+1 oy
444 göst.
önce Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar Allah aşkına istemediğimiz insanların evimizden gitmesi için dua var mı bakın daha yarın gelecekler streslendim gelecek olanlar kaynanamlar hiç hamilelik hastalık doğum demezler her kış tepemize geliyorlar eşim olacak adam çağırıp duruyor evlerinde bir ton odun var ona rağmen doğalgaz doğalgaz deyip bize geliyorlar doğum yaptım 15 kişi evime gelip 3 hafta kaldılar el insaf ya evimde misafir oluyorum resmen her işime karışılıyor çocuğuma karışılıyor çocuğum su dökse neden döküyor yemek yerken kirlense neden kirleniyor valla bıktım bu insanlardan ya bu adamlarla evlenince neden tüm sülaleleri başımıza bela oluyor geçen yıl geldiler 2 ay kaldılar damarıma bastılar kavga ettik eşimle aram çok kötü bozuldu bana arka da çıkmadı onları savundu huzurumu bozdular gene de en ufak utanmaları olmadı hayret ediyorum böyle rahat insanlara ya valla normalde misafir seven biriyim ama b.oku çıkarılmasın ya 

Ayakkabılarına tuz dökmek gitmelerini sağlıyormuş doğru mu acaba valla deneyecem ya

15 Cevaplar

+2 oy
önce (325 puan) tarafından
Bütün her şey eşinde biter suç onda yani ne diye gelip 2 ay kalıyorlar çok mu uzak oturuyorsunuz
önce (3,273 puan) tarafından
Kız nereli bunlar. Tamam her yerin iyiside var kötüsü de ama bu ne bu kadar ya. Allah yardımcın olsun
önce (84 puan) tarafından
Ben batmanlıyım onlar batmanın bir köyünden ben kürdüm onlar arap onların köyünde çok anlayışlı kaynanalar kayınpederler adamlar da var bu öküzler payıma düşmüş ya
Ben üstten üstten yazdım bir de herşeyi anlatsam sinirden üstünüzü başınızı yırtarsınız
önce (3,273 puan) tarafından
Allah sabır versin ne diyelim ki
Allah razı olsun bacım
-Reklam-
+2 oy
önce (1,099 puan) tarafından
Kaynananın yüzüne bakarak de ki "defol defol defol" ne anlayışsız bencil insanlar ya. Sinir oldum herkesin evi düzeni var 
O bu yıl kocasına gitmeyelim demiş kocası ona illa gidelim demiş geçen sene kavga ettiğimiz için o da yoksa illa gelmeleri lazım gelirken de yanlarında birilerini getirmeleri lazım valla normalde misafir seven biriyim bunlardan sonra misafirlikten soğudum ya
Valla ya ben 1 hafta kaynanamın yanında kaldım dogumdan sonra hiç rahat edemedim kayınbaba sürekli evde çok zor işi kocanla konuş ne çagıruyo sizin evinize
Çok düşünüyorsa gitsin kocan onlaırn yanında kalsın sobalarını yakar ne güzel
Hayatta yakmaz beni götürüp benden hizmet bekliyor
0 oy
önce (1,026 puan) tarafından
Asla güzel hizmet etme en asgari şekilde ilgilen yoksa hiç gitmezler
Aynn öyle de yapıyorum asgari hizmet ediyorum yine de aynılar hiç utanma yok
önce (1,026 puan) tarafından
Aslında işlerinizde onlar yapacak ki anlasinlar
Valla bıktım bu yaratıklardan insan nasıl bu kadar düşüncesiz bu kadar rahat olabilir ya ben başka evde asla yatamam
0 oy
önce (1,384 puan) tarafından
Allah sabır versin canım benimm ben bile strese girdim şuan. Mutlaka bi dua vardır Google amcaya sor. İnanarak yaparsan gerçekten bi mucize oluyor. Bişey çıkıyor. Tuz da dök. Dua da et. Geldikleri gibi giderler inşallah. Ben de dua edeceğim sana ❤️
+1
Allah razı olsun bacım geçen yıl o kadar dua ettim gtmediler 2 ay kaldılar hala da gitmeye niyetleri yoktu valla verem oldum ya
0 oy
önce (4,249 puan) tarafından

