0 oy
214 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (344 puan) tarafından

Kardeşimin kaynanası bisiler yollamış akrabasına yaptırmış on tane küçük kağıtlara yazilmis arapça yazılar var ama cümle değil gibi bitane muskada kardesimin eşine yapmış resim aticam bilenler baksın 

image

image

6 Cevaplar

+1 oy
(1,278 puan) tarafından
Böyle katladinlarina göre galiba büyüye benziyor kardeşin nerede bulmuş 
(344 puan) tarafından
Direk yollamış napicagini soylicekler mis ne alakaysa bende kötü bişi olsa gizli getirirdi dedim ama çeviride saçma sapan şeyler çıkıyor o küçük kağıtlar için
(1,278 puan) tarafından
Hiç sokmasaymis keşke eve. Ne niyetle göndermiş ki. İyi büyü diye birşey yoktur büyü bozmak diye birşey yoktur. Büyü yine büyüyle bozulur bu da çok günahtır. Evden cikarsin hemen bence kabul etmesin ya da geri göndersin
-Reklam-
+1 oy
(1,278 puan) tarafından

image

image

galiba büyü araba diyo birinin kızı diyo falan attım çeviri yapilanlari

(344 puan) tarafından
Bende çeviriden baktım bunu tam algilamadi ama.diger tek olanlarda firavun anne gitme falan yazıyordu artık anneme gitmesin diye mi ne anlamadim
(1,278 puan) tarafından
Yani benim anladığım bir yıllık birşey bir yol geçse bile diyo birde gıda falan var. Benim arkadaşıma boyle intihar büyüsü yapılmıştı mesela domates dograrken kendini dograsin yüksek bir yere çıkınca kuş gibi uçtuğunu görsün intihar etsin, arabayla giderken kaza yapsın diye yapılmıştı. Bir araştırın bakalım. Büyüye benziyor
+1 oy
(1,027 puan) tarafından
Niye yapmıştı arayın kadını sorun yahu ne insanlar var ya. Savcılığa verin kadını da görsün bı daha yapabiliyor muymus
(344 puan) tarafından
Eşiyle biraz sıkıntıları vardı işte sürekli bilgisayarda oyun oynuyor ilgilenmiyor biraz da maddi sorunlar oldu oynadığı oyunlar paralı oyunlar falan bide kaynanası bisiler soylemis galiba  arkasından kardeşimin bunları duyunca annemlere geldi vs sonra barıştılar ama kaynanası barismadi bide bunları yazan hoca kardeşim için cinleri var falan demiş yani insan eşinin sorunlarini söyleyince cin li mi oluyor ne alakası var anlamadjm
0 oy
(20,657 puan) tarafından
Tahminimce büyü tavsiyem sakın para isteyen hoca bulma para almayan iyi bir hoca araştırın canım
(344 puan) tarafından
Hoca var para  asla istemez ama birazmesafe var gidemiyoruz
(20,657 puan) tarafından
Keşke gidebilseniz
0 oy
(471 puan) tarafından
Cnm bunlar büyü bence kağıdı hemen küçük yoğurt kabı plastik çöpe atilcak bı kap varsa onun içine koy sirke dök bakalm kağıtlar yazılar eriycek mi yazılar olacak mi, elini değdirme ama sonrada onu deeniz kirliliği olmasn ama onu peceteye sar deniz at gitsin evinde sakın çöpe attım deme denize felan at çünkü babamin ailesi bizede yapıyordu bulduk sirke döktük sonra denize atiik bence sende öyle yap
0 oy
(3,287 puan) tarafından
Aarkadaşın 3 gün boyunca sabah öğlen akşam 8 sure var onları okusun 

7 tane Fatiha 

7 tane Ayetel Kürsi 

7 tane amenerasulu

7 tane nas 

7 tane Felak

7 tane İhlas suresi 

7 tane kafirun 

7 tane elif lâm mim (bakara suresi nn ilk 5 ayeti)

Bunlar büyü nazar herşeyi def eder Allah'ın izniyle 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 144 göst.
6 saat önce Diğer kategorisinde Maviyesil (1,027 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
16 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 249 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Merveyirmibeş (430 puan) tarafından soruldu

411,693 soru

12,393,659 cevap

44,013 kullanıcı

Kategoriler

...