0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (291 puan) tarafından
Kizlar benim  2 ay 16 günlük oglum var ve sütüm hala tazyikli geliyor bazen boğazına kaçıyor. Tazyikli geldigi icin hep ön süt içmiş oluyor.cevrem sütun yagli degil bebek gelişimini etkiler diyor tazyikli sut nasil gecer yada ne yapmaliyim gogusun terbiye olması icin yardimci olursaniz sevinirim 

8 Cevaplar

+1 oy
(135,554 puan) tarafından
cevreye bak sutu olama yagsiz diyo olmayana sutsuz diyolar aay bogazinda kakirsa emzirmeden once az sag snr emzir
-Reklam-
0 oy
(4,352 puan) tarafından
Çevren sütünün yagli olmadigini nasil anladi cok merak ettim
(1,272 puan) tarafından
Bana şey demişti hemşire emzirmeye en son emzrdigin memeden başla o zaman kalan yaglı kısmı da alır demişti
(4,352 puan) tarafından
Heee anladim balim təşəkkürlər
(291 puan) tarafından
Evet yagli kismi hep memede kaliyor cnm yarim saat yada 20 dk emzirmesem o memeyi tekrar versem yine tazyikli geliyor
(1,272 puan) tarafından
Makas yap demişlerdi canım o şekilde dene bide memede kalanı hep sag
(291 puan) tarafından
Makas yapiyorum bakiyorum daha geliyor
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Ya benimde öyle galiba bebegim çok genzine kaçırıyor ve sürekli hava yutuyor bide köpüklü çiş yapıyor İnternetten aradıgıma göre fazla ön süt alımında oluyormuş  sizin de öyle mi benimki 1 aylık daha
(291 puan) tarafından
Cnm benimkinin cisi normal kopuklu degil yani haba yuttugu icin olabilir köpük bir fikrim yok cnm
0 oy
(276 puan) tarafından
Rmzirmeden önce gogusune masaj uaoaan iyi karışır dağılır  o kadar sütü az olanlar var bunu buraya yazman nazara sebep olabilir 
(291 puan) tarafından
Cnm belki burda bana yardimcj olurlar diye buraya yazdim
0 oy
(891 puan) tarafından
ön sütünü sağ canım sonra ver
(291 puan) tarafından
Sagsam dahada cok gelir diye düşünüyorum
0 oy
(10,396 puan) tarafından
https://annelertoplandik.com/forum/15244226/hiperlaktasyon-sut-fazlaligi-ile-nasil-basa-ciktinz

Canım bu postumda bana çok güzel bilgiler vermişti arkadaşlar Allah razı olsun. Sende bi bak
(291 puan) tarafından
Ayy cnm bir anne ne kadar uzun yazmis sağolsun bende oyle deniyeyim o annenin dedikleri sende ise yaradı mi
(10,396 puan) tarafından
Yaradı evet Allah razı olsun hepsinden
Seninle aynı durumu yaşıyordum bende ön süt hep fazla oluyordu
(291 puan) tarafından
Bende oyle yapayim canm insallah bendede ise yarar
(291 puan) tarafından
Oyle yaptiktan sonra bebisin kilo alımı iyi oldu mu kac haftada tazikli süt geciyoe
0 oy
(276 puan) tarafından
Benim sütüm de tazikli gelirdi ben elimle az bişey sağar tazikli gelisini engeller öyle verirdim sende öyle yap bebeğin tıkanmasından iyidir az bişey elle sağım yapmak 
0 oy
(225 puan) tarafından
Benimde coktu sütüm en son emzirme yaptığın yerden ver maşallah demeyi unutma şu an oğlum bir buçuk yaşında azaldı illa ki yemek yiyor artık 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 363 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bimuallime (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 226 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 205 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde esraylmzzz (284 puan) tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,528 cevap

43,431 kullanıcı

Kategoriler

...