Rahmetli annem eve istemediği biri gelince ayakkabısına tuz dökerdi 

Eşinle konuşman lazım Yeni doğum yapılmış kişinin başında ı kadar kalabalık olmaz stres olur süt azalır yada senin stresin bebeğe yansır çocuk huzursuz olur 
En sevmediğim uzun Kalan herşeye karışan misafir Kişi kendi evinde rahat etmeyecekse daha nerede rahat edebilir insan 
Tuz meselesi işe yarıyor mu sizce inşallah yarar dökecem valla ayakkabılarına
Bu arada yeni doğum yapmadım kızım 3 yaşında kızım doğduğu zaman sülalecek geldiler sözde bana bakmaya gelmişlerdi ama aç kalıyordum sürekli bebek gazdan çatlıyordu kuru fasülye nohut yapıp duruyorlardı bunlar gaz yapar dediğiö zaman da gaz nedir diyorlardı valla bezdim bu yaratıklardan ya
önce (4,249 puan) tarafından
Anladım canım inşallah işe yarar canım
0 oy
Yok mu kızlar bir dua falan googlede birkaç şey var alakasız ama
0 oy
önce (1,378 puan) tarafından
Bende ayakkabılarına tuz köy diyec yazacaktım ki sen yazmışsın canm
Oluyor mu kız cidden valla dökecem geldiklerinde
önce (1,378 puan) tarafından
Valla bizim bı komşu geliyordu gece birlere kadara oturuyordu en son tuz koyduk erken kalkmaya basladi
Ayy valla her gün tuz koyacam artık
0 oy
önce (4,969 puan) tarafından
Ay canım yemin ederim yazdıklarını okuyunca postu Ben mi açtım diye düşündüm aynı bizimkileri yazmışsın aynı ana kuzusu eşim kış olunca anasını babasını köyden çağırıp duruyor bir saatlik yol evleri yazın zaten biz köydeyiz bir iki ay kalıyoruz kış olunca da eşim sakız gibi yapışıyor çağırıyor kaynanam zaten pek hevesle gelmeye Can atıyor geldiğinde de her şeyime karışıyor gitmek ne bilmiyor beni deli ediyorlar eşime diyorum çağırma etme anlamıyor benimle kavga ediyor sürekli kavga ediyoruz bu yüzden yemin ederim kaynanamdan kayınbabamdan nefret ediyorum artık tiksiniyorum. Hatta yarın benim de kayınbaba köyden geliyor kaç gün kalacağı da belli değil bir eltim var ona hiç gitmiyor çünkü eltim ne yapıyorsa bunları ben de bilmiyorum yüz vermiyor kocası da arkasında. Kocası benim koca gibi ana kuzusu süt kuzusu değil karısının ağzının içine bakıyor ama benimki beni deli ediyor evlendiğim güne lanet ediyorum artık seni çok iyi anlıyorum bu yüzden. Açık açık söyle konuş ben istemiyorum de istersen eşinle boşanmakla tehdit et onları belki evlatlarını yuvasını bozmamak için defolup giderler inşallah bu arada nerelisiniz canım?
Eltim onların köyünde onlara bitişik oturuyor 2 kaynım var bekar hemen evlenmeleri için dua ediyorum valla yeter biraz da onlara bela olsunlar
Rabb'im yardımcın olsun inşallah.geldiler mi baş belaları canım
Benim kayınbaba geldi şimdi ayakkabısının içine tuz koyucam bakalım etkili oluyor mu
Daha gelmediler bacım gelirken geç geliyorlar çünkü anca toplanıyorlar malum valizlerle geliyorlardır 2+1 90 metrekarelik eve
Aynn dök bakalım tuzu valla ben de dökecem bir de Büyük ihtimalle bunların yanında üç çocuklu görümcem de var
0 oy
önce (1,235 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum asla güler yüzlü olma öyle aman aman hizmet etme hep somurtkan ol Allah'ın izniyle giderler 
Ben iki yüzlü bir insan olmadığım için e istemediğim de için güler yüzlü değilim sohbet etmeyi de bilmem ona rağmen can atıyorlar gelmeye
0 oy
önce (3,090 puan) tarafından
Eşini ikna et babasının evine doğal gaz bağlatsin , ben bu sorunu yaşamamak için sobalı evde olduğum halde eşime annesinin evini doğal gaz yap diye baskı yaptim yazın kendi evime gecicem eşim basliycak anmam sobalı evde biz soba derdi yok gibisinden herkes kendi evinde kalsın 2 adım mesafe bizim bide dip dibe 
