+1 oy
165 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (334 puan) tarafından
Bu gercekmi kızlar sabah öğle akşam patates haşlanmış şekilde ve yoğurt yeniliyor ve 3 günde 4.5 kilo gibi kayıp oluyormuş deneyen varmı 

9 Cevaplar

+2 oy
(9,669 puan) tarafından
Tartıda kilo vermiş olabilirsin ama yağdan alabilirsin de böyle şok diyetler önerilmiyor vücut kendini kıtlık da zannetip kendinden yağ depoluyormuş.
(334 puan) tarafından
Hm anldm cnm arkdasim denims baya kilo vermiş suanlk geri almdi dikkt edyorum dedi sdce
(9,669 puan) tarafından
Dene istersen ama üst üste çok yapma
-Reklam-
0 oy
(415 puan) tarafından
Tiktokta çok varda ise yararmi bilmiyorum canm 
0 oy
(513 puan) tarafından
Sabah akşam patates yenilse şekerin tavan yapar
0 oy
tarafından
ben buna ne yazacagimi bilemedim boyle bisey yapmayin 
0 oy
(952 puan) tarafından
Hızlı verilen kilo saglikli bi kilo verimi degil. Tek gida beslenmek saglikli bir beslenmek değil. Kilo vermek istiyorsaniz yediklerinize dikkat edin genel diyetleri uygulamaya çalışın. 
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Patates tamamen nisasta oldugu icin dahada yaglanir vücudun. 
0 oy
(2,896 puan) tarafından

Patates diyetini bilmemde 

En etkili Karatay ve intermittent fasting  ikisini  aynı anda uygula sağlıklı zayıflıyorsun
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Patates diyeti diyet değil detox'dur. En fazla 3 gün yapılır. Kilo verimi durduğu zaman vücuda şok etkisi yaratmak için yapılır . Bilinçsiz zayıflamaya kalkarsanız B1 vitamininiz düşebilir ve ömür boyu sakat kalabilirsiniz korkutmak istemem ama sonucu ölümle bitebilir 
0 oy
(4,567 puan) tarafından
Tartida dusersin ama neyden dusersin kastan dusersin. Yagdan almis olursun haliyle incelme olmaz. Bu diyetler vucudun almasi gereken kaloriden ve vitaminden az oldugu icin sonrasinda vucut daha fazla ister.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
11 cevap 973 göst.
21 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,294 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 66786 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
11 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Casperiye (6,428 puan) tarafından soruldu

413,249 soru

12,442,272 cevap

46,031 kullanıcı

Kategoriler

...