0 oy
154 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (835 puan) tarafından

Makarnadan başka birsey yemiyo evde benimki iyi ki kreje gidiyor kafayı bozardım :)

6 Cevaplar

0 oy
(1,385 puan) tarafından
kreşte ne yiyor ona gore hazirlarsn

benm 3bucuk yasinda pilav patates brokoli pizza hamburger köfte makarna yogurt corbasi tarhana yumurta salatalik kabak mücver baskada yemez hoş bunlari yerken bile tadina bakar hosuna gitmese hayatta yemez 
(121 puan) tarafından
Kız maşallah, benim oğlan da yese bunları keşke
(1,385 puan) tarafından
yiyoda ne oluyo kilo desen 15 i bile zor goruyorum sevdigi seyi yapip veriyorum sanki ilk kez yemis gb tepki veriyor tableti vermesem onlari bile yemez kreşe daha gonderemedm bile siznki devlet mi acaba
(121 puan) tarafından
Deme kız öyle, valla benim oğlan yese omuzlarımda taşırım onu. Benimki gitmiyor daha nasipse önümüzdeki sene göndercem ana okuluna. Deliriyorum her yemek yedirmeye çalıştığımda, benim oğlan 4.5 yaşında Rabbim yardımcımız olsun vallahi zor yani
(1,385 puan) tarafından
iyi ki kreşe gidiyor yazmissin gidiyor sandm kac kilo siznki
(121 puan) tarafından
18 kilo
(1,385 puan) tarafından
maşalllah yememiş hali bile iyi
-Reklam-
0 oy
(828 puan) tarafından
4 buçuk yaşında besine temmuzda girecek Allah ne verdiyse ne yemek yaparsam yediririm yalnz brokoli karnabahar tarzı şeyler sağlıklı olan sebze yemekeri hariç 
(12,868 puan) tarafından
Kırmızı mercimek çorbasına koy onlarıda :) benimkide agustosta 5 olacak. Ben brokoli karnıbahar kırmızı tatlı kabağı semizotu ıspanak yemediği sebzeleri ona koyuyorum. Pişince bızzt :) bide et suyu. Çok severek yiyorlar valla Diğeride 2 yasında
0 oy
(10,468 puan) tarafından
Benim oğlum da çok sulu yemek tarzı sevmiyor yemiyo pilav makarna köfte patates tavuk pizza hamburger çorbalari seviyo. Ama sebze yemeği bakliyat yemeği falan yemez ağzına koymaz tadını bilmez 
0 oy
(346 puan) tarafından
Makarna pilav başka bişi yok çorba yemez et yemez balık yemez vitamine dair hicbisi yok çok dertliyim bu konuda.
0 oy
(268 puan) tarafından

Patates, patatesli yumurta.kabak

Makarna 

Pilav yoğurt

Şehriye çorbası 

Ayran çorbası.
Tavuk 
Köfte hazır olanları tek yiyor 

Mercimek çorbası bazen

Pilav

Et bulgur 

Fasulye vs  

cok nadir seçtiği yemek 

Brokoli yemez 

Ispanak yemez

Pırasa bazen 
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Sulu yemek çorba falan sürmez ağzına pilav ve makarna favorimiz onun dışındakileri keyfine bağlı canı isterse yer istemezse ağzına sürmez

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 222 göst.
7 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
7 cevap 167 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 175766 (362 puan) tarafından soruldu