Köyde oturuyorlar vallaji doğalgazı olsa bağlatırdım evlerine
0 oy
önce (544 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun aay vala insan evinde kalıcı kimseyi istemıyo melek bile olsa kaynım 3 gün bizle kaldı vala asla bişeye karısmaz etmez yanında çokta rahatım ama yinede tuhaf hissettim bugün gitti gerçekten herkesın kendine ait düzeni olmalı ya
Benim kaynım bende 2 yıl kaldı bacım aklın alabiliyor mu en sonunda çocuk kendi bezdi yengem daha genç yazıktır rahat giyinemiyor dedi çekti yurda gitti
önce (544 puan) tarafından
Eee iyi bari akıl etmiş geçte olsa vala ben babamın evi dışında kimsede kalmam kimse de bende kalsın istemem illa kötülükten değil rahat olamıyo insan
Aynn ama bana zararı dokunmayan bir çocuktu o yüzden çok gözüme gelmiyordu kendileri ve kızları geldikleri zaman sinirleniyorum
0 oy
önce (1,360 puan) tarafından
Yuh yaaa iyi bile dayaniyosun öne öyle yaaaa valla okurken ben sinirlendimm
Üstten üstten anlattım ben detaya girsem buraya gelir onları döversin bu nedir ya böyle iç içe olmak güzel bir şey değil ki
önce (1,360 puan) tarafından
Onların anlayissizligi ne işiniz var o kadar vakit gelininkzin evinde . Şaşırıyorum ya böyle düşünceli insanlara
Aynn aynn kızının evine gidince en fazla 1 hafta kalıyor neymiş orda sıkılıyorlarmış kayınpederimin orda kimsesi yokmuş bulunduğum şehirde bir sürü arkadaşı varmış bilmem ne
0 oy
önce (4,223 puan) tarafından
Onlar mesela sana pazartesi mi gelecek sen cumartesi kalk hazırlan annemlere gidiyorum iki hafta kalacam de 
Eşim kıyameti koparır izin vermez hayatta ama onlar 1 hafta kaldıktan sonra çıkıp gidecem annemlere gelmeyecem
0 oy
önce (317 puan) tarafından
Geldiklerinde kavga çıkar kocanla tartış tartışmanın arasında kaynananın ve kayınpederinin duyacağı bir şekilde sen çağırdın misafirlerini sen ilgilen çocuğumla ilgilenmem gerek ben de insanım yoruldum hem yardım etmiyorsun hem misafir çağırıyorsun hizmetçi miyim ben de 
Hepsi birden üstüme yürürler bir de 11 aydır onların aldığı evde oturuyorum hoş kiradayken geldiler 2 ay kaldılar kiradayken de böyleydi nefret ettim herşeyden bunlar yüzünden
0 oy
önce (98 puan) tarafından
Duasını faln bilmm de cok iyi anlıyorum seni benm eşimde ana kuzusu onlar gel  derse ucar gelcez demlerine bile gerk yok gelin gelin der bende cok sıkıldım bunaldım anlıyorum seni bi kere sey yapmıştım ben samimi oldugum anlastıgım arkadasımı aradım gelemiyorum ben misafr geldi aslında cok istiyrdum kac gün önceside belliydi ama fln komsum sok konulo diyo 

Hatta bi gün tüm kardesleri annesi gil gezmeye gittiler bni davet dahi etmediler gitmezdim ama etmediler bile akşm ikindi vakti yemege geldiler o kadar sinir oldum ki arkadasımda ugrayacaktı geldi 5dk cıkılcıya gittik geldik zorla içeri kattım arkadasımı sofra toplarken kocam cıkınca dısarı arkasla önceden plnlamıştık söle söle yapacaktık ama yapamafık burda yemk yiyip cıkacaktık fln dedim bozdum bi kac kere eşim yokken hep anlık haberle yemege gelirler bi kac kere de önce haber etseydinz daha iyi agırlardım anlık anca bu kadar dedim sinirler insanda ne düşünce ne saygı kalmamışs ya 
Bacım bunlar yatılıya kalmaya geliyorlar günlük gelseler valla sıkıntı yok verem ediyorlar insanı ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 103 göst.
0 oy
6 cevap 143 göst.
23 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annesiseverkizini (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
0 oy
36 cevap 1,380 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,043 soru

12,328,979 cevap

39,176 kullanıcı

Kategoriler

...