+2 oy
287 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (831 puan) tarafından
Anneniz ve kaynananıza gittiğinizde güzel ağırlanırmısını  yemekler vs.Çoğu diyor bir tek anneme gittiğimde güzel ağırlanırım kendimi huzurlu hissederim iş yapma gereği duymam diye 

23 Cevaplar

0 oy
önce (384 puan) tarafından
Daha yeni hem annemde hem kayınvalidemde kaldım :)) kayınvalidem yollarıma kırmızı halı sermisti :D işin şakası bı tarafa içimde bir yara böyle kayınvalidesi gelinim sevdiği şeyi yapar veya gelirken ona bı yiyecek getirir bişey alırken onu da düşünür ya da en basitinden torununu düşünür ama bende öyle bişey yok malesef :( annemden elim kolum dolu geldim sevdiğim yemekler soruldu yapıldı bir günde torun icin ayrı yemekler falan ama karşı taraftada bir o kadar özensiz karşılama. İlk gittigim gün oğluma çorba koymuştum arabada belki lazım olur diye iyiki koymuşum onlara gittiğimde onu yedirdim düşün :)) yani çokk çokk fark var ☺️
-Reklam-
0 oy
önce (1,752 puan) tarafından
Şimdi şöyle bişi kaynanamı sevmem 6 7 aydır mesafeliyim çünkü aşırı patavatsız çok laf sokar ama Allâh var yukarıda misafir pervelik diyince kadın donatır masayı resmen 10 15 çeşit yapar yemek konusunda yine öyle yapar yani yedirmeyi sever hakkını yiyemem annemde öyledir az önce annemlerden geldik balık kızarttı salata yaptı içecek turşu üzerine tatlılar tabiki bende yardımcı oldum anneme ikiside iyidir misafirpervelik konusunda ama annemin evinde misafir değilim ben hiçte misafir gibi hissetmedim hissettirmedide sağolsun 
0 oy
önce (7,816 puan) tarafından
Kaynanamda bir şey yemem temizliğine güvenmiyorum zaten çeşit çeşit yemek yapan biri değil ilk tanışmaya geldiğimde patates biner kızartması yapmıştı. 

Annem 3_4 çeşit yapar oturur yerim çayımı içerim elimi bir şeye sürdürmez baya rahat oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
11 cevap 609 göst.
19 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mami (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan Karaca (788 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,533 cevap

40,923 kullanıcı

Kategoriler

...