum ya alıp yatanlara hayranım 

(12,913 puan) tarafından
Aa kız ikisiylede hep memede uyudum :) şükür bi sıkıntı yaşamadım
(4,619 puan) tarafından
Doğrudur cnm benim kızımın vefat ettiği sene karşı komşu uykuda emdirirken çocuğun üzerine dönmüş Bebek boğulup vefat etti ondan çok etkilendim bazen eşim gece alır kızarım yatağında yatacak diye Sabah bile bunun tartışmasını yaptık gece mama vermiş aramıza yatırmış bi uyandım çocuk yatakda kızdım
(12,913 puan) tarafından
Ay Büşra ilkinde benide eşim bebeğin üstünde yakalamıştı. Geldi hemen kaldırdı. Gece değil ama akşam vaktiydi herkes içerde annem kaynanam ben emzirmeye gittim yatağa koyu yanına diye yatmışım uyumuşım ama üstüne memem kapatmış eşim tam zamanında gelmiş. Ama gece uykusundan kalkamıyorum ya mık desinler  uyanırım ama kalamıyorum gözlerim gidiyo. Bide eşim yok diye hep yanıma aldım emzirdim ikisinide eşimin tarafında yattılar. Öyle büyüttüm ya Allah korumuş valla
(4,619 puan) tarafından
Gerçekten öyle canim çok dikkat et ben büyüğünü bile mümkün olduğunca yatağıma almıyorum uyku sersemi biyerine vururum cani yanar diye
(12,913 puan) tarafından
Büyüdüler artık canım zaten ya şükür. Küçüğüde memeden kestim. Kendi yataklarında yatıyorlar arada geliyorlar
-Reklam-
0 oy
(4,516 puan) tarafından
Ben ben ben

Tabi biz uyumuyoz bebegi yanima alıyorum o sesler cikariyo kendi kendine oynuyo bende telefon kurcaliyorum 
0 oy
tarafından

Ne uyuması.  Bulaşık temizlik yemek işi var :D

0 oy
(857 puan) tarafından
Ben korkudan yapamam canım Allah korusun uyuyamam yani :)) 
0 oy
(551 puan) tarafından
Duser diye uyuyamam. Ama yer yatağında uyursam yatırirdimm

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 194 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Tansugoc (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 872 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 428 göst.