0 oy
1,116 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından
Lincleyen gelmesin lütfen kusarak zayiflamak cidden mümkün mü yeme bozukluğum var aşırı yiyorum kusarak zayıflayabilir miyim yedikten ne zaman sonra kusmam gerekir bilen var mı 

45 Cevaplar

+22 oy
(10,605 puan) tarafından
Kız kardeşimi bu sa.laklığı yüzünden ölümden döndürdük, cahil cahil konuşmayın. Siz oyun sanıyorsunuz bazı şeyleri. Yeme bozukluğu varsa onu tedavi etmeyi deneyin mesela bir çılgınlık yapıp. Çoluk çocuk büyütüyorsunuz ya, benim anacım gecelerce ağladı onu kurtarmak için verilen ilaçlar ağır geldi kardeşimle kaç kapı gezdi. Cidden merak ediyorum hiç mi sonu ne olur demiyorsunuz 
(4,541 puan) tarafından
Artılıyorum, alkışlıyorum
(10,605 puan) tarafından
Sağlığı kilo gibi bir sebeple ki eminim obez değildir oyuncak yapana sinir oluyorum, kilo yahu bu verilir muhakkak verilmese ne olur giden sağlık geri gelir mi? Ellerindeki telefon sadece sosyal medyaya girmek için kullanılıyor. Şunu Google a yazsa kaç görüntü ile karşılaşacak sonuçlarının ne olacağını görecek ama yok.
-Reklam-
+5 oy
(3,901 puan) tarafından
Yani diyorsun ki bulumik olup kusmuk kokmak istiyorum. Önce akşamları kusarsın sonra sabah akşam sonra 3 öğün ve en son beyin bunu normal bir davranış olarak benimser ne yer ne içersen kusarsın. Ve cidden kusmuk kokuyorlar.zayıflarsın evet hem de iskelet görünümlü olursun. Ne hayat enerjin olur ne de vücut bütünlüğün kalır ve en sonunda Psikiyatri yolunu tutarsın veya ölürsün. 
+5 oy
(119,753 puan) tarafından
bi cilginlik yapip diyetisyene gitsenize
(1,092 puan) tarafından
++++++++
+2 oy
(601 puan) tarafından
Canım canım canımmmmmmm. Senin çocuğun çoluğun yok mu? Açık konuşuyum bu işin sonu ölümle biter yapma demiyorum bile bak yaklaşmaaa.
+1 oy
(89 puan) tarafından
İntihar etmek istiyorsan yapabilirsin tabii
(601 puan) tarafından
Nickine bayıldım nanayyy:)
(89 puan) tarafından
@hadiordan , post sahibide niye lincliyorsun der az sonra, doğruları duymak yanlış geliyor bazı insanlara
(601 puan) tarafından
Bu posta yapılan hiç bir yorum linç değil canım zaten sen de dahil. Anoreksiyanın nasıl bir rahatsızlık olduğunu arkadaş tam olarak bilmiyor galiba ama bu yapılan uyarıları yanlış algılamaz sanmıyorum. Sağlık bu çünkü.
+1 oy
(1,360 puan) tarafından
Arkadaşımın yapıp 6 ay yoğun bakımda kaldığı yöntemdir isterseniz deneyin tabi 6 ay yoğun bakımda kalırım diyorsanız
+1 oy
(2,702 puan) tarafından
Linçlemeyip, evet canım ben o yöntemi kullandım çok iyi geldi, 36 bedene gelince sağ salim bıraktım diyen var mıdır bilmiyorum. 
+1 oy
(6,545 puan) tarafından
Yeme bozukluğu nedir ya tut ağzını yeme 
+1 oy
(2,029 puan) tarafından
Kusmak iğrenç bir olay. Nasıl yapiyorsunuz bunu Allah askına. 
+1 oy
(1,200 puan) tarafından
Kız böyle zayıflıcamaa tombik gezerim daha iyi dellenmee
+1 oy
(6,193 puan) tarafından
Canına yazdık değil mi yaa hamileyken istemsizce kusardım dünyanın en ağır şeyi gibi gelirdi ciğerlerim çıkacak sanırdım bide zayıflamak için onca yöntem varken bu eziyeti kendine yapmak ne kadar mantıklı. Kusmaktan daha kolayı var mesela doktora gidip tedavi olmak . Hem daha sağlıklı hem daha kolay
+1 oy
(1,158 puan) tarafından
Tabiki zayıflatıyor. Ama nasıl kastan yağdan değil. Sana sadece şunu anlatayim başımdan geçti, Rahmetli annem yemeğini güzelce yerdi neyse birgun hastanelik oldu doktor bu kadın ne et ne sebze yemis beslenmemis dedi. Hayır yanlışınız var ddim annem haftada en az bir kez ya kırmızı ya beyaz et yer dıe neyse takipte kalın ddi tamam dedim ve takip ettiğimizde yemekten sonra kustuğunu öğrendik Bi zaman sonra böyle yaptığından bağırsağın önünde fıtık çıktı ve bağırsağı düğümlendi 1 ay boyunca hep kustu yiyemedi en son doktor bağırsak düğümlenmesi fıtık ameliyatı dedi annem gerçekten Bi deri kemik kalmıştı artık masada kalır dıe çok korktum kapıda saatlerce ağlaya ağlaya uyuya kaldık şükür sağ salim çıktı ama 1 santim bile kesilseydi karnından delik açılıp artık orda tuvaletini yapacaktı bağırsağı dışarıda olacaktı. Bağırsaklar kan gren olmuştu. 

Sağlıktan önemlisi yok bir diyetisyene git yada online ücret vererek yap tabi bütçe meselesi ben diyetle 4 kilo verdim diyet gitti yine aldım. Yine verecem sadece sağlıklı beslemdim. LÜTFEN YAZDIKLARIMI CİDDİYE AL ASLA KUSARAK ZAYIFLAMAYA GİRME ASLA. 
+1 oy
(1,535 puan) tarafından
Bi çılgınlıl yapıp diyetsiyenemi gitsen acebaaa
0 oy
(317 puan) tarafından
Evet verdiriyor, eltilerimin ikiside her yaza girerken böyle zayıflıyor. Ama sonra bakmissim gene aynı olmuşlar. 10 kilo kadar veriyorlar. Tabikide çok sağlıksız. Kizlarida onlardan bakarak örnek almaya başladı. Siz bilirsiniz ama kendinize bunu yapmayın.
(34 puan) tarafından
Başka çarem kalmadı zorluyorum kusamıyorum da ama napayım bilmiyorum
(317 puan) tarafından
Ettim kuşa kuşa reflü oldu ve afedersin ama sürekli gegiriyor
(317 puan) tarafından
Eltim*
0 oy
(6,342 puan) tarafından
saçmalama bu hastalık, sonra bir daha hiçbir şey yiyemezsin
0 oy
(1,183 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Düzgün kilo vermek varken neden böyle saçma sapan şeyler yapmayı düşünüyorsunuz ki ölmeyi  bayılmak mı sanıyorsunuz 
0 oy
(3,064 puan) tarafından
Linç değil bu ama ileride bunun alışkanlığa döndüğünü ve zamanla psikolojiye, mideye ve özellikle yemek borusuna zarar verdiğini sonrasında da anoreksiyaya neden olduğunu bilmeni isterim. 
0 oy
(566 puan) tarafından
Kusarak zayıflamak yerine bulimia hastası olma olasılığın çok yüksek bu şekilde karşılaştığım hastalar oldu yiyip kilo almamak için kendileri zorla kusturup durmuşlar sonrada tabi bünye artık alışmış ne yerse çıkarmaya hiç iyi birşey değil sakın deneme 
0 oy
(923 puan) tarafından
2 kuzenim de öyle zayıfladı ama şimdi ne yeseler kusuyorlar sağlıklı değil 
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Yani bu kadar takıntı haline mi getirdin kilonu kusarak zayıflamaya kadar gelmişsin kız sen canını yerdemi buldun sağlığından olursun 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 512 göst.
0 oy
9 cevap 321 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
86 cevap 2,356 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,311 puan) tarafından soruldu

382,863 soru

11,460,995 cevap

35,048 kullanıcı